Emanuela.Carey Публикувано на Септември 27 Report Share Публикувано на Септември 27 музика и аранжимент: Даниел Ганев текст: Петя Радева и Емануела режисьор: Иван Димитров - Torex 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Септември 27 Author Report Share Публикувано Септември 27 Никоя друга песен за тази година вече няма значение! Истински ретрограден, бактериален ХИТ! 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Най-доброто от нея след "Устните ти мръсни". И браво, че спря да работи с Александър и Петър за текстовете. На няколко момента си личи, че Ганев е взел от аранжимента и начина на изпяване на "Тръпката" на Галена и Криско. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 преди 29 минути, Bunn каза: На няколко момента си личи, че Ганев е взел от аранжимента и начина на изпяване на "Тръпката" на Галена и Криско. И аз се сетих за "Тръпката". Най-доброто от година насам от Емануела. И видеото е много яко и в тон с новата мода! ❤️ 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Отврат.. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Emanuela.Carey Публикувано Септември 27 Author Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Септември 27 преди 13 минути, stereoto_ каза: Отврат.. … е последната песен на Джена. Напълно съгласен! 12 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Първия космичен есенен хит. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Тая жена е БРУТАЛНА ! Няма равна просто! 10 от 10 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Жестока! За текста можеше да се постараят повече, нооо Петя Радева… некадърница! Отсвира е като на Траяна - Нещо подобно 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Новият химн на България! Казах! 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yamall Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Браво, топ хит. Много ми хареса! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Не е зле песента но могат и повече и Ганев и Емануела. Музиката и аранжимента - са един голям микс от Тръпката, Скандал, Обичам те ти мене не. Но все пак браво и успех на песента. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Аранжиментът ми идва като съвкупност от много разнородни идеи, които не са полирани, за да звучат съвместимо. Не я усещам запеваема и с риплей валю. Мисля, че ще е флоп. Иначе на Емануелция много ѝ отива да е с руса коса. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Някакъв страшен микс от други песни, началото - Виновен, после - Шок на Тита и Момо, след това Тръпката 2.0. И с тия семпли в началото наподобяващи от евроденс песен от 90те. Голям бълвоч е станало. Ганев да се ориентира в едното или поп или мазна чалгия, че и двете стават кофти за слушане. Тоя отсвир от сакса също ми е познат от някоя ретро песен ама не мога да се сетя. П.С. @pechenko, ми припомни от къде ми е познат 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Септември 28 Author Report Share Публикувано Септември 28 Ганев рециклира и миксира песни от 5-6 години вие сега се сетихте. На Граници се скъса да презаписва отсвира, така че не виждам проблем тук. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 преди 4 минути, Emanuela.Carey каза: Ганев рециклира и миксира песни от 5-6 години вие сега се сетихте. На Граници се скъса да презаписва отсвира, така че не виждам проблем тук. Очакваме повече от Маноля. Може повече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yamall Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 На мен пък точно преди бриджа преди припева, ми напомня за Alpha Doll на Лидия, с ниските тонове, които прави. То цялата чалга вече един и същи бийт, та ние за една песен сме се хванали 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Септември 28 Author Report Share Публикувано Септември 28 преди 59 минути, Andrew Cunanan. каза: Очакваме повече от Маноля. Може повече. От еднотипните продукции на Ганев тази година това е най-интересното което е правил. Така че не виждам какво повече от този композитор си очаквал. Всъщност надхвърли очакванията ми по 100. От българските композитори няма вариант, който да не е компромисен в момента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 преди 2 минути, Emanuela.Carey каза: От еднотипните продукции на Ганев тази година това е най-интересното което е правил. Така че не виждам какво повече от този композитор си очаквал. Всъщност надхвърли очакванията ми по 100. От българските композитори няма вариант, който да не е компромисен в момента. Яки песни като "Крипто" и "Подводница" - същински курвенски химни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 ❤️❤️❤️ 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Че това си е Галена и Криско - Трътката.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Всъщност се сетих на коя песен на Емануела много ми напомня, не е само "Тръпката", като звучене това си е в стилът на "СКЪПОТО СЕ ПЛАЩА"? 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 преди 4 часа , DevilWish каза: Всъщност се сетих на коя песен на Емануела много ми напомня, не е само "Тръпката", като звучене това си е в стилът на "СКЪПОТО СЕ ПЛАЩА"? И аз първо за нея се сетих, куплетите имат същия бийт но пък песента е grower, верно буламач от различни песни 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Много добре се е получила песента. Свежа, надъхана, точно в стила на Емануела. Топ е 🥳 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Да не остане назад с барби естетиката. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.