DevilWish Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 На Мара пак ли й се досра? “Обичам ви Снимаме след няколко дни новата песен Нямам търпение да разбера дали ще е и вашата любима”, сподели Мария в социалните мрежи 2 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 преди 1 час, DarkChild каза: Разпознах Зелената Ина от петия етаж и първата и най-успешна транс(ва)Джина Стоева. Начи станаха три, аз видях Ивена, нищо че е руса. Остава загадка коя? е долу в дясно. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 преди 1 час, Gerganafen каза: Новият мащабен видеоклип на Глория изглежда WOW! То ще са ефекти, сюжетна линия, анимация, маркови тоалети, стотици статисти! Както винаги на ниво! Нямам търпение! Доня Джеси НЕ харесва това натъртване за "ангелския" глас. Дори АИто, което е автор на този текст, очевидно се гаври с "ангелския" глас на Счета. Иначе щеше да впише най-големия и хит на живота и 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 преди 1 час, DevilWish каза: На Мара пак ли й се досра? “Обичам ви Снимаме след няколко дни новата песен Нямам търпение да разбера дали ще е и вашата любима”, сподели Мария в социалните мрежи Анимационните герои извършват ли такива функции? И с тоя анус вместо уста, редно ли е да му се казва сране, а не най-обикновено повръщане? Ужасно, просто ужасно. Защо се занимаваме с тоя боклук? Нека си я млати който си плаща за това и да и сложим игнор и цензура. 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 преди 3 часа , -A. каза: Да, определено не е толкова зле. Аз лично мислех, че ''Балканско за разкош'' е някакъв брутален провал, но явно не. Дали ще ни изненада скоро с нещо или е решила да почива до януари ? Много ме изненадва тази голяма пауза между песните, мисля че е снимала клип още преди месец и нещо. Активно си работи по клубовете, ама песните не знам. Очаквам нещо като "Не се изтриваш" 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 преди 58 минути, Lelqtian каза: Начи станаха три, аз видях Ивена, нищо че е руса. Остава загадка коя? е долу в дясно. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 преди 31 минути, Гальо каза: Много ме изненадва тази голяма пауза между песните, мисля че е снимала клип още преди месец и нещо. Активно си работи по клубовете, ама песните не знам. Очаквам нещо като "Не се изтриваш" Дано! Или като "Да гори в любов", "Пиян", нещо в тази стилистика. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 преди 44 минути, Гальо каза: Много ме изненадва тази голяма пауза между песните, мисля че е снимала клип още преди месец и нещо. Активно си работи по клубовете, ама песните не знам. Очаквам нещо като "Не се изтриваш" Според мен или подготвя нещо наистина добро или просто чака да и свърши договора и да напусне Пайнер. Но да, много дълги паузи почна да прави. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Ако бяха викнали Анчето нямаше да има такива цигании! Таланти от "Гласът на България" скочиха срещу Мария Илиева WWW.PLOVDIV24.BG Млади таланти участващи в актуалния сезон на "Гласът на България" скочиха срещу връзкарството и по с... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Цветелина Янева coming soon! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 преди 1 час, -A. каза: Според мен или подготвя нещо наистина добро или просто чака да и свърши договора и да напусне Пайнер. Но да, много дълги паузи почна да прави. Ама те изкарват и Галена напуснала, но Пайнер продължават да си я въртят, даже в тикток качиха дуета и с Азис. Не знам според мен са си на някакви специални договори, в които печалбите за Пайнер са минимални. Коментирали ли сме, че Лорена се е клъцнала и се е превърнала в Преслава?❤️ LORENA (@lorenna_9) • Instagram photo WWW.INSTAGRAM.COM 🕊️ . . . #freedom #flight #infinity 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 преди 24 минути, Гальо каза: Ама те изкарват и Галена напуснала, но Пайнер продължават да си я въртят, даже в тикток качиха дуета и с Азис. Не знам според мен са си на някакви специални договори, в които печалбите за Пайнер са минимални. Коментирали ли сме, че Лорена се е клъцнала и се е превърнала в Преслава?❤️ LORENA (@lorenna_9) • Instagram photo WWW.INSTAGRAM.COM 🕊️ . . . #freedom #flight #infinity Когато от Волдеморт станеш Преслава и пак не е подобрение. Иначе си мислех да си го е клъцнал Лорен много отдавна, но много се радвам как най-накрая е завършил транзишъна с тази операция! 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Ивана като не пее кръчмарски можеш да я объркаш с Кичка Бодурова. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 преди 7 часа , -A. каза: Интересен прием на ''Балканско за разкош''. @Гальо и @Emanuela.Carey, коментирайте! ОМГ! Макло припаднах аз! Местим я веднага от графата "флоп" в графата "сезонен хит"! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 преди 14 минути, Andrew Cunanan. каза: ОМГ! Макло припаднах аз! Местим я веднага от графата "флоп" в графата "сезонен хит"! Всичко е ясно. Водила ги е на пица за разкош. Не на мене тия. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 преди 5 минути, meleto каза: Всичко е ясно. Водила ги е на пица за разкош. Не на мене тия. Нема толкоз пари, нали трябва да издържа и Павел и Паола. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 преди 1 час, Гальо каза: Ама те изкарват и Галена напуснала, но Пайнер продължават да си я въртят, даже в тикток качиха дуета и с Азис. Не знам според мен са си на някакви специални договори, в които печалбите за Пайнер са минимални. Коментирали ли сме, че Лорена се е клъцнала и се е превърнала в Преслава?❤️ LORENA (@lorenna_9) • Instagram phot WWW.INSTAGRAM.COM 🕊️ . . . #freedom #flight #infinity Преди час по Планета даваха КАМЕЛИЯ с рецитала от 10тите годишни награди 💀 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 преди 5 минути, Andrew Cunanan. каза: Нема толкоз пари, нали трябва да издържа и Павел и Паола. Бартер, очакваме рекламата на Савекс с аромат на Пуфис "пълнени" с Хепи пица в обозримото бъдеще. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Днес може да коментираме тази кариера. Преди Черно кафе има точно 3 хита, но от там до Добре ти беше има тотални хитачки в продължение на 10 години. След това вече започва доста да флопва, но на мен Ася винаги ми е на сърце и си я слушам ❤️ 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 От дуетната ера става само: 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 преди 20 минути, Willy каза: Преди час по Планета даваха КАМЕЛИЯ с рецитала от 10тите годишни награди 💀 Явно от нямане какво друго вече излъчват дори скандално напусналите. @Sunlight тия дни докладва, че са давали цяло "От А до Я" с Константин. И аз да пропея, и мен ще ме излъчват по тая пропаднала кабеларка, вероятно безплатно. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 преди 5 минути, Gerganafen каза: Явно от нямане какво друго вече излъчват дори скандално напусналите. @Sunlight тия дни докладва, че са давали цяло "От А до Я" с Константин. И аз да пропея, и мен ще ме излъчват по тая пропаднала кабеларка, вероятно безплатно. Да, рейтингите им са скандално нищожни. Имат 1000 зрители дневно 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 преди 19 минути, Willy каза: От дуетната ера става само: преди 4 минути, meleto каза: Да, рейтингите им са скандално нищожни. Имат 1000 зрители дневно За продукцията, която издават, и 1000 са много! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 преди 9 минути, Gerganafen каза: Явно от нямане какво друго вече излъчват дори скандално напусналите. @Sunlight тия дни докладва, че са давали цяло "От А до Я" с Константин. И аз да пропея, и мен ще ме излъчват по тая пропаднала кабеларка, вероятно безплатно. Сори, налага се да ти попаря надеждите, но няма да те излъчват. Ефирното време е ценно, а маманите винаги намират нова стока да рекламират 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 преди 14 минути, meleto каза: Да, рейтингите им са скандално нищожни. Имат 1000 зрители дневно Накрая ще остане само Зай... Слънцето да ги гледа. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари