Lelqtian Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 преди 12 часа , Andrew Cunanan. каза: Дайте й просто един ГинесТ! Или Нобелова награда за словоизлияния. Тъкмо си мислех как за еклеРени само един голям ... но нека бъдем практични. Ша земе да и хареса и да и стане кеф, а тя не заслужава 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 преди 3 часа , DarkChild каза: Тя ще ги примири с концерт "Мост на Леванта", по подобие на нейния концерт с Мирослав Илич - "Мост на Балканите". Бърже да бъде снабдена с еднопосочен билет, докато не са я включили в Женевската конвенция! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 преди 5 часа , xroflx9 каза: Понеже тук се оказа че има много новоосъзнати фенове на попаджиите да питам някой знае ли какво стана с тези? Последните им песни бяха доста еднакви,но с първите две смазаха. Като всички бивши имена в бг рапа се издържат с участия по малки клубове за по 1-2 хиляди лева хонорар. Но явно сега го призова да пусне нова песен Billy Hlapeto (@brightfknlight) • Instagram photo WWW.INSTAGRAM.COM 34 likes, 2 comments - brightfknlight on October 18, 2023: "GRINGO is coming 🦅" 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 преди 17 часа , xroflx9 каза: @Emanuela.Carey е прав,че явно вече си най-големия фен на Емануела. Не знам дали осъзнаваш че като всяка седмица ми показваш местата й в нейбъла и спотифай само ми доказваш,че песента си е станала някакъв хит и има staying power. Първо с теб имахме спор дали е хит и въобще ще я бъде тая песен. Чудесно е, че признаваш, че е "някакъв", макар че въобще не се вмества в ГРАФА "хит". Поствам местата заради теб, въобще не ме вълнува Емануела. преди 17 часа , Emanuela.Carey каза: От както Втори Дом е излязла дори я споменава повече от мен и я намесва в разговори които нямат нищо общо с Емануела. Може би тайно я слуша, но не иска да си признае! Мечтай си. Няма защо да го правя "тайно". Като излезе я пуснах веднъж. Вече не помня как звучи. Емануела, както пресвета Анелия, вече е пропаднала. Не знам какви песни трябва да извади, че да изплува. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 преди 6 часа , xroflx9 каза: Понеже тук се оказа че има много новоосъзнати фенове на попаджиите да питам някой знае ли какво стана с тези? Последните им песни бяха доста еднакви,но с първите две смазаха. Слушат си се, но големите звезди в тоя сегмент са Торино и Пашата. Има зверска истерия по тях. На турнето на the Voice "пяха" около половин час и след всяка песен ги викаха на бис. Мога да сравня приема им само с Криско в пиковия му период. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 преди 15 минути, meleto каза: Емануела, както пресвета Анелия, вече е пропаднала. Не знам какви песни трябва да извади, че да изплува. Не ѝ трябва да изплува, трепе ги под водата 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 преди 23 минути, meleto каза: Слушат си се, но големите звезди в тоя сегмент са Торино и Пашата. Има зверска истерия по тях. На турнето на the Voice "пяха" около половин час и след всяка песен ги викаха на бис. Мога да сравня приема им само с Криско в пиковия му период. Криско в пиковия си период правеше по 10-15 милиона на песен за отрицателно време, а те правят по 2-3 и застиват за вечни времена. 🤡 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза: Криско в пиковия си период правеше по 10-15 милиона на песен за отрицателно време, а те правят по 2-3 и застиват за вечни времена. 🤡 14млн. на песен от 2023. Не знам къде гледаш. Гледанията няма как да са като едно време. Преди песен с 2 млн се считаше за флоп за 2017, сега е среден хит. В днешни дни е постижение да мине 3 млн. Всичко се пееше от-до. Миксът им беше сигурно от 10 песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Като искате за чалга да си говорим, това според вас хит ли е? Изглежда, че си се развива добре с гледанията, а и в класацията на Спотифай се изкачва постепенно. Не знам тя ли ми харесва повече като за сезона или По, по, по, но и двете са чудесна препратка към нафталинените времена и изглежда публиката ги приема. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 преди 6 минути, SG каза: Като искате за чалга да си говорим, това според вас хит ли е? Изглежда, че си се развива добре с гледанията, а и в класацията на Спотифай се изкачва постепенно. Не знам тя ли ми харесва повече като за сезона или По, по, по, но и двете са чудесна препратка към нафталинените времена и изглежда публиката ги приема. Имаха по-силна премиера от Преслава, което е пълен абсурд. Галин да спре да пазарува. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 7 милиона за 4 месеца !!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 преди 16 минути, Andrew Cunanan. каза: Имаха по-силна премиера от Преслава, което е пълен абсурд. Галин да спре да пазарува. По мои наблюдения само през първите 2-3 дни имаха големи гледания. Не е чак такъв абсурд, защото Илиян също си е някакво име за жанра и по-рано през годината дори имаше хит. И песента им звучи по-зарибяващо от двете Пресови, поне според мен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 преди 36 минути, SG каза: Като искате за чалга да си говорим, това според вас хит ли е? Изглежда, че си се развива добре с гледанията, а и в класацията на Спотифай се изкачва постепенно. Не знам тя ли ми харесва повече като за сезона или По, по, по, но и двете са чудесна препратка към нафталинените времена и изглежда публиката ги приема. Има интерес към нея, но трудно да преценим реален трафик Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 преди 1 час, SG каза: Като искате за чалга да си говорим, това според вас хит ли е? Изглежда, че си се развива добре с гледанията, а и в класацията на Спотифай се изкачва постепенно. Не знам тя ли ми харесва повече като за сезона или По, по, по, но и двете са чудесна препратка към нафталинените времена и изглежда публиката ги приема. Приятна песничка, връщаща посивелите ни коси назад във времето.. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 преди 54 минути, SG каза: По мои наблюдения само през първите 2-3 дни имаха големи гледания. Не е чак такъв абсурд, защото Илиян също си е някакво име за жанра и по-рано през годината дори имаше хит. И песента им звучи по-зарибяващо от двете Пресови, поне според мен. Изобщо няма място за сравнение между име като Преслава и който да е онзи мъж. Не знам за какъв хит говориш при него, но последната му песен няма и 700К за два месеца. Цялостно той има едва ДВЕ самостоятелни песни с над 10 милиона, Преслава има 18. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 преди 2 часа , meleto каза: Първо с теб имахме спор дали е хит и въобще ще я бъде тая песен. Чудесно е, че признаваш, че е "някакъв", макар че въобще не се вмества в ГРАФА "хит". Поствам местата заради теб, въобще не ме вълнува Емануела. Мечтай си. Няма защо да го правя "тайно". Като излезе я пуснах веднъж. Вече не помня как звучи. Емануела, както пресвета Анелия, вече е пропаднала. Не знам какви песни трябва да извади, че да изплува. Не се тревожи,леля ти Василка вече я обработва. Догодина очаквам дует,с който и тя ще кове по 500к на ден. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 дебела жена в палатка с пайети грачи върху "не сме безгрешни" 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Тита излиза от чалгата с R&B песен @xroflx9 тръпнем ли? TITA (@hrisistar) • Instagram photos and videos WWW.INSTAGRAM.COM 1,470 likes, 15 comments - hrisistar on October 19, 2023: "При мен валят пари, при теб валят салфетки 😄 Кога да �..." 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 преди 1 минута, Emanuela.Carey каза: Тита излиза от чалгата с R&B песен @xroflx9 тръпнем ли? TITA (@hrisistar) • Instagram photos and videos WWW.INSTAGRAM.COM 1,470 likes, 15 comments - hrisistar on October 19, 2023: "При мен валят пари, при теб валят салфетки 😄 Кога да �..." Надявам се на нещо като Вивалди. Дано стане хит,Тити го заслужава! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 преди 7 минути, Emanuela.Carey каза: Тита излиза от чалгата с R&B песен @xroflx9 тръпнем ли? TITA (@hrisistar) • Instagram photos and videos WWW.INSTAGRAM.COM 1,470 likes, 15 comments - hrisistar on October 19, 2023: "При мен валят пари, при теб валят салфетки 😄 Кога да �..." Тита излиза от чалгата - а чалгата кога ще излезе от Тита? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Туториал как да комуникирате с любимката си! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 преди 1 час, Emanuela.Carey каза: Има интерес към нея, но трудно да преценим реален трафик Е, то и при дуета на Азис и Галена е трудно, но си е ясно, че е хит. преди 53 минути, hohster каза: Приятна песничка, връщаща посивелите ни коси назад във времето.. Може би е време да ги боядисаме вече, та да сме в тон с новото време и със свежите идоли на младите, Преслава и Галена. Актуалният цвят напоследък е розово, мисля. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 преди 43 минути, Andrew Cunanan. каза: Изобщо няма място за сравнение между име като Преслава и който да е онзи мъж. Не знам за какъв хит говориш при него, но последната му песен няма и 700К за два месеца. Цялостно той има едва ДВЕ самостоятелни песни с над 10 милиона, Преслава има 18. "Името ти" беше хит покрай филма с 1М+ приходи. Не е толкова зле Илиян, трябваше му просто яка песничка като тази и може би дует с някое ново Алфа име, за да му се получи отново. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 преди 34 минути, Andrew Cunanan. каза: Тита излиза от чалгата - а чалгата кога ще излезе от Тита? По-добре да сервира като курвееща селянка, а не анцуг лесбийка 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 преди 9 часа , xroflx9 каза: Понеже тук се оказа че има много новоосъзнати фенове на попаджиите да питам някой знае ли какво стана с тези? Последните им песни бяха доста еднакви,но с първите две смазаха EguHcmBeHuqm 4umaB non: преди 45 минути, Andrew Cunanan. каза: дебела жена в палатка с пайети грачи върху "не сме безгрешни" Be4eH xum 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари