Emanuela.Carey Публикувано на Септември 25 Report Share Публикувано на Септември 25 Музика и аранжимент: Маджуна Текст: Маджуна и Ra Music 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Септември 25 Author Report Share Публикувано Септември 25 Господарка на рок музиката и емотата по света Маджуна > Асенов 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 Цялата песен е пълна трагедия...💩 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 Не е лоша. На мен ми хареса. 3 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 преди 22 минути, Marin каза: Цялата песен е пълна трагедия...💩 Хит!!!❤️❤️❤️ 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 6me 4yq noc/\e, Ho 3HaM, 4e e xum!!! 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Септември 25 Author Report Share Публикувано Септември 25 "Все търпях ти скандалите Но теб дали успях, издържах ли - НЕ!" 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 TonoB xum!!! 1 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 Това е по-зле и от Dja Dja ... Трудно , но постигнато. Браво на момичето. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 хита на този век! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 Данна от "Нито ял, нито спал": Маджуна он дъ бийт... Чукундура и той обича свистенето в аранжиментите.. Доста зле направена песен... Тая Емануела пари ли пере през тая фирма, че толкова често пуска песни от нейната фирма... Само бози. Да им прави песни от Ганев поне не само на нея Треторазрядните преди 10 години дори не правеха такива бълвочи... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Comment please, @Blueberry😘 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 MADJUNA SUPREMACY! Това момиче ми прилича на някого, ще ми трябва време да се сетя на кого. Щях да си помисля, че я познавам, но не познавам хора с певчески талант... упс, тук няма такъв, така че може би я познавам Клипът изобщо не отива на песента - тя се клати флегматично край ларгото, а музиката е като за спининг клас в разгара на тренировката. Хубавото е, че е кратка! 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 преди 1 час , Blueberry каза: MADJUNA SUPREMACY! Това момиче ми прилича на някого, ще ми трябва време да се сетя на кого. Щях да си помисля, че я познавам, но не познавам хора с певчески талант... упс, тук няма такъв, така че може би я познавам Клипът изобщо не отива на песента - тя се клати флегматично край ларгото, а музиката е като за спининг клас в разгара на тренировката. Хубавото е, че е кратка! На детето от Ледена епоха прилича. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 преди 1 час, xroflx9 каза: На детето от Ледена епоха прилича. толкова съм се чалганизирал, че прочетох НЕ "Ледена епоха", а "Ледена..." 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 7 Author Report Share Публикувано Октомври 7 Истински музикален шедьовър, много малко хора биха разбрали защото не са drama queens. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.