GSA Публикувано Септември 5 Report Share Публикувано Септември 5 преди 2 часа , SG каза: Защото от край време сме пред отказване от Десислава и няма голям смисъл да се мъчим да се занимаваме с нея. Но благодаря все пак, добре беше да получим уточнение. Както казах конкретно нашето общество е доста лабилно, за което са виновни тонове заложени комплекси, създадени по исторически причини. Затова по-добре песните на народа да са тип Детелини, детелини и Свири, шурче или ако ще трябва да е нещо кръчмарско - Шампанско и сълзи или Мой ангеле - отколкото такива, от които да се чувстваме много готините в кръчмата, а после да не мислим какво правим след двете бири и трите водки. Защото повечето българи, уви, са баш от тия, тупащи се в гърдите, че са от втория тип. И да, корените реално датират още от 90те, че и от малко преди това, в борбата за днешната псевдо свобода. И не са само в чалгата. Ами аз така и не разбрах, кога пак ще ги прави available старите клипове и каква и е логиката да ги скрива. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 5 Report Share Публикувано Септември 5 преди 3 минути, GSA каза: Ами аз така и не разбрах, кога пак ще ги прави available старите клипове и каква и е логиката да ги скрива. npobymBa Gu 3a HoBu 😂 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 5 Report Share Публикувано Септември 5 преди 11 минути, GSA каза: Ами аз така и не разбрах, кога пак ще ги прави available старите клипове и каква и е логиката да ги скрива. В логиката Десова винаги има нещо твърде артистично, за да бъде разбрана. Може би просто иска да натрупа повече гледания от ефекта на 'new upload' и по някое време ще отключи и старите. Аз не знам какво да кажа за тази кралица вече. Тези дни разбираме, че си е играла с дори още повече млади лъвчета, отколкото си мислехме. "Покрай футбола срещнах и първата си любов, която е певицата Деси Слава. Искаше да ме снима в един видеоклип. Аз отказах. Но един приятел ни направи среща, без да знам, и така аз изпитах първата си тръпка. Предвид нашите отношения, аз я поканих да ми бъде дама на бала и тя прие. Бях една огромна атракция" 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 5 Report Share Публикувано Септември 5 Kak maka DESS He y4acmByBa B mo3 mpena4!? 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 5 Report Share Публикувано Септември 5 преди 16 минути, asylum каза: Kak maka DESS He y4acmByBa B mo3 mpena4!? Не й го пращай, че може да изпадне в депресия и да не пусне дуета с Рени. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 5 Report Share Публикувано Септември 5 Гърмеж❤️ 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Септември 5 Report Share Публикувано Септември 5 Господ ни наказва, защото изменихме на православната вяра и предадохме нашата Майчица Россия! Забравихме изконните български ценности и идеали, и се продадохме на еврогейския съюз и Световния сатанистки интернационал! 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yamall Публикувано Септември 5 Report Share Публикувано Септември 5 Сензация! http://planeta.tv/img/favicon.png Spotify обяви – Джена е с 50К PLANETA.TV ТЕЛЕВИЗИЯ ПЛАНЕТА | PLANETA TV Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 5 Report Share Публикувано Септември 5 Топ 10 най-слушани изпълнители на цялостно творчество през август. 1. Галена - 15.4М 2. Меди - 11М 3. Софи Маринова - 10.8М 4. Константин - 9.3М 5. Фики - 8.8М 6. Джордан - 8.2М 7. Азис - 8.1М 8. Дамян - 8.1М 9. Емилия - 8М 10. Анелия - 7М Инфо: Artists Top 40 Bulgaria , August 2023 2023 засега: Януари и Февруари: Фики От март до август: Галена 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 5 Report Share Публикувано Септември 5 преди 17 часа , DarkChild каза: Какво? Мегастарков ли? Позна Цитат Наричат го българският Кен и почти никой не знаеше истинското му име - Благомир Мастагарков. Той работи като модел и се е снимал в не един или два клипа на родни чалгарки. Образът му се наби в очите най-вече от видеото на Галена - "Мама ураган", но малцина помнят, че е бил футболист. От футбола обаче го прецакват и то заради аферата му с Десислава преди доста години. Благомир сащиса всички като призна, че ангелогласната ни любимка е била не само първата му голяма любов, но и сефтето в леглото. Българският Кен в "Игри на волята": Най-зверският ми с*кс беше с Десислава, защото тя... (ще ви падне шапката) KLIUKI.BG Десислава и българският Кен са имали страстна връзка! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 5 Report Share Публикувано Септември 5 преди 1 час, Yamall каза: Сензация! http://planeta.tv/img/favicon.png Spotify обяви – Джена е с 50К PLANETA.TV ТЕЛЕВИЗИЯ ПЛАНЕТА | PLANETA TV He ce omBapq, ko e? 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 5 Report Share Публикувано Септември 5 преди 1 час , FikLena каза: Господ ни наказва, защото изменихме на православната вяра и предадохме нашата Майчица Россия! Забравихме изконните български ценности и идеали, и се продадохме на еврогейския съюз и Световния сатанистки интернационал! Стига си се занимавал с глупости, бъде като Барби и си намери един Кен за подходящи занимавки 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 5 Report Share Публикувано Септември 5 преди 1 минута, asylum каза: He ce omBapq, ko e? Не ти и трябва, но е добър виц Цитат Spotify обяви – Джена е с 50К 05 09 2023 10:00 http://planeta.tv/images/uploads/gallery/DJENA1_2023-0905.jpg Слушай в Стрийминг Платформите Със специална промо карта най-популярната у нас стрийминг-платформа Spotify обяви, че Джена вече се радва на 50 хиляди последователи. Нейният профил, събрал пълната й дискография, е много популярен сред меломаните. За да поддържат този интерес музикална компания “Пайнер” и самата Джена не спират да работят по нови музикални проекти. http://planeta.tv/images/uploads/gallery/DJENA2_2023-0905.jpg За първите 8 месеца на 2023 година Джена подари на своите почитатели две самостоятелни и една дуетна песен. На 8 февруари премиера в PlanetaOfficial-YouTube направи “Сърце от лего” и към днешна дата видеоклипът се радва на почти 5 милиона и 500 хиляди преглеждания. Три месеца по-късно Джена и Sofia Danezi зарадваха почитателите на балканските ритми с общото си парче “Dio matia/ Две очи”. Видеоклипът на песента набра голяма популярност и днес е гледан почти 4 милиона и 400 хиляди пъти. Последната песен, която Джена ни представи в последния ден на юли е със заглавие “Има ли рожденик”. Тя е по музика и аранжимент на Деян Асенов и текст – на Анастасия Мавродиева, Лора Димитрова и Джена. Режисьор на видеоклипа е Иван Димитров – Torex. За един месец гледанията на клипа в PlanetaOfficial са близо 900 хиляди и непрекъснато растат. “Не случайно ви представям тази песен през летния сезон. Забавлявайте се и нека има добро настроение. Честит рожден ден на всеки празнуващ!”, обърна се Джена към меломаните. Те и отвърнаха с много любов: “Джена, имаш такъв уникален глас! Дано да ни изненадаш и с някоя уникална балада… Браво, Джена! Страхотно лятно и свежо парче, ще се избухва… Брутално изпяване! Клипът също е много як… Джена е божествена… Сипвам си по едно за Джена и две за Планета и Пайнер, разбиват тази година! Спрете се, изгорях от тези Хитовее! Браво, мога цял живот да се кефя и пак няма да ми стигне!” 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 5 Report Share Публикувано Септември 5 TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM ❤️ @Emanuela.Carey @Lelqtian @asylum 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Септември 5 Report Share Публикувано Септември 5 преди 1 час , FikLena каза: Господ ни наказва, защото изменихме на православната вяра и предадохме нашата Майчица Россия! Забравихме изконните български ценности и идеали, и се продадохме на еврогейския съюз и Световния сатанистки интернационал! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 5 Report Share Публикувано Септември 5 ❤️❤️❤️ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 5 Report Share Публикувано Септември 5 😭 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 5 Report Share Публикувано Септември 5 преди 52 минути, Lelqtian каза: Не ти и трябва, но е добър виц Bugex y cuGHa/\q caba/\eM 😜 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Септември 5 Report Share Публикувано Септември 5 преди 7 часа , SG каза: Както казах конкретно нашето общество е доста лабилно, за което са виновни тонове заложени комплекси, създадени по исторически причини. Затова по-добре песните на народа да са тип Детелини, детелини и Свири, шурче или ако ще трябва да е нещо кръчмарско - Шампанско и сълзи или Мой ангеле - отколкото такива, от които да се чувстваме много готините в кръчмата, а после да не мислим какво правим след двете бири и трите водки. Защото повечето българи, уви, са баш от тия, тупащи се в гърдите, че са от втория тип. И да, корените реално датират още от 90те, че и от малко преди това, в борбата за днешната псевдо свобода. И не са само в чалгата. Това, че обществото е лабилно е по причина - ХОРАТА, които си препредават поверия, вярвания и тъпизми десетилетия. Българинът в чужбина - не кара на червено, не предизвиква ПТП (поне не и в тоя мащаб), не прави незаконни неща. Сега ще кажеш, че най-умните са навън - Не е вярно. Гурбетчиите са там. При това милиони. Защо? Защото там се спазват правилата и законите. ТУк е свободия. Музиката е отражение на действителността. Когато се пееше за плакала-чакала бяха наивни години, когато се пееше Камъните падат, Хитра хиена и тн - се зараждаше мутренското, а то се изроди с рапа. После дойдоха кифлите и златотърсачките - и песните рязко станаха кифленски. С днешна дата ромите са основен таргет на чалгата и затова преобладават кючеци и песни по калъп, а най-големите са Софка, Азис, Меди и други представители на малцинствата. Но предстои ренесанс. Децата трябва да се пренастроят. Между другото Гласът на БГ не вади звезди, защото БТВ е телевизия на дъртолите. В смисъл, 50+ е основният таргет на БТВ. А децата задвижват машината. НОВА е лидер в 18-49 и затова къртят с рейтинг, но и те спряха Х фактор, защото непълнолетните вече не гледат ТВ. ТАка че новите актуални ще са в интернет, а не по ТВ. ТВ ще са за авторитет, както Меди се появи в капките, та и дъртите да научат за него. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 5 Report Share Публикувано Септември 5 преди 13 минути, meleto каза: Това, че обществото е лабилно е по причина - ХОРАТА, които си препредават поверия, вярвания и тъпизми десетилетия. Българинът в чужбина - не кара на червено, не предизвиква ПТП (поне не и в тоя мащаб), не прави незаконни неща. Сега ще кажеш, че най-умните са навън - Не е вярно. Гурбетчиите са там. При това милиони. Защо? Защото там се спазват правилата и законите. ТУк е свободия. Музиката е отражение на действителността. Когато се пееше за плакала-чакала бяха наивни години, когато се пееше Камъните падат, Хитра хиена и тн - се зараждаше мутренското, а то се изроди с рапа. После дойдоха кифлите и златотърсачките - и песните рязко станаха кифленски. С днешна дата ромите са основен таргет на чалгата и затова преобладават кючеци и песни по калъп, а най-големите са Софка, Азис, Меди и други представители на малцинствата. Но предстои ренесанс. Децата трябва да се пренастроят. Между другото Гласът на БГ не вади звезди, защото БТВ е телевизия на дъртолите. В смисъл, 50+ е основният таргет на БТВ. А децата задвижват машината. НОВА е лидер в 18-49 и затова къртят с рейтинг, но и те спряха Х фактор, защото непълнолетните вече не гледат ТВ. ТАка че новите актуални ще са в интернет, а не по ТВ. ТВ ще са за авторитет, както Меди се появи в капките, та и дъртите да научат за него. Така е, предимно хора от територията на Бг си позволяват своеволия заради свободията и едва ли не узаконяването на незаконното. За тях нахаканите песни са някакви химни за фон да си правят каквото поискат. Смешното е, че се мислят за недостижими, а не са. Във времената на плакала-чакала също си имаше и хардкор песни. Чалгата наистина е представителна извадка на обществото. Затова и в чужбина, когато българинът се срещне с друго общество, започва да се пригодява повече към него и да влиза в някакви норми. Зависи за коя чужбина става дума, разбира се. Имам много добри впечатления от някои европейски държави по отношение на реда. Това не им пречи междувременно да си имат и комерси, които да не са съвсем за пример, но и да не влияят пагубно на обществото. Такива като вече споменатите от мен САЩ обаче са друга крайност вече. А ние повече по тях се повличаме, но с нашенския си балкански манталитет. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Септември 5 Report Share Публикувано Септември 5 преди 1 минута, SG каза: Така е, предимно хора от територията на Бг си позволяват своеволия заради свободията и едва ли не узаконяването на незаконното. За тях нахаканите песни са някакви химни за фон да си правят каквото поискат. Смешното е, че се мислят за недостижими, а не са. Във времената на плакала-чакала също си имаше и хардкор песни. Чалгата наистина е представителна извадка на обществото. Затова и в чужбина, когато българинът се срещне с друго общество, започва да се пригодява повече към него и да влиза в някакви норми. Зависи за коя чужбина става дума, разбира се. Имам много добри впечатления от някои европейски държави по отношение на реда. Това не им пречи междувременно да си имат и комерси, които да не са съвсем за пример, но и да не влияят пагубно на обществото. Такива като вече споменатите от мен САЩ обаче са друга крайност вече. А ние повече по тях се повличаме, но с нашенския си балкански манталитет. Помисли каква плява имат американците в музиката си, но не са като нас, защото там се спазват законите. Естествено, няма как в 400 млн държава да не се случват убийства. Ако у нас има 100 случая при тях ще има 10000... а и зависи как е устроена дадена територия. Но генерално, не е музиката в основата на затъпяването. Обратното е. Първо хората затъпяват и после музиката ги следва. Дори ромите в Белгия и Германия са общо взето примерни. Това трябва да говори много. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Септември 5 Report Share Публикувано Септември 5 Драма в резиденция Боровец Галин към Галена: Обичал съм себична егоистка! Не ти пука дори за синовете ти! - WWW.MAMCHE.NET Край! Галин Вафлата излезе извън кожата си и отказа повече да търпи Галена - жената, която обичаше години наред и която бе издигнал на пиедестал. Знаем, че... 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 5 Report Share Публикувано Септември 5 преди 24 минути, meleto каза: Помисли каква плява имат американците в музиката си, но не са като нас, защото там се спазват законите. Естествено, няма как в 400 млн държава да не се случват убийства. Ако у нас има 100 случая при тях ще има 10000... а и зависи как е устроена дадена територия. Но генерално, не е музиката в основата на затъпяването. Обратното е. Първо хората затъпяват и после музиката ги следва. Дори ромите в Белгия и Германия са общо взето примерни. Това трябва да говори много. Абе много са зле вече и САЩ. Не са вече полицейската държава, като каквато се славят. Но при тях проблемът дори не е само престъпността. Има и други, като бедността примерно. Междувременно Холивуд и шоубизнеса показват предимно бляскавата страна и в страни като Бг вярваме на всичко и припадаме. За мен конкретно в случаи като нашия и като техния си вървят ръка за ръка поведението на народа и съвременната му култура. Едното си отразява другото. Което невинаги е само за лошо, разбира се. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 5 Report Share Публикувано Септември 5 преди 2 часа , Emanuela.Carey каза: Драма в резиденция Боровец Галин към Галена: Обичал съм себична егоистка! Не ти пука дори за синовете ти! - WWW.MAMCHE.NET Край! Галин Вафлата излезе извън кожата си и отказа повече да търпи Галена - жената, която обичаше години наред и която бе издигнал на пиедестал. Знаем, че... Казах аз, ама кой да чуе Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Септември 5 Report Share Публикувано Септември 5 преди 3 часа , Emanuela.Carey каза: Драма в резиденция Боровец Галин към Галена: Обичал съм себична егоистка! Не ти пука дори за синовете ти! - WWW.MAMCHE.NET Край! Галин Вафлата излезе извън кожата си и отказа повече да търпи Галена - жената, която обичаше години наред и която бе издигнал на пиедестал. Знаем, че... Къв е тоя измисленяшки сайт "мамче.нет", дето и баба ми дори не е чувала, а тя цъка на всички статии във Фейсбук 🤣🤣🤣 Галка и Галин са с децата в Италия. Големи скандали имат явно 😂 3 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари