Jump to content

Поп-фолк скандали (октомври 2023)

Препоръчани коментари

Аз още очаквам @meleto & @SG да извадят фактури за 2 500 000 приход от концерта на Графа и 50 000 продадени места, както твърдяха първоначално. 🤡

• Haha 2
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 5 часа , adorable каза:

Те имали успехи на голямата сцена... в Спотифай.

По ирония на съдбата вече и в тубата нямат такива титанични успехи нашите чалгореси, а в Спотифай май и не са имали. :(

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 4 часа , xroflx9 каза:

Дано 2та милиона,които е спечелил Графа от този концерт бъдат инвестирани в хитова мелодия,че вече колко години минаха от Невидим?11?12? Това е цяло едно поколение,което не знае негов хит. 

след "Невидим" имаше това преди 11 години и половина почти :Д
Иначе сервираш коментар.

• Like 1
  • Thanks 1
Сподели в други сайтове

преди 3 часа , DevilWish каза:

Хубаво е, че се извинява на Глория, ама защо вечно тя е тази която си извърта мнението и думите?

SIGNAL.BG

Навръх рождения си ден Кали поднесе извинение на Глория в телевизионен ефир. Повод за това става болната тема за конфликта между двете, който се заформи от

На снимката изглежда като на 63.... секунди преди да фърли топа.

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 4 часа , SG каза:

Тези успехи и аз съм склонен да ги приемам и изтъквам попринцип, също като YouTube-ските, защото действително това са си сред главните показатели днес. Но когато не са подкрепени от някакъв доказано голям интерес - няма как само с тях. Гледай какво става в тоя форум примерно - за чалгата е гордост, че след десетки милиони гледания са напълнили безплатно някакви селски площади и дял от хората са им пели песните. Което и певци без хит от десетилетия го могат. Графа вместо в десетки милиони гледания заложи на десетки хиляди хора с платен вход - и Рамания се чуди как да отрече, че към днешна дата той е по-голямата звезда.

Звездите са на небето, скъпи. Не знаех, че Гафа е погинал, ама щом казваш.

Ще спрете ли с тея грандомански изказвания. Говорим за живи ора, някакви певачици, не за Васил Левски - фигура с общонационално значение и принос.

14 хиляди не са десетки хиляди, десетки хиляди щяха да са ако бяха 20-30-40.

Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Andrew Cunanan. каза:

след "Невидим" имаше това преди 11 години и половина почти :Д
Иначе сервираш коментар.

Поздрав с този хит, който бе саундтрак към сериала "Мен не ме мислете", който вече 3-4 сезона направи и е най-гледаният бг сериал на БТВ от години насам.

Пропуснал си това с 5.3 млн

https://www.youtube.com/watch?v=Eo3l4DccXPY

• Like 1
  • Casper 1
Сподели в други сайтове

Току що, meleto каза:

Поздрав с този хит, който бе саундтрак към сериала "Мен не ме мислете", който вече 3-4 сезона направи и е най-гледаният бг сериал на БТВ от години насам.

Пропуснал си това с 5.3 млн

https://www.youtube.com/watch?v=Eo3l4DccXPY

image.png.c3db6bf80db676f3db5f87d51fa92856.png

:roll1:

Графа кара "Мълчете си" и "Балканско за разкош" да иззглеждат като хитовете на живота ни!!!!
Тая песен "Драма куин" я чувам за първи, вероятно и за последен хит, ама дуета на Лидл и Пресис, описван като флоп тук и излязъл 5 години по-късно има повече гледания и с 9 000 повече лайка:

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза:

Ще спрете ли с тея грандомански изказвания. Говорим за живи ора, някакви певачици, не за Васил Левски - фигура с общонационално значение и принос.

ПОВЕЧЕ ОТ 20 хиляди според БТВ Новините!

Никоя чалгоретина не е стигала и 15к с платен вход. Софка е имала 10к на втория си концерт с Ку-ку бенд

NOVINI.BG

Novini.bg - Актуалните новини - новините от днес и последни новини от България и света. Информация за най-важните събития в сферата на политиката, шоубизнеса, спорта и ...

Сподели в други сайтове

преди 15 минути, Andrew Cunanan. каза:

Аз още очаквам @meleto & @SG да извадят фактури за 2 500 000 приход от концерта на Графа и 50 000 продадени места, както твърдяха първоначално. 🤡

Главен счетоводител Емилия Башур още не е имала възможност да пусне фактура поради големият интерес към ДжаДжа

Като минат клубните концерти тя лично ще ни уведоми за двата милиона

• Haha 3
  • Love 1
Сподели в други сайтове

Току що, meleto каза:

ПОВЕЧЕ ОТ 20 хиляди според БТВ Новините!

Никоя чалгоретина не е стигала и 15к с платен вход. Софка е имала 10к на втория си концерт с Ку-ку бенд

NOVINI.BG

Novini.bg - Актуалните новини - новините от днес и последни новини от България и света. Информация за най-важните събития в сферата на политиката, шоубизнеса, спорта и ...

Кефят ме двойните ти стандарти - източник на броя хора за Гафа е БТВ новинитИ, което вече уточних е също толкова нерентабилен информационен източник като сайта на Елза Парини, а за Софа - някакъв никомунеизвестен сайтец.

Поне не ламти за достоверност като мнението, базирано на гореспоменатото, в момента има тежеста на надписите в градската тоалетна! ❤️  

• Like 2
  • Wow 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

image.png.c3db6bf80db676f3db5f87d51fa92856.png

:roll1:

Графа кара "Мълчете си" и "Балканско за разкош" да иззглеждат като хитовете на живота ни!!!!
Тая песен "Драма куин" я чувам за първи, вероятно и за последен хит, ама дуета на Лидл и Пресис, описван като флоп тук и излязъл 5 години по-късно има повече гледания и с 9 000 повече лайка:

Като не слушаш друго освен чалга, няма как да си чувал каквото и да е. Преди време се запитах как така децата и младите знаят поп песните на Михаела Маринова и др, а имат малко гледания - те си имат други канали. Стрийминг платформите + БГ радио (което има обхват от 500к слушатели месечно) и годишни награди са незаобиколими фактори. 

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , Lelqtian каза:

Аз лично се сещам точно за една песен на Графа :) Не знам с къв матрял го е правил тоя концерт .... 

Не съм бил роден тогава. Не си спомням. ❤️ 

• Like 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, meleto каза:

Като не слушаш друго освен чалга, няма как да си чувал каквото и да е. Преди време се запитах как така децата и младите знаят поп песните на Михаела Маринова и др, а имат малко гледания - те си имат други канали. Стрийминг платформите + БГ радио (което има обхват от 500к слушатели месечно) и годишни награди са незаобиколими фактори. 

Като нямаш аргументи пишеш ейтакива малоумни сентенции. Казах ти - не претендирай за достоверност, жалко е, че и смешно.

По така изтъкнатите от теб стрийминг платформи чалгата доминира попа. А в БГ радио знаем как се урежда първо място за най-въртяна песен.

Ако хората искаха да си пуснат песента на Графа - тя щеше да има много повече от някакви си мижави 500 000 гледания за година. Това, че са я чули не по тяхно желание, натрапена от 100 места - не означава, че някога е била хит. Ти престави си чалга хитовете да имат такива промоции по БГ радио и БТВ - не 10, а 40 милиона гледания ще направят.

• Like 1
Сподели в други сайтове

Току що, Andrew Cunanan. каза:

Кефят ме двойните ти стандарти - източник на броя хора за Гафа е БТВ новинитИ, което вече уточних е също толкова нерентабилен информационен източник като сайта на Елза Парини, а за Софа - някакъв никомунеизвестен сайтец.

Поне не ламти за достоверност като мнението, базирано на гореспоменатото, в момента има тежеста на надписите в градската тоалетна! ❤️  

Още по времето на концерта на Софка сме обсъждали, че залата е на 2/3 пълна. Щом са писали 10к, може да са били и по-малко, това са платени публикации. Щом не са успели да се похвалят с 17к, смятай колко не е била пълна. Но да приемем е 10к. И неслучайно написах по-малко от 15к, а не 10к, точно защото очаквах, че ще напишеш същото. Ако в новините на Нова или БТВ са съобщили броя на зрителите на Маринова - би било меродавно.

И да, БТВ Новините са по-достоверен източник. 

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , DevilWish каза:

И аз мисля, че е заради това. Видя, че я оплюха и спряха да й слушат песните и дай да се извиним. Мълчанието понякога е злато. Поне да не беше казвала нищо, когато Тото говореше против Глория. Не, че той не си го отнесе....

И преди изказването за Калория никой не слушаше Фекали и фекалното й творчество, соу...

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, meleto каза:

Още по времето на концерта на Софка сме обсъждали, че залата е на 2/3 пълна. Щом са писали 10к, може да са били и по-малко, това са платени публикации. Щом не са успели да се похвалят с 17к, смятай колко не е била пълна. Но да приемем е 10к. И неслучайно написах по-малко от 15к, а не 10к, точно защото очаквах, че ще напишеш същото. Ако в новините на Нова или БТВ са съобщили броя на зрителите на Маринова - би било меродавно.

И да, БТВ Новините са по-достоверен източник. 

Виждаме, виждаме колко са достоверни. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

Като нямаш аргументи пишеш ейтакива малоумни сентенции. Казах ти - не претендирай за достоверност, жалко е, че и смешно.

По така изтъкнатите от теб стрийминг платформи чалгата доминира попа. А в БГ радио знаем как се урежда първо място за най-въртяна песен.

Ако хората искаха да си пуснат песента на Графа - тя щеше да има много повече от някакви си мижави 500 000 гледания за година. Това, че са я чули не по тяхно желание, натрапена от 100 места - не означава, че някога е била хит. Ти престави си чалга хитовете да имат такива промоции по БГ радио и БТВ - не 10, а 40 милиона гледания ще направят.

Ще претендирам за каквото пожелая. 

Кой твърди, че чалгата не доминира поп музиката?

Прав си за натрапването. И въпреки това - 20к отиват на концерт на Графа с вход ПЛАТЕН, а на Преси и Галена - колко? Без билет около 5-10к. 

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза:

Виждаме, виждаме колко са достоверни. 

А кои са достоверни? 

Въобще коя информация за теб е обективна и вярна? Явно само тази, която ти диктува собствената ти мисъл. Ти сам каза, че не си чувал песни на Графа. Вероятно поп феновете не са чували "хитовете" на Емануела, която и днес пада в Спотифай. :D 

Как можеш да имаш акуратно или въобще някакво мнение като нямаш информация по темата?

• Casper 1
Сподели в други сайтове

преди 35 минути, Andrew Cunanan. каза:

И да ги беше направил тези цифри (цифри от платен концерт, не съмнителни такива от платформи), не знам как бихме могли да достигнем до подобни фактури. :D

преди 25 минути, Andrew Cunanan. каза:

Е, аз го казвам това в контекста на сравнението с чалгураните, сред които едни Галена и Преслава тук са натрапвани като големите звезди. Иначе в Бг истинските звезди се броят на пръсти. Да правим все пак разграничение и между звезди и исторически личности, не мисля че някой е твърдял, че Графа е с мега приноса за обществото. Просто съм днешна дата има повече сериозна публика от чалгата.

Достатъчно снимки и клипчета има. Тази публика е много по-голяма от стандартната такава на Арена например, до която дори целия Пайнерски катун заедно не успяваше да стигне.

• Like 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Andrew Cunanan. каза:

И преди изказването за Калория никой не слушаше Фекали и фекалното й творчество, соу...

Това е произведение на изкуството! Да се чудиш като започва някой пръдна ли ?

• Haha 2
  • Casper 1
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 10 минути, meleto каза:

А кои са достоверни? 

Именно. 

Но да оставим това настрана, с какво новините на босфорТВ точно са повече или по-малко достоверни от тези на рандъм клюкарски-рускотролещ сайт ала елза парини, клюки.веце, разкритрия, хотнюз и прочее? 

Но да прескочим дори това, в поредни постове твърдиш че сайт Хикс е по-достоверен за концерт Игрек, защото на теб така ти изнася в конкретния спор, и след това да твърдиш че сайт Хикс-1 е по-достоверен за концерт Игрек+1, отново поради същата причина ... 

Ениуей, концерта на Софка беше като цяло предизборен и от нея се е искало да присъства. Кукубенд и Трифи са организирали всичко. А колко точно е прибрала ... при нея няма значение, то там пара не се задържа за дълго. 

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, DevilWish каза:

Това е произведение на изкуството! Да се чудиш като започва някой пръдна ли ?

То пък щото има няква съществена разлика. Въпроса е дали е произвела звука собственолично, или е семплирала изпълнение на Татяна в санитарно помещение на фитнес зала. 

• Love 2
  • Casper 1
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...