Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 преди 1 минута, DevilWish каза: Тогава предлагам да се върне в периода на "Крепост" и да клипира "НАДПРЕВАРА"! И сега приятели! Готови ли сме? Хайде! УУУУУУУУУУУУ! Еееееееее!!! Извън базиците, недоумявам защо е пропуснала да снима това: С тогавашните пари от Жоро И. и идеите на Люси и Нанков щеше да рамаже! Както и да беше снимала клип на "Неверен да съм вярна"! 4 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 преди 1 час, Gerganafen каза: До следващия пердах. Дано все пак остане жива в тази "връзка". Коментирали сте, че иначе има нелоша дискография и може да пее. Така е, даже едно време ми беше втора любимка след Гера, от което ме е леко срам. Не е нормално да си ЧАК такъв боклук, че да нямаш елементарно чувство за самосъхранение, да не цениш нито своя живот, нито този на детето си. Да поставяш маркови дрехи и аксесоари пред живота. То бива меркантилност, но това нейното е някакво болестно състояние. Дори луд ако го биеш ще избяга, дори ако му предлагаш пари за да остане. Това не е нито майка, нито човек. Ma3oxucmka e 😊 преди 42 минути, DrAkO каза: Бабешката мода тази есен 1-Ba u c ekcmpu e: 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Емрах отвръща интелигентно на коментари, че не може да пее: 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Първите 10 години като цяло е доста добре и има поне по една песен на година с голям заряд, но след това вече е тотален флоп. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Това също е много добро. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 преди 1 час , Andrew Cunanan. каза: Извън базиците, недоумявам защо е пропуснала да снима това: С тогавашните пари от Жоро И. и идеите на Люси и Нанков щеше да рамаже! Както и да беше снимала клип на "Неверен да съм вярна"! И аз исках клипове на "Заблуда" и "За първи път". Да не говорим за огромните пропуски на "На чисто" - само обещания, "Мръсни танци" - и там, "На мъжете, които не обичах". Заблудена жена. Да си забие един шЪмар сама за тази грешка. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Емануела и Теди как си направиха цяла песен от отсвира на 0:31 💀 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 преди 3 часа , Andrew Cunanan. каза: Извън базиците, недоумявам защо е пропуснала да снима това: С тогавашните пари от Жоро И. и идеите на Люси и Нанков щеше да рамаже! Както и да беше снимала клип на "Неверен да съм вярна"! Щото не е вярвала в тези песни. Беше по заета да снима копията на Цеца. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 преди 2 часа , Willy каза: Първите 10 години като цяло е доста добре и има поне по една песен на година с голям заряд, но след това вече е тотален флоп. Безумни кариерни решения след "Хиляда градуса ..." и "Към тебе тичам" да пусне "Пак ме преследваш" и "Сори". 2007 освен "Невъзможно" останалите са неслушаеми бози, а за "Палиш ме" - нямам думи. Много малко свестни песни има Диманчето! Те комерсите изобщо не ходят на нейния глас. В баладите е чук и половина! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 За мен това е една от най-силните песни на Оцко изобщо. Абсолютен брутализъм!!!! Аранжиментът е оргазъм, наслагването на вокалите е бетон. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Това също е страшен парцал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 преди 2 часа , Willy каза: Първите 10 години като цяло е доста добре и има поне по една песен на година с голям заряд, но след това вече е тотален флоп. Изтървали са истинския дует на 2018-та пред който По такива си падам и Шефката треперят: 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 И Димана като други треторазрядни пайнерици разчиташе на Оцковата вълна от копи пейст, а после и с Ганев докато взимаше само по 2-3 хиляди на песен. Реално погледнато без Оцко не е сигурно дали много от тях изобщо щяха да са на хоризонта след 2012-2013 година. Ганев, Пашев и други също стабилно имитираха Оцко преди да си развият “собствени стилове”, така че македонското чучело е главния основател на модерната чалга. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 преди 19 минути, Emanuela.Carey каза: И Димана като други треторазрядни пайнерици разчиташе на Оцковата вълна от копи пейст, а после и с Ганев докато взимаше само по 2-3 хиляди на песен. Реално погледнато без Оцко не е сигурно дали много от тях изобщо щяха да са на хоризонта след 2012-2013 година. Ганев, Пашев и други също стабилно имитираха Оцко преди да си развият “собствени стилове”, така че македонското чучело е главния основател на модерната чалга. Абсолютно! Да не говорим, че такива като Димана, Татяна и много други направиха песни от Ганев, както казваш, но не стигнаха нивото на песните от Оцко. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Първата песен в канала на Алфа с 20 милиона 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 27 Author Report Share Публикувано Октомври 27 От 25.10.2023 г. от 13:21, Thecranfan каза: Нищо учудващо. Доста интелигентни хора през годините се завъртяха по фолк форумите. За първи път се регистрирах в такъв преди 17 години и още ми е чудно какво ли правят сега тези, които тогава бяха на 30. Дано са добре и щастливи. В този имаше ли регистрация преди и ако да с какво потребителско име беше? Интересно ми е понеже преди познавах доста от потребителите виртуално, а някои и на живо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 От 24.10.2023 г. от 17:22, meleto каза: Да, той беше Гага фен повече отколкото чалгар. Мисля, че когато Ивана залезе той беше депресиран О, въпросната съм я чувал, но до 2019 е била мод? Аз къде съм бил? Този форум не го ли взех 2017-8... Помня, че на гримьорските й способности биха завидели всички водещи световни циркови трупи. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Фолк Звездата Андреа Пробвай се на Живо | By Меринджей | Facebook FB.WATCH Фолк Звездата Андреа Пробвай се на Живо 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Шок! Деси Слава убила Прасе!!! | By Меринджей | Facebook FB.WATCH Шок! Деси Слава убила Прасе!!! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 От телефон съм и не мога да го прикача, но Тиктока водят спор “Камелия срещу Галена”. Камелини смятат че тяхната има повече хитове и ще остане във времето, а Галенини че Кама след 2010 и без кавъри е за никъде. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 преди 38 минути, Emanuela.Carey каза: От телефон съм и не мога да го прикача, но Тиктока водят спор “Камелия срещу Галена”. Камелини смятат че тяхната има повече хитове и ще остане във времето, а Галенини че Кама след 2010 и без кавъри е за никъде. Истината е, че и двете са едни бездарници. Кама има повече хитове във времето, според мен. Галош не знам дали има и 3 песни, които да останат във времето. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 преди 1 час, THE IIconic каза: Шок! Деси Слава убила Прасе!!! | By Меринджей | Facebook FB.WATCH Шок! Деси Слава убила Прасе!!! Убила е роднина?! Долна убийца! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 преди 13 минути, DarkChild каза: Истината е, че и двете са едни бездарници. Кама има повече хитове във времето, според мен. Галош не знам дали има и 3 песни, които да останат във времето. Но Камелия хит като във ваната няма, макар и тя първа да се снима в такава за плейбой. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза: Но Камелия хит като във ваната няма, макар и тя първа да се снима в такава за плейбой. Ваната е срам и позор за всяка една селска ковра. Да беше нещо като клипа на Северина, разбирам. А то тя седи и се чуди тва какво е и дали се яде. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари