DarkChild Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Коя е тая Стефани? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Не знам дали се е коментирало, но Петра е дала много интересно интервю при Мон Дьо. Явно едно време мафията е била склонна да дава на чалга звездите по 300 бона за няколко песни, а днес ги ползва главно за мачкане в чаршафите под ключ и им отпуска чат-пат по някоя хилядарка за дрешки, лъскави клипове и помпане на цифри. Но което най-много ме втрещи беше, че Загоров и ГЛОРИЯ са заръчали Петра да изпее Командира. 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 преди 19 минути, DarkChild каза: Коя е тая Стефани? Преродената балдъза на Клеа: 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 преди 20 минути, SG каза: Не знам дали се е коментирало, но Петра е дала много интересно интервю при Мон Дьо. Явно едно време мафията е била склонна да дава на чалга звездите по 300 бона за няколко песни, а днес ги ползва главно за мачкане в чаршафите под ключ и им отпуска чат-пат по някоя хилядарка за дрешки, лъскави клипове и помпане на цифри. Но което най-много ме втрещи беше, че Загоров и ГЛОРИЯ са заръчали Петра да изпее Командира. На Клеа пък са дали 400 0000 за една фраза само! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 преди 23 минути, SG каза: Не знам дали се е коментирало, но Петра е дала много интересно интервю при Мон Дьо. Явно едно време мафията е била склонна да дава на чалга звездите по 300 бона за няколко песни, а днес ги ползва главно за мачкане в чаршафите под ключ и им отпуска чат-пат по някоя хилядарка за дрешки, лъскави клипове и помпане на цифри. Но което най-много ме втрещи беше, че Загоров и ГЛОРИЯ са заръчали Петра да изпее Командира. Сигурен ли си че си го изгледал докрая? Там казва че и на нея много от мутрите са й предлагали секс,но тя е отказвала. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 преди 26 минути, Andrew Cunanan. каза: Преродената балдъза на Клеа: Който има балдъза, е*е два г*за. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 преди 44 минути, SG каза: Не знам дали се е коментирало, но Петра е дала много интересно интервю при Мон Дьо. Явно едно време мафията е била склонна да дава на чалга звездите по 300 бона за няколко песни, а днес ги ползва главно за мачкане в чаршафите под ключ и им отпуска чат-пат по някоя хилядарка за дрешки, лъскави клипове и помпане на цифри. Но което най-много ме втрещи беше, че Загоров и ГЛОРИЯ са заръчали Петра да изпее Командира. Какво има за чудене? Те бяха продуценти на Фолк Фиестите. Глория ги е пеела тези песни на демо и после са давани на изпълнителите. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 преди 20 минути, Andrew Cunanan. каза: На Клеа пък са дали 400 0000 за една фраза само! Ясно защо се оттегли. Сигурно си живее живота като Петра по островите и хич не се и сеща за България. преди 17 минути, xroflx9 каза: Сигурен ли си че си го изгледал докрая? Там казва че и на нея много от мутрите са й предлагали секс,но тя е отказвала. Да, цялото го гледах, това все пак е една от кралиците на жанра. Те че мутрите винаги са ги искали и в леглото чалгарките е факт, но които са били хитри като хищната хиена са взимали само пачките без да се налага да се заключват во веки в Дубай, защото това им е единствената опция да са 'звезди'. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 преди 5 минути, DarkChild каза: Какво има за чудене? Те бяха продуценти на Фолк Фиестите. Глория ги е пеела тези песни на демо и после са давани на изпълнителите. Несъвместимо е да се сложат в едно изречение Глория и дива песен за командира на вагона Иван Костов. Дано някой ден това демо да види бял свят. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 преди 3 часа , Andrew Cunanan. каза: дебела жена в палатка с пайети грачи върху "не сме безгрешни" Разлика с Гюрулту - никаква. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 преди 12 минути, SG каза: Ясно защо се оттегли. Сигурно си живее живота като Петра по островите и хич не се и сеща за България. Да, цялото го гледах, това все пак е една от кралиците на жанра. Те че мутрите винаги са ги искали и в леглото чалгарките е факт, но които са били хитри като хищната хиена са взимали само пачките без да се налага да се заключват во веки в Дубай, защото това им е единствената опция да са 'звезди'. Е,ти как го казваш сякаш всяка втора живее под ключ в Дубай,а не само Цура😀 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 преди 1 час, SG каза: Не знам дали се е коментирало, но Петра е дала много интересно интервю при Мон Дьо. Явно едно време мафията е била склонна да дава на чалга звездите по 300 бона за няколко песни, а днес ги ползва главно за мачкане в чаршафите под ключ и им отпуска чат-пат по някоя хилядарка за дрешки, лъскави клипове и помпане на цифри. Но което най-много ме втрещи беше, че Загоров и ГЛОРИЯ са заръчали Петра да изпее Командира. Доста неприятно впечатление ми направи. Меркантилността ме отблъсква. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 преди 17 минути, xroflx9 каза: Е,ти как го казваш сякаш всяка втора живее под ключ в Дубай,а не само Цура😀 Янева е главният пример и затова я посочвам, но да ти кажа то си личи, че чалгарките като цяло доста се ограничават сами себе си покрай днешните си връзки с мафията. Дори една Преслава примерно, дето никога не е била пример чак като Пеевската, дължи двата най-слаби периода от кариерата си на двамата си главни мутряги. С настоящия поне си има дете и не завършва смачкана по подовете на чалготеките. преди 8 минути, Fast каза: Доста неприятно впечатление ми направи. Меркантилността ме отблъсква. Мен ме кефи колко е искрена. Всичките чалгарки са меркантилни на n-та степен, но заради комплексите си повечето се правят на това, което не са. И все пак интервюто на Сашка ми хареса повече. Добре ги е подкарал звездите на 90те Мон Дьо, да намери и още. Имаше примерно една Деси Слава, за нея доколкото чух напоследък пеела по сватби в Столипиново. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 преди 1 час , DarkChild каза: Коя е тая Стефани? Приятелка на леля ти Гло, с която са пеели в някакъв оркестър в началото на 90-те. После се мъчи и даже я имаше в албумите на Глория. Иначе най-известната й песен е "И плачат и богатите". Как да не я знаеш? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 преди 32 минути, SG каза: Мен ме кефи колко е искрена. Всичките чалгарки са меркантилни на n-та степен, но заради комплексите си повечето се правят на това, което не са. И все пак интервюто на Сашка ми хареса повече. Добре ги е подкарал звездите на 90те Мон Дьо, да намери и още. Имаше примерно една Деси Слава, за нея доколкото чух напоследък пеела по сватби в Столипиново. Е да, всички са меркантилни до някаква степен, но при нея е болестно състояние. Шокирах се като каза, че се завивала с банкнотите. Бях останал с впечатлението, че песни като "Пачки" са просто на майтап, а не прозорци към вътрешното й състояние. Може би това е причината кариерата й да пропадне. Видяла е много пари, поискала е още, поела е твърде големи рискове, и накрая се е подхлъзнала. Тя май и през 2009 правеше опити да се завърне, но нищо не стана. Явно хората са я усетили каква е. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 преди 45 минути, Fast каза: Е да, всички са меркантилни до някаква степен, но при нея е болестно състояние. Шокирах се като каза, че се завивала с банкнотите. Бях останал с впечатлението, че песни като "Пачки" са просто на майтап, а не прозорци към вътрешното й състояние. Може би това е причината кариерата й да пропадне. Видяла е много пари, поискала е още, поела е твърде големи рискове, и накрая се е подхлъзнала. Тя май и през 2009 правеше опити да се завърне, но нищо не стана. Явно хората са я усетили каква е. Причината да се оттегли по-скоро беше, че в Пайнер й направиха клонинг и го наложиха успешно като новата любимка на народа на ниво Глория. Започна и ерата на турнетата и съответно Петра, както и много други, останаха на заден план. Тя явно прецени, че няма смисъл да се мъчи и доброволно си замина. Опитът й да се завърне беше по-скоро някакъв пробен, не знам на колко сериозно се е взимала самата тя тогава. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 преди 2 часа , DarkChild каза: Какво има за чудене? Те бяха продуценти на Фолк Фиестите. Глория ги е пеела тези песни на демо и после са давани на изпълнителите. Искам демо на Глора на Командира. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза: Искам демо на Глора на Командира. Направи AI кавър. Съседите се съсипаха да правят. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 преди 1 час , pacho каза: Приятелка на леля ти Гло, с която са пеели в някакъв оркестър в началото на 90-те. После се мъчи и даже я имаше в албумите на Глория. Иначе най-известната й песен е "И плачат и богатите". Как да не я знаеш? И аз така си помислих. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 преди 1 час , SG каза: И все пак интервюто на Сашка ми хареса повече. Добре ги е подкарал звездите на 90те Мон Дьо, да намери и още. Имаше примерно една Деси Слава, за нея доколкото чух напоследък пеела по сватби в Столипиново. Нея ще я видиш по TLC. Сега снима за Моето 300-килограмово тяло. 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 преди 1 час , Fast каза: Е да, всички са меркантилни до някаква степен, но при нея е болестно състояние. Шокирах се като каза, че се завивала с банкнотите. Бях останал с впечатлението, че песни като "Пачки" са просто на майтап, а не прозорци към вътрешното й състояние. Може би това е причината кариерата й да пропадне. Видяла е много пари, поискала е още, поела е твърде големи рискове, и накрая се е подхлъзнала. Тя май и през 2009 правеше опити да се завърне, но нищо не стана. Явно хората са я усетили каква е. Cnopeg MeH cu u3Muc/\q u npeyBe/\u4aBa. Ma/\ko e MeGa/\oMaHka 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Gürültü He Moje ga nee maka gobpe 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Наистина ли е на 16? На тия кадри ми е поне на 36. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 преди 25 минути, meleto каза: Наистина ли е на 16? На тия кадри ми е поне на 36. UBaū/\o e Ha 53, Ho ka3Bam, 4e kpue 3-4 /\ema… 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 преди 9 часа , meleto каза: 14млн. на песен от 2023. Не знам къде гледаш. Гледанията няма как да са като едно време. Преди песен с 2 млн се считаше за флоп за 2017, сега е среден хит. В днешни дни е постижение да мине 3 млн. Всичко се пееше от-до. Миксът им беше сигурно от 10 песни. Ами те всичките им авторски песни звучат по един и същ начин,така че и 20 да изпеят на никой няма да му направи впечатление. Само Текила и Те амо стават за нещо,всичко останало им е пълен траш,добре че правят кавъри. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари