Jump to content

Поп-фолк скандали (октомври 2023)

Препоръчани коментари

Палома като направи самостоятелен концерт на Орлов мост след няколко дни и събере не 20 000, а 2 000 000 - тогава Гафа пак ще рони сълзи и шмърка сополки в ъгъла:

• Haha 2
  • Love 2
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза:

Палома като направи самостоятелен концерт на Орлов мост след няколко дни и събере не 20 000, а 2 000 000 - тогава Гафа пак ще рони сълзи и шмърка сополки в ъгъла:

Тя по колко ги е събирала на ден в Хотел Маринела - Графа няма толкова дуети с Мария Илиева

• Haha 3
Сподели в други сайтове

И аз не съм му някакъв голям фен на Графа, даже по едно време ми идваше в повече натрапването на него и изпълнителите му, но като се сетя какви яки евъргрийни има и как си е намерил стратегията благодарение на тях да издухва лишените от амбиция прехвалени чалгарки... ами кеф е да се вижда как този, който се старае повече, побеждава. :)

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, SG каза:

И аз не съм му някакъв голям фен на Графа, даже по едно време ми идваше в повече натрапването на него и изпълнителите му, но като се сетя какви яки евъргрийни има и как си е намерил стратегията благодарение на тях да издухва лишените от амбиция прехвалени чалгарки... ами кеф е да се вижда как този, който се старае повече, побеждава. :)

Стига си се правил. Просто очакваш Доня да направи песен от него. Тая песен, дето си постнал, ѝ е една от най-гадните евър.

• Like 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Andrew Cunanan. каза:

Стига си се правил. Просто очакваш Доня да направи песен от него. Тая песен, дето си постнал, ѝ е една от най-гадните евър.

Еее стига де, кой нормален човек би пожелал на стабилен и уважаван изпълнител като Графа дует с Деси Слава...

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, SG каза:

Еее стига де, кой нормален човек би пожелал на стабилен и уважаван изпълнител като Графа дует с Деси Слава...

• Haha 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

Като изключим проблемите с микрофона и динамиката - много добро изпълнение. Десислава много неща можеше да направи с тоя глас, но...

• Like 2
  • Thanks 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 3 часа , DarkChild каза:

И бас държа, че никога не е била близка с Гюра.

Близки са били около някакви благотворителни каузи в един период, когато заедно ходиха по болници - с Роро, Бог да му прости, Борислав Комсийски и т.н.

Кали като стана това нещо, може би е видяла, че нещо съм писал иии не знам защо, но ми писа лично съобщение да я извиним, ако с нещо ни е засегнала. Малко започна да се оправдава, но се опита да ми обясни ситуацията и поне в чата се държа като пич. На нея проблемът е, че иска да е с всички, да угоди на всички и оттам отива в лицемерие. Не можа да го отиграе добре и в стремежа си да излезе готина пред Тото, вместо да защити своята колега, тя му влезе в тона и олекна. Сега се извинява, защото видя как канселираха Тото. Според нея тогава не сме я разбрали правилно. Както и да е, тя отдавна си ги има тия противоречия. Иначе винаги е казвала хубави думи за Глория.

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, adorable каза:

Като изключим проблемите с микрофона и динамиката - много добро изпълнение. Десислава много неща можеше да направи с тоя глас, но...

Много любимата песен на Фатмесс ❤️ 
Предвид, че клипирала бози като "Не спирай", 'Не можем без тях" и "Най-добрия", а песни като "Не издържам" - не. От време оно е тотална патка.

Последният й албум е особено слаб и безличен, неслучайно е най-големият й флоп.

Сподели в други сайтове

Онова последното не го казах в позитивен контекст. Попаджиите колкото и надуто да изглеждат, се опитват да правят достъпна музика, която да бъде приложима навсякъде и във всякакви ситуации. Чалгаджиите дето се пишат за "гласът на народа" действително създават твърде тежки, експериментални композиции, трудни за преглъщане за хора, които не са претръпнали към подобен вид ритми, съответно не стават за по-широка употреба. 

Сподели в други сайтове

ToBa>Gafa

FB.WATCH

Грандиозното фолклорно изпълнение!!! Младата певица от Гурково разтърси селото с "Бяла роза". Самоопределилата се за наследничката на Славка...

• Like 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 6 часа , pacho каза:

На счетоводителката й се плаща в участие в пакет с работодателката. НЕма пАри за заплати.

382126661_854897436000201_108183878577812294_n.jpg

Тука малко все едно Счети имитира кака Гюрулту.

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 6 часа , Andrew Cunanan. каза:

Орлов или Лъвов мост? Доколкото знам нейните сбирки са на второто съоръжение.

• Haha 4
Сподели в други сайтове

преди 7 часа , Andrew Cunanan. каза:

Мило, ти си последния човек, който трябва да употребява тази дума в този форум, след като коментарите ти излъчват повече злост от Чернобил-радиация преди построяването на бетонния саркофаг.

Нашите любимки са най-добри в празненето, не в пълненето ❤️ 

Няма да ти отговоря подобаващо на поредната атака и да падам на твоето ниво.

Аз:

0-2.jpg

Ти:

163342422971902.jpg.webp

• Haha 6
  • Casper 1
Сподели в други сайтове

преди 9 часа , asylum каза:

ToBa>Gafa

FB.WATCH

Грандиозното фолклорно изпълнение!!! Младата певица от Гурково разтърси селото с "Бяла роза". Самоопределилата се за наследничката на Славка...

Рашия винаги е била топ, това Гафа да се нарежда на опашката за дует с нея. Преслава и Галена колко чакаха, ще почака и той да се докосне до истинска звезда! 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 11 часа , Andrew Cunanan. каза:

Мило, ти си последния човек, който трябва да употребява тази дума в този форум, след като коментарите ти излъчват повече злост от Чернобил-радиация преди построяването на бетонния саркофаг.

Нашите любимки са най-добри в празненето, не в пълненето ❤️ 

Когато ти трябва експерт в пълненето на хралупи, Ванчето е насреща! Винаги е готова да свърже с подходящия Кен за целта. 

• Love 1
Сподели в други сайтове

преди 5 часа , DarkChild каза:

Орлов или Лъвов мост? Доколкото знам нейните сбирки са на второто съоръжение.

Третата дата ще е на Дунав мост. 💋

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 5 часа , DarkChild каза:

Няма да ти отговоря подобаващо на поредната атака и да падам на твоето ниво.

Аз:

0-2.jpg

Ти:

163342422971902.jpg.webp

Ти няма как да паднеш на нивото на Кали, скъпа Гюрулту, защото Кали ниво няма! 💋

• Love 1
Сподели в други сайтове

Ок, наистина избирам да съм Кали, макар и чистачка, с по-малко хитове, по-грозна и без стил и класа, ама успява да забаламоса по-красивите мъже:

20110902.webp

1554282078_kali2.jpg

Гюрулту мен:

Image_7599402_128_0.jpg

глория-gloria-880x509.jpg

• Haha 2
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...