Jump to content

Поп-фолк скандали (октомври 2023)

Препоръчани коментари

преди 38 минути, Lelqtian каза:

Алтернативен избор в лява посока, нека не се ограничаваме! 

Скрият ... коз покажи 😮❤️ 
Щом ще е Джина, да е Стоева! 

• Like 1
  • Love 2
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 37 минути, xroflx9 каза:

Само на мен ли ми се струва или наистина първоначалната еуфория по “По по по”значително намаля?

То по оригинала започна да намалява и да омръзва, ти се чудиш за кавъра :Д

• Like 3
  • Sad 1
Сподели в други сайтове

Това "По, по, по" ми е някак в стилистиката на предните дуети на Малина и Азис. По онова време той правеше много дуети с Малина, като "Не знаеш" и "Черните очи" им бяха най-големите хитове. През 2005-та имаше егати фурора по "Не знаеш". Направо истерия!

Защо я няма в канала на Планета? Ами в Сънни? Тя даже беше в компилация на Пайнер.... 

• Like 2

Сподели в други сайтове

преди 51 минути, xroflx9 каза:

Само на мен ли ми се струва или наистина първоначалната еуфория по “По по по”значително намаля?

Има доста хора в тикток които се пускат с нея, но просто припева като е 1 към 1 няма да има същия хайп на оригинална песен.

Аз тия дни виждам това да ми излиза дори повече от “Къв съм як” между другото.

• Like 4
Сподели в други сайтове

преди 20 минути, DevilWish каза:

Това "По, по, по" ми е някак в стилистиката на предните дуети на Малина и Азис. По онова време той правеше много дуети с Малина, като "Не знаеш" и "Черните очи" им бяха най-големите хитове. През 2005-та имаше егати фурора по "Не знаеш". Направо истерия!

Защо я няма в канала на Планета? Ами в Сънни? Тя даже беше в компилация на Пайнер.... 

Тая песен кой я е писал? Точно в стилистиката на Токича - плакала-чакала.

• Like 1
Сподели в други сайтове

Току що, DarkChild каза:

Малина до 2003-та май беше при него, но и на мен ми е интересно на кого е музиката и текста? Такъв тип песен е, но тя Малина тогава не работеше с него вече....

Сподели в други сайтове

преди 14 минути, Emanuela.Carey каза:

Има доста хора в тикток които се пускат с нея, но просто припева като е 1 към 1 няма да има същия хайп на оригинална песен.

Аз тия дни виждам това да ми излиза дори повече от “Къв съм як” между другото.

Тая песен на Киара стана голям тренд в Тик-ток. Тази година никой от малките лейбъли няма такъв хит.

• Like 5
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, DevilWish каза:

Малина до 2003-та май беше при него, но и на мен ми е интересно на кого е музиката и текста? Такъв тип песен е, но тя Малина тогава не работеше с него вече....

Наистина, как можах да забравя и нейните Токичови кавъри, префасонирани като авторски песни.

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, DarkChild каза:

В музикалните платформи Азис е кредитиран като единствен автор на песента.

Аранжимента е на Светослав Заров.

• Like 1
  • Confused 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, DarkChild каза:

Наистина, как можах да забравя и нейните Токичови кавъри, префасонирани като авторски песни.

Особено "Кажи обичам те" която много си приличаше с "Да или не", направо имаш чувството, че 100 версии има тая песен. А пък има и друг кавър на нея "Мъжете с нас полудяват", но това вече беше върхът с "Кажи обичам те"

преди 1 минута, Emanuela.Carey каза:

В музикалните платформи Азис е кредитиран като единствен автор на песента.

Има я в компилацията "Пайнер хит сезони - пролет 2005", който има компилацията може да провери точно авторите на песента.

Сподели в други сайтове

преди 5 часа , DevilWish каза:

Джена - ДОМИНАЦИЯ!!!

SIGNAL.BG

Пълна доминация на Джена в попфолка това лято показва новото издание на музикалната класация Top 5 Planeta Official, която се завръща в ефира на телевизия

Пълна доминация на Джена в попфолка

Джеронимо единствено доминира в класациите за певица с най-голямо разстояние между фронталните два зъба, за такава с най-грозен съпруг и за Пайнерка с най-много последователни флопове. 

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 22 минути, DevilWish каза:

Особено "Кажи обичам те" която много си приличаше с "Да или не", направо имаш чувството, че 100 версии има тая песен. А пък има и друг кавър на нея "Мъжете с нас полудяват", но това вече беше върхът с "Кажи обичам те"

Има я в компилацията "Пайнер хит сезони - пролет 2005", който има компилацията може да провери точно авторите на песента.

image.png.2f03056ad9839494ee68e75f35ea2a77.png

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 8 часа , DevilWish каза:

Тоя дует свалиха ли го? Какво стана?

Обявиха го за църковен дует на 2022-ра. Даже папата друсаше кючеци на него, разчекнат върху църковна камбана само по .... расо!

• Thanks 1
  • Haha 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 8 часа , Lelqtian каза:

Дисапойнт. С това заглавие трябваше да обявят новата и песен, "Доминация", гарнирано със снимки от предстоящия клип, на Дженция издокарана в латекс и камшици ... 

Средна Десислава вече го е правила.

• Haha 3
Сподели в други сайтове

Току що, pacho каза:

Ама са на Моста на Балканите и чакат Нобел да ги забере. :1000(30):

Направо плачат за един ГинесТ. Но да престанем със съркасцизмите.

• Like 1
  • Haha 2
  • drunk 1
  • Casper 1
Сподели в други сайтове

преди 7 часа , Runevski каза:

дори и сърдечния пулс на Рени по време на това изпълнение е на плейбек, как е посмяла да напише "на живо" в заглавието????

• Haha 5
Сподели в други сайтове

Това е най-бруталната песен, откъм аранжимент, и съответно най-големия хит от тоя албум, но наша Рени с целия си пилешки мозък само нея не записа на български. Предпочете да ни трови с безброй бози на сръбски и съответно с българските им варианти. Впрочем в тоя албум само "Луда за любов", "Да се разделим", "Какво е обич" и "Не мога без тебе" са топ, останалото е пълен траш с кючекчински като най-пошлата чалга аранжименти:

• Like 2
  • Love 1
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...