Гальо Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 преди 55 минути, Willy каза: Днес може да коментираме тази кариера. Преди Черно кафе има точно 3 хита, но от там до Добре ти беше има тотални хитачки в продължение на 10 години. След това вече започва доста да флопва, но на мен Ася винаги ми е на сърце и си я слушам ❤️ Не ти ли допадат тези хитове? Едни от най-любимите ми ❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 В паралелна вселена Лиси не е изгонила целия състав на Ара Мюзик и те побеждават Пайнер На мен това ми харесва повече от опитите ѝ тази година 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 преди 8 минути, Гальо каза: Не ти ли допадат тези хитове? Едни от най-любимите ми ❤️ Първата не много, но Запали е една от най-слушаните ми песни през 2018, както и Телефона от тази година. Просто след 2017 има и много флопове и ненужни дуети. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 A BaH4emo Be/\ukoBa ge 6me nee 🥹 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 преди 1 час, asylum каза: A BaH4emo Be/\ukoBa ge 6me nee 🥹 В механата, Кошарите ли беше? vania velikova (@kleopatra8686) • Instagram video WWW.INSTAGRAM.COM 139 likes, 3 comments - kleopatra8686 on September 23, 2023 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 @Lelqtian @asylum❤️❤️❤️ Аз опитвайки се да заспя #Гибо #БЕЙБИ #песен #foryou #foryou #foryoupa... | TikTok VM.TIKTOK.COM Аз опитвайки се да заспя #Гибо #БЕЙБИ #песен #foryou #foryou... 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 #fyp #foryou #foryoupage @Suziidii1 | TikTok VM.TIKTOK.COM #fyp #foryou #foryoupage @Suziidii1 ❤️❤️❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Bonka and her daughter in bTV Studio Бонка може да води щерката й да говори вместо нея и тя само да кима с глава, че се изказва по-интелектуално от нея. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Калоян от "Игри на волята" участвал в клипът на Преслава - "В твоето легло" Топ участници в "Игри на волята" изгряват първо в клипове на попфолк звезди/ СНИМКИ - Signal.bg SIGNAL.BG Топ участници в "Игри на волята" изгряват първо в клипове на попфолк звезди. Много от участниците от тазгодишния сезон на риалитито по NOVA могат да се видят 1:08 Той е! 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 преди 4 минути, DevilWish каза: Калоян от "Игри на волята" участвал в клипът на Преслава - "В твоето легло" Топ участници в "Игри на волята" изгряват първо в клипове на попфолк звезди/ СНИМКИ - Signal.bg SIGNAL.BG Топ участници в "Игри на волята" изгряват първо в клипове на попфолк звезди. Много от участниците от тазгодишния сезон на риалитито по NOVA могат да се видят 1:08 Той е! Детска радост, кисело бонбонче! 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 преди 27 минути, THE IIconic каза: Детска радост, кисело бонбонче! Важното е междукрачието да няма кисел фкус. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 преди 1 час , FolkEmpire каза: Bonka and her daughter in bTV Studio Бонка може да води щерката й да говори вместо нея и тя само да кима с глава, че се изказва по-интелектуално от нея. Бтв са абсолютното дъно, как може да канят такива просто мангалки, които хал-хабер си нямат от избори, политика, международни отношения, в ден като този?! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Бтв са абсолютното дъно, как може да канят такива просто мангалки, които хал-хабер си нямат от избори, политика, международни отношения, в ден като този?! 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза: Бтв са абсолютното дъно, как може да канят такива просто мангалки, които хал-хабер си нямат от избори, политика, международни отношения, в ден като този?! От сутринта ги гледам и съм в шок... То цялата ни държава е една: С такива досегашни и бъдещи шефки като Хекимянка... тъй ще е. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Току що, adorable каза: От сутринта ги гледам и съм в шок... То цялата ни държава е една: С такива досегашни и бъдещи шефки като Хекимянка... тъй ще е. 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Мастагарков нали се появи в клип на Лидия. А Калоян и сега като видях клипа - пак не съм сигурен, че е той Тежка е съдбата на статистите. Рядко се забелязват. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 преди 1 минута, meleto каза: Мастагарков нали се появи в клип на Лидия. А Калоян и сега като видях клипа - пак не съм сигурен, че е той Тежка е съдбата на статистите. Рядко се забелязват. И на Галена - #МамаУраган 31-годишният нападател на ФК Брацигово си партнира с Галена на парчето „Мама ураган“, пише “Телеграф“. А Мудева участвала в на Меди - "Рана" и заедно с Румен участват в клипът на Счетоводителката и Гърлин - "Ела, Счети" Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 преди 13 минути, meleto каза: Мастагарков нали се появи в клип на Лидия. А Калоян и сега като видях клипа - пак не съм сигурен, че е той Тежка е съдбата на статистите. Рядко се забелязват. Каква красива млада дама и какъв грозен мъж с ръбато лице! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Каква красива млада дама и какъв грозен мъж с ръбато лице! Той е, просто тук е по-различен, без брада. В "Игри на волята" е по-готин. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Мисля, че заболявам от Ковид, защото започнах да се кефя на Емрах 100раро 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Сумарно от Спотифай и Тубата (топик + официално видео) "Спомени" надминава 8 милиона: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 преди 8 минути, Andrew Cunanan. каза: Сумарно от Спотифай и Тубата (топик + официално видео) "Спомени" надминава 8 милиона: Преди ги е правила за месец СОЛО 🥲 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 преди 17 минути, Willy каза: Преди ги е правила за месец СОЛО 🥲 Никога не е правила 8 милиона за месец, пикът й е 6,6 за Не се изтриваш и 6,7 за Мангава тут. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 преди 1 час, Andrew Cunanan. каза: Мисля, че заболявам от Ковид, защото започнах да се кефя на Емрах 100раро Като гледам как го гони мангалския ген, покефи му се още малко докато не е заприличал на Милко Калайджиев 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 преди 18 минути, Emanuela.Carey каза: Като гледам как го гони мангалския ген, покефи му се още малко докато не е заприличал на Милко Калайджиев Малката друсалка. Баща му сигурно е много горд. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари