Lelqtian Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 59 минути, DarkChild каза: Какъв му е инстаграма на Токича, че най-накрая да го видя. Tokicha Projects (@tokichaprojects) • Instagram photo WWW.INSTAGRAM.COM Първото интервю на Токича след завръщането му с “Tokich... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 57 минути, Stela каза: Ти къде я видя, интересно ми е 😁 Или някой ти каза? 😂 Даже я е пробвала, хич не я подценявай! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Какъв гаден тийзър отговора на който все още ни убягва ... 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 46 минути, lucellent каза: Ганева тупалка се задава! Звучи като някакъв гръцки кавър 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 30 Author Report Share Публикувано Октомври 30 преди 42 минути, Emanuela.Carey каза: Звучи като някакъв гръцки кавър То е, обаче в момента не се сещам на коя песен. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 1 час, Lelqtian каза: Tokicha Projects (@tokichaprojects) • Instagram photo WWW.INSTAGRAM.COM Първото интервю на Токича след завръщането му с “Tokich... Ама Хайван бил онзи от детската Юровижън? Не знаех. Иначе на Токича всичките му песни бяха нагли кражби. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Поне крадеше от европейските чартове, а не от Близкия Изток. Песните му приличаха повече на поп отколкото чалга. Но според мен не му се получи в дългосрочен план, защото е бил труден за сработване, пр. както е Пашев днес. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 преди 4 часа , Fast каза: https://www.facebook.com/profile.php?id=100002082100550 Явно от всички композитори само Пашев не прилича на ритана зелка. @Andrew Cunanan. отиваме ли в Даймънд,за да ни доминира и унижава? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 преди 4 часа , Fast каза: Поне крадеше от европейските чартове, а не от Близкия Изток. Песните му приличаха повече на поп отколкото чалга. Но според мен не му се получи в дългосрочен план, защото е бил труден за сработване, пр. както е Пашев днес. 50/50, Bcqka npaBe6e u opueHma/\cku necHu antique + panjabi mc = 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 преди 6 часа , xroflx9 каза: Явно от всички композитори само Пашев не прилича на ритана зелка. @Andrew Cunanan. отиваме ли в Даймънд,за да ни доминира и унижава? Хмм 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 преди 9 часа , Lelqtian каза: Какъв гаден тийзър отговора на който все още ни убягва ... Е, ясно е, че е смеска от двете, кое преобладава е РЕАЛНИЯТ ВЪПРОС! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 231 000 за 18 часа - кого лъжат?! 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 преди 6 минути, Andrew Cunanan. каза: 231 000 за 18 часа - кого лъжат?! Себе си? Както и клиенти как предлаганата стока за задоволяване на педофилските им нагони не е никому неизвестната, бедна малолетка от народа, а екзотично извънземно от планетата Хикс предлагано по тарифата за такова. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 преди 10 минути, Andrew Cunanan. каза: 231 000 за 18 часа - кого лъжат?! .... да лъжат! Ясни са! 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 преди 18 минути, Andrew Cunanan. каза: Е, ясно е, че е смеска от двете, кое преобладава е РЕАЛНИЯТ ВЪПРОС! Реално като се замисля, на мен отговор не ми трябва, и не пожелавам на никого експедиция в гащите на леличката за да разбере. Някои въпроси е най-добре да останат без отговор преди 8 часа , DarkChild каза: Ама Хайван бил онзи от детската Юровижън? Не знаех. Може, но леееекичко ме съмнява. В детската Юровизия имат изискване да са мънинки do 14, а леличката на Токича ги е минала преди доволно много петилетки преди да има изобщо такова мероприятие. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 единствената самостоятелна песен, излязла този месец, дето става за нещо! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Добра е песента! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Токича пак ли се отказа? Май не е пускал нови неща скоро. И да, Гертруда без грим е доста състарена. Но с грим ще е топ. Дали Весо Фена я е награбил пред входа на Билллла? Тоя Весо Фена като чакали толкова известни личности, къде качва въпросните снимки? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Каква е тази мания на половината, на снимки от преди 10 години на изпляскат един фейстюн отгоре. Толкова нереалистично стои, да им имам и комплексите 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Току що, Гальо каза: Каква е тази мания на половината, на снимки от преди 10 години на изпляскат един фейстюн отгоре. Толкова нереалистично стои, да им имам и комплексите Къв е тоя мелез между Галош и Преслава на преден план?! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 преди 45 минути, Lelqtian каза: Реално като се замисля, на мен отговор не ми трябва, и не пожелавам на никого експедиция в гащите на леличката за да разбере. Някои въпроси е най-добре да останат без отговор Може, но леееекичко ме съмнява. В детската Юровизия имат изискване да са мънинки do 14, а леличката на Токича ги е минала преди доволно много петилетки преди да има изобщо такова мероприятие. Иван Стоянов (певец) – Уикипедия BG.WIKIPEDIA.ORG Бил е на 12. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Току що, meleto каза: Иван Стоянов (певец) – Уикипедия BG.WIKIPEDIA.ORG Бил е на 12. На 12 столетия може би. Не знам кой му измисли прякора "Айван" - но напълно се изгаврил със свръх дебелото женствено момче. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза: На 12 столетия може би. Не знам кой му измисли прякора "Айван" - но напълно се изгаврил със свръх дебелото женствено момче. Искам нова продукция от Токича. Вече ми е все едно дали е Айвън или Парван (новиизпълнители, можете да го използвате!). Без да гледам клипа е поносимо. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 преди 12 минути, meleto каза: Иван Стоянов (певец) – Уикипедия BG.WIKIPEDIA.ORG Бил е на 12. Този който е ходил на Евровизия може и да е бил на 12, но какво общо има с лесбата на видима възраст поне 55 която има песни от Токича? преди 13 минути, Andrew Cunanan. каза: На 12 столетия може би. Не знам кой му измисли прякора "Айван" - но напълно се изгаврил със свръх дебелото женствено момче. Прякора си е тамън - Айван е много подходящо като за неопределена леличка в предпенсионерска възраст, решила да пропее на стари години по примера на леля си Данче. преди 11 минути, meleto каза: Искам нова продукция от Токича. Вече ми е все едно дали е Айвън или Парван (новиизпълнители, можете да го използвате!). Без да гледам клипа е поносимо. А ако прескочиш и слушането - е направо перфектно 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Николета е по-надарена особено в областта между гушата и корема от стрина Айванче: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари