DevilWish Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Фенката на 50 нюанса с Миро! 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Живей в момента е втората най-слушана песен на Преслава в Spotify. На Галена едвам влиза на 10-то място. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Къв Съм Як отново си взе първото място. Ако имаше някакви награди тази година щяхме да видим как измъква певец на годината изпод муцуната на Азо. Да видим дали новата на Джордан ще може да надскочи или поне да е на нивото на Малката Беля. Според мен ако тръгне да прави само тик ток хитове като Фики ще омръзне бързо. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 5 минути, Emanuela.Carey каза: Къв Съм Як отново си взе първото място. Ако имаше някакви награди тази година щяхме да видим как измъква певец на годината изпод муцуната на Азо. Да видим дали новата на Джордан ще може да надскочи или поне да е на нивото на Малката Беля. Според мен ако тръгне да прави само тик ток хитове като Фики ще омръзне бързо. Сега забелязах, че “Къв съм як” е на 4 месеца, а в Спотифай е навъртяла 1,65М, “Красив герой” е с 1,66М. Май това е първата песен, която е направила такива цифри след 4 месеца от излизането си? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 6 минути, Bunn каза: Сега забелязах, че “Къв съм як” е на 4 месеца, а в Спотифай е навъртяла 1,65М, “Красив герой” е с 1,66М. Май това е първата песен, която е направила такива цифри след 4 месеца от излизането си? Чупки в Кръста със сигурност имаше повече, А+Г/Алкохол/Турболенция не помня какви цифри са имали Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 40 минути, DevilWish каза: Фенката на 50 нюанса с Миро! 50 нюанса - от синьо и лиляво до жълто 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 8 минути, Lelqtian каза: 50 нюанса - от синьо и лиляво до жълто Жълто в гащите ли? 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 55 минути, Emanuela.Carey каза: Къв Съм Як отново си взе първото място. Ако имаше някакви награди тази година щяхме да видим как измъква певец на годината изпод муцуната на Азо. Да видим дали новата на Джордан ще може да надскочи или поне да е на нивото на Малката Беля. Според мен ако тръгне да прави само тик ток хитове като Фики ще омръзне бързо. Te 6momo HqMa6e ga ca HaG/\aceHu u ga He gagam Ha A30/EMpax 😅 преди 1 час, xroflx9 каза: Яни няма ли да ни скандализира с нов трак скоро? Почти половин година мина от последния,май досега не е правила толкова дълга пауза. 4 /\yHu om xumoBuQ xum 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 1 час , DevilWish каза: Фенката на 50 нюанса с Миро! Коя е тази мухлясала пастърма? 1 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 1 час, Willy каза: Живей в момента е втората най-слушана песен на Преслава в Spotify. На Галена едвам влиза на 10-то място. Преслава не е спамила цяла година с еднодневки. За Тейлър говориш, пък твойта още по-зле. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 3 минути, DarkChild каза: Коя е тази мухлясала пастърма? Чикия 2 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 33 минути, DevilWish каза: Чикия Противница 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 32 минути, DarkChild каза: Преслава не е спамила цяла година с еднодневки. За Тейлър говориш, пък твойта още по-зле. Now that you said it... За последните 2 години: Петя От утре Сладкото зло Мангава тут Изтрезняваш ли (remix ft. Петя Киронова) Балканско за разкош Спомени Галя Еуфория Welcome to Bulgaria ЧРД Не си ме давай Името ти Ергенът Триото с Азо и Антонио, не му помня името Горчиво Абракадабра По, по, по При други изпълнители такова засилено издаване на колаборации се приема негативно, при Галена е... лидерство. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 2 минути, SG каза: Now that you said it... За последните 2 години: Петя От утре Сладкото зло Мангава тут Изтрезняваш ли (remix ft. Петя Киронова) Балканско за разкош Спомени Галя Еуфория Welcome to Bulgaria ЧРД Не си ме давай Името ти Ергенът Триото с Азо и Антонио, не му помня името Горчиво Абракадабра По, по, по При други изпълнители такова засилено издаване на колаборации се приема негативно, при Галена е... лидерство. За Галош винаги има двоен стандарт при 2-3-мата й фенове тук. Малко са, но крякат като за цяла ма'ала. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 8 минути, SG каза: Now that you said it... За последните 2 години: Петя От утре Сладкото зло Мангава тут Изтрезняваш ли (remix ft. Петя Киронова) Балканско за разкош Спомени Галя Еуфория Welcome to Bulgaria ЧРД Не си ме давай Името ти Ергенът Триото с Азо и Антонио, не му помня името Горчиво Абракадабра По, по, по При други изпълнители такова засилено издаване на колаборации се приема негативно, при Галена е... лидерство. Преслава - 6 песни (+ Мълчете си) - 3 дуета Галена - 10 песни - 6 колаборации И двете като коефициент соло/дует са горе-долу на една линия. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 7 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 10 песни за две години, от които една е просто фийт, все едно е кой знае колко много. Десислава също беше изкарала 7 песни от Брутален насам. Това е период от една година. Къде й е лидерството, къде са й хитовете? @SG Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 (Ш)хитова пейвица 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 17 минути, Emanuela.Carey каза: Преслава - 6 песни (+ Мълчете си) - 3 дуета Галена - 10 песни - 6 колаборации И двете като коефициент соло/дует са горе-долу на една линия. Не знам как забравих любимата ми Пресова за този период, Мълчете си.😆Сходен е процента ама едно е да пробваш да направиш хит с 6 песни, друго е да пробваш с 10. преди 9 минути, Willy каза: 10 песни за две години, от които една е просто фийт, все едно е кой знае колко много. Десислава също беше изкарала 7 песни от Брутален насам. Това е период от една година. Къде й е лидерството, къде са й хитовете? @SG Доня не сме я водили лидерка от 2016, за разлика от Галенови и Пресови, за които всяка година им е лидерска, понякога само заради имената. Но ако искаш да правим сравнение с Десс, щом тъй и тъй сме подхванали бъзиците - през една 2015 я наричахме беквокалистка, защото имаше 4 колаборации на 4 самостоятелни. Галена как да я наричаме през 2023 с 4 колаборации на 1 и половина самостоятелни? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Току що, SG каза: Но ако искаш да правим сравнение с Десс, щом тъй и тъй сме подхванали бъзиците - през една 2015 я наричахме беквокалистка, защото имаше 4 колаборации на 4 самостоятелни. Галена как да я наричаме през 2023 с 4 колаборации на 1 и половина самостоятелни? Майка Тереза, Благотворител, помагаща на бедните и слабите имена...не знам, ти избери? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 4 минути, SG каза: Не знам как забравих любимата ми Пресова за този период, Мълчете си.😆Сходен е процента ама едно е да пробваш да направиш хит с 6 песни, друго е да пробваш с 10. Като поне 3 са кавъри на хитове - Името ти, Ергенът и Пу пу пу. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 2 часа , Emanuela.Carey каза: Къв Съм Як отново си взе първото място. Ако имаше някакви награди тази година щяхме да видим как измъква певец на годината изпод муцуната на Азо. Да видим дали новата на Джордан ще може да надскочи или поне да е на нивото на Малката Беля. Според мен ако тръгне да прави само тик ток хитове като Фики ще омръзне бързо. Певец и Певица на 2023 безапелационно! 2 3 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Мангал цицка БЕГЕ закъсняха с новината, любими мои! 😘 Мария отново сюрпризира, разгорещи страстите/ СНИМКИ - Signal.bg SIGNAL.BG Мария отново сюрпризира последователите си в социалната мрежа. Попфолк звездата даде да се разбере, че е на финалната права по подготовката на новия си проект. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 17 минути, DarkChild каза: Като поне 3 са кавъри на хитове - Името ти, Ергенът и Пу пу пу. А единствената й съвсем соло песен гледам едвам е стигнала 10М, в което число включваме и традиционните при Галс фалшиви бързи милиони в началото. В Спотифай пък още няма и 1М и води спрягания за провал Спомени едва със 180k.😆 преди 20 минути, Willy каза: Майка Тереза, Благотворител, помагаща на бедните и слабите имена...не знам, ти избери? По-добре вие си изберете, само не и лидерка. Лидерките вече са други! #sarcasm 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Малко ми напомня роклята и клипа на тази кралица. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари