Lelqtian Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 преди 57 минути, DarkChild каза: Този не шляпаше ли Галин? Дъ сейм. Нови пикантни истории около Благо Солов, собственик на мебелната фирма NOVINI247.COM Нови пикантни истории около Благо Солов, собственик на мебелната фирма Явор се завъртяха в публичното пространство, писа Аларма“. Отлично осведомени източници издават, че освен с поп-фолк певецът Галин, Солов е имал интимни отношения с Адриан Зурков, който стана известен с участието си в сериала София ден и нощ“. Солов си пада 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Оффф Бившата на Теофиков: Десита открадна текст писан от мен за Денис HOTNEWS.BG Горещи новини 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 #smqh #parodia #sad #пиян | TikTok VM.TIKTOK.COM #smqh #parodia #sad #пиян 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Току що, WindWalkerMonk каза: #smqh #parodia #sad #пиян | TikTok VM.TIKTOK.COM #smqh #parodia #sad #пиян Кой е дал микрофон на хигиениста? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 преди 5 часа , plambata каза: На това: Най-големият хит в чалгата не помня откога. Не понасям гръцката версия, а нашата не я спирам. Галена и Азис паузират кариери вече! Галена паузираше. Може би 2021-ра й беше последният истински пик. След това не е баш чак толкова крещящо голяма и огромна. Соловите й песни едва минават 10 милиона (което за сегашния климат е супер, но е твърде малко за най-голямото женско име в жанра в момента). В момента се държи на инерцията от тогава, но чудно фийта с Емрах е най-успешната й песен тази година, както и дуета със Саби. Миналата година битата карта Джуна имаше най-големия самостоятелен женски хит в чалгата, а не Галош. Азо е бита карта и ако не са мангалите, Диджей Дамян, Галена и Северина - ша си заминава в Столипиново. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 преди 2 часа , GSA каза: Остави ги да броят и да се залъгват. Празните стадиони на вход обаче говорят достатъчно кой къде е. Няма какво да се лъжем, ако имаше стадион във Филиповци или Факултето - нашите чалгореси одма щяха да го напълнят. Засега обаче само тях ги пълнят... хора със съмнителни по начин на придобиване благосъстояния. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 3 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Петра: Аз не съм чалгарка - аз съм рок певица. Утре ще е гост при Мондьо. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Luda po tebe | TikTok VM.TIKTOK.COM Luda po tebe поздрав за @meleto. И сега коментирайте, че семейство стругарови са с два уруса на стойност един милион лева. Това е хипер странно като се има предвид, че те печелят толкова за година. Останалите разноски? 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 преди 3 минути, WindWalkerMonk каза: Luda po tebe | TikTok VM.TIKTOK.COM Luda po tebe На погребение ли пее? 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 преди 18 минути, WindWalkerMonk каза: Luda po tebe | TikTok VM.TIKTOK.COM Luda po tebe поздрав за @meleto. И сега коментирайте, че семейство стругарови са с два уруса на стойност един милион лева. Това е хипер странно като се има предвид, че те печелят толкова за година. Останалите разноски? Деса звучи и изглежда страхотно както никога 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 преди 1 час, Andrew Cunanan. каза: Разбира се че не е фотошоп, не е изкривила фотьойла, масата и цялата реалност. Просто е залепила ваденка от преди 15 години, да поздравим производителя за дълготрайното лепило! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 преди 44 минути, Emanuela.Carey каза: На погребение ли пее? На погребението на империята Пайнер. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 преди 1 час, Emanuela.Carey каза: Петра: Аз не съм чалгарка - аз съм рок певица. Утре ще е гост при Мондьо. Вдигна ми се очите като каза, че се е завивала гола с пари! ИКОНА! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 преди 6 минути, Andrew Cunanan. каза: На погребението на империята Пайнер. Поне да беше изчакала кръглата годишнина, вместо да си организира пътя с Интернет екплорър ... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 преди 6 часа , -A. каза: Ти да се опитваш да иронизираш тази тема при положение, че броиш всеки стрийм, гледане и последовател на Галена не върви много, да знаеш. Иначе виждам, че доста сърби факта, че Джордан и Цура в най-силните си дни правеха почти 25 хиляди в спотифай без да са правят някакви брутални рекорди в youtube като другите двама. При тези гледания, лайкове и т.н. статистически трябваше да имат поне едно 25-30к в спотифай а виждаме, че са наполовина. Най-стриймваната песен на Галена тази година е "Името ти", на фона на 3 песни с над 10М в ютуб, а Името ти заби на 7М. Дори "Спомени" е по-стрийвана от дуета с Теа и Емрах, скоро ще мине и "Горчиво". Не е заяждане нито нищо, просто статистика. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Пак ли за Галчуна говорим, издала е 50 песни тая години, 50! Има бая хитове сред тях, повечето готови. Сега Ергенът е хит, но и оригинала е дори по - голям хит. Гръцката е по - голям хит от по,по,по. За не си ме давай, бабо няма какво да кажем, това и е може би топ хита тая година. Тва името ти не е лошо, но не е хит. Горчиво и тя не е кой знае къв хит, Абъркадабър и тя си е хит, но не мегахит. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 преди 29 минути, Гальо каза: Най-стриймваната песен на Галена тази година е "Името ти", на фона на 3 песни с над 10М в ютуб, а Името ти заби на 7М. Дори "Спомени" е по-стрийвана от дуета с Теа и Емрах, скоро ще мине и "Горчиво". Не е заяждане нито нищо, просто статистика. Ммм, откъде е тази статистика, защото “Спомени” е с 633К, “Горчиво” е с 794K, дуетът с Емрах - 554К, дуетът с Теа е с 1,363,038М. Това са цифрите в Спотифай. “Името ти” не е най-стриймваната й песен. Да не би да използваш друга платформа? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Току що, Bunn каза: Ммм, откъде е тази статистика, защото “Спомени” е с 633К, “Горчиво” е с 794K, дуетът с Емрах - 554К, дуетът с Теа е с 1,363,038М. Това са цифрите в Спотифай. “Името ти” не е най-стриймваната й песен. Да не би да използваш друга платформа? И на мен "Абракадабра" ми е фаворит от песните й тази година. ❤️ Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 преди 37 минути, Гальо каза: Най-стриймваната песен на Галена тази година е "Името ти", на фона на 3 песни с над 10М в ютуб, а Името ти заби на 7М. Дори "Спомени" е по-стрийвана от дуета с Теа и Емрах, скоро ще мине и "Горчиво". Не е заяждане нито нищо, просто статистика. Кой каквото иска да говори, но хитмейкър на годината е Джордан, без конкуренция! Да не говорим, че ''Абракадабра'' в моите очи е провал защото се събраха най-голямата бг чалгарка за последните години и кючекинята на Югославия и гледам, че имат само 1.5 милиона в спотифай а песни на кючекинята от последния албум вече гонят 5-6 милиона. В тубата от край време се случват някакви странни неща и аномалии. Песни като ''Малката беля'' или ''Драскай клечката'' доказали се в тикток и спотифай са около 10 милиона а после ''Горчиво'', която не отричам, че е топ хит, но не мисля, че имаше отзвука на другите две и в спотифай е с половината стрийминг със същите или дори повече гледания. xD Но нека си ги прави Галка, така поне Уили ще се кефи. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Галенови просто завиждат,че Джуджи може да участва в две категории-Певец и Певица на 2023! 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 преди 2 минути, xroflx9 каза: Галенови просто завиждат,че Джуджи може да участва в две категории-Певец и Певица на 2023! Виж я ква е готинка. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 преди 16 минути, xroflx9 каза: Галенови просто завиждат,че Джуджи може да участва в две категории-Певец и Певица на 2023! Певиц❤️ 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Мая и Магапаса reunion. Магапаса що тъй гледа Майчето? 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари