Jump to content

Поп-фолк скандали (октомври 2023)

Препоръчани коментари

преди 5 минути, Lelqtian каза:

Но да прескочим дори това, в поредни постове твърдиш че сайт Хикс е по-достоверен за концерт Игрек, защото на теб така ти изнася в конкретния спор, и след това да твърдиш че сайт Хикс-1 е по-достоверен за концерт Игрек+1, отново поради същата причина ... 

Не твърдя, че е достоверен, просто не намерих друга информация. Пак върни да видиш, че увеличих 15к, в случай, че не са верни, защото видях кой сайт поствам. Макар че по пътя на логиката, ако се хвалят с 10к, значи са били по-малко. Знаем много добре как се поръчват този тип статии.

За концерта на Графа има официална информация от БТВ, а не от жълти. И да, шансът БТВ и НОВА да лъжат - не е голям. Могат да спестяват информация, но не и да я видоизменят. В случая можеха просто да обявят пълен стадион, без да уточняват брой зрители.

Те и 10 хиляди да бяха пак нямаше да се признае този успех и пак щяхте да говорите за подема на чалгата. 

За разлика от други хора, нямах проблем да призная, че не бях прав за броя на билетите. Не проучих достатъчно. Затова е дискусията. Жалко, че повечето форумци търсят да четат собствените си мисли, без да се интересуват от другата гледна точка.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 4 часа , DevilWish каза:

Хубаво е, че се извинява на Глория, ама защо вечно тя е тази която си извърта мнението и думите?

SIGNAL.BG

Навръх рождения си ден Кали поднесе извинение на Глория в телевизионен ефир. Повод за това става болната тема за конфликта между двете, който се заформи от

Ux, 4e ne4ka 4epHa u cmapa 🤣

преди 4 часа , Lelqtian каза:

Не това е най-подходящото място. Най-добре щеше да е ангажират зала, да продадат билети от поне 100 кинта парчето, феКали официално да и се извини, Гюрулту официално да и забие поне един шЪмар, два три за отскок, и после още няколко. Понанататък из програмата - феКали си изважда възглавничката и демонстрира полягане, Гюрга си изважда трактора и прави две обиколки, стига залата да позволява, а накрая Ванчето разбирасе Великова да закрие мероприятието с хитови гърмежи. Официална ТВ премиера за нова година, по БНТ, босфор и Стара ТВ едновременно. 

U ga u3Mue noga 4ucma4kama feKa/\u…

преди 3 часа , Emanuela.Carey каза:

По-неискрено извинение дали има? То цялото интервю е направо смешно. Връща си думите назад за всичко, което е казала само защото получи негативни реакции и пълен провал на проектите си.

Не очакваше тогава че Лидия има повече фенове от нея, които ще я направят на 2 стотинки

Cynep HeagekBamHo u HeuckpeHo, ga cu be Mi/\4a/\a

преди 1 час, Andrew Cunanan. каза:

Звездите са на небето, скъпи. Не знаех, че Гафа е погинал, ама щом казваш.

Ще спрете ли с тея грандомански изказвания. Говорим за живи ора, някакви певачици, не за Васил Левски - фигура с общонационално значение и принос.

14 хиляди не са десетки хиляди, десетки хиляди щяха да са ако бяха 20-30-40.

3Be3gu MH Ha Hebemo, a ca/\ egHa

преди 54 минути, Andrew Cunanan. каза:

Кефят ме двойните ти стандарти - източник на броя хора за Гафа е БТВ новинитИ, което вече уточних е също толкова нерентабилен информационен източник като сайта на Елза Парини, а за Софа - някакъв никомунеизвестен сайтец.

Поне не ламти за достоверност като мнението, базирано на гореспоменатото, в момента има тежеста на надписите в градската тоалетна! ❤️  

A3 ce uHfopMupaM caMo om E/\3a - caMo npoBepeHo info!

• Like 2
  • Haha 2
  • Love 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 4 часа , Lelqtian каза:

Не това е най-подходящото място. Най-добре щеше да е ангажират зала, да продадат билети от поне 100 кинта парчето, феКали официално да и се извини, Гюрулту официално да и забие поне един шЪмар, два три за отскок, и после още няколко. Понанататък из програмата - феКали си изважда възглавничката и демонстрира полягане, Гюрга си изважда трактора и прави две обиколки, стига залата да позволява, а накрая Ванчето разбирасе Великова да закрие мероприятието с хитови гърмежи. Официална ТВ премиера за нова година, по БНТ, босфор и Стара ТВ едновременно. 

A a3 c/\aGaM Bogama 3a 4aq u cqgaM ga 3qnaM ceup 🎉

• Like 2

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Когато възстановят по-универсалното, поп насочено звучене, могат и да започнат пълнят зали отново. За масовата публика песните с етно ритми са нищо повече от еднодневки без субстанция за напивания и разбирания по кръчмите, а те от 10+ години наливат точно в в този стил, и после се чудят къде са изчезнали сериозните им слушатели. Замислете се колко песни след 2013-2014 сте слушали повече от година-две след излизането им. При мен се броят на пръсти.

• Like 1
  • Thanks 1
Сподели в други сайтове

преди 3 часа , DarkChild каза:

Голяма злоба по адрес на Графа. Личи си завистта. Пълен или непълен стадион, вашите любимки не са пълнили и читалище.

Мило, ти си последния човек, който трябва да употребява тази дума в този форум, след като коментарите ти излъчват повече злост от Чернобил-радиация преди построяването на бетонния саркофаг.

Нашите любимки са най-добри в празненето, не в пълненето ❤️ 

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 3 часа , meleto каза:

А кои са достоверни? 

Въобще коя информация за теб е обективна и вярна? Явно само тази, която ти диктува собствената ти мисъл. Ти сам каза, че не си чувал песни на Графа. Вероятно поп феновете не са чували "хитовете" на Емануела, която и днес пада в Спотифай. :D 

Как можеш да имаш акуратно или въобще някакво мнение като нямаш информация по темата?

Знам доста песни на Гафа, предимно от налагането им по националните медии като второ пришествие. Даже се връщам сега от Кауфланд и там звучеше "Крадена любов", в последните 10 години не са го бутали като направил нещо значимо в музиката. Даже няма и песни с някакви солидни гледания - все провали някакви с 300-400-500 хиляди за години.

Успехът му се дължи предимно на това, че е син на баща си и сълзливите му песньовки, дето грабваха жените преди 20 години, когато бяха млади, а сега са в климакс. Една Милица и Татяна са по-интересни от него.

А Татяна в последните години има и повече милиони от него в тубата.

• Love 2
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Andrew Cunanan. каза:

Знам доста песни на Гафа, предимно от налагането им по националните медии като второ пришествие. Даже се връщам сега от Кауфланд и там звучеше "Крадена любов", в последните 10 години не са го бутали като направил нещо значимо в музиката. Даже няма и песни с някакви солидни гледания - все провали някакви с 300-400-500 хиляди за години.

Успехът му се дължи предимно на това, че е син на баща си и сълзливите му песньовки, дето грабваха жените преди 20 години, когато бяха млади, а сега са в климакс. Една Милица и Татяна са по-интересни от него.

А Татяна в последните години има и повече милиони от него в тубата.

МДа, става все по-смешно. Направо трагично. 

Щом сравняваш еднодневка като Тотя, която не може да напълни клуб от 1000 души, дори на вход свободен. Нямам какво да кажа. Щом си вярваш.

Графа не може да бъде сравняван с по-малко от Преслава и Галена. Такива са реалностите. Различни са бизнес моделите им. ПГ произвеждат на конвеир песни на 3 месеца, с които никога няма да могат да направят самостоятелен успешен концерт, а Графа създава очевидно не толкова масови песни, но които му помагат да расте като изпълнител и да пълни залите. Вече 30 години. Тия глупости, че било заради мама и тате, ... боже. Аз дори не знам кои са му родители (само съм чувал за тях). Хората под 40 едва ли ги знаят въобще. 

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, meleto каза:

МДа, става все по-смешно. Направо трагично. 

Щом сравняваш еднодневка като Тотя, която не може да напълни клуб от 1000 души, дори на вход свободен. Нямам какво да кажа. Щом си вярваш.

Ма хората цъкат на нейните хитове, а не на тези на Графа. Този феномен как си го обясняваш???

Хората му ходят на концертите, но не му слушат песните в платформите? Значи само защото името му се води хай и престижно, демек е един надут балон.

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Emanuela.Carey каза:

90% от топ слушаните ми песни са след 2015 дори

Ако сте спрели до 2013-2014 това всъщност обяснява много

spacer.png

Не че не сме ги слушали, но нямат staying power. 

Сподели в други сайтове

Току що, Fast каза:

Не че не сме ги слушали, но нямат staying power. 

Ами за мен имат. Има доста чалга песни които слушам почти 365 дни в годината (понякога 2-3 пъти на ден) и са от 2018 нататък.

Познавам и хора които не са върли чалга фенове, но регулярно си слушат Алфа бийтс от преди няколко години.

Всичко е до вътрешна нагласа.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, Andrew Cunanan. каза:

Ма хората цъкат на нейните хитове, а не на тези на Графа. Този феномен как си го обясняваш???

Хората му ходят на концертите, но не му слушат песните в платформите? Значи само защото името му се води хай и престижно, демек е един надут балон.

Не знам, но чувам как стадионът пее песните му. Да, радиото налага определени песни, но това си е аудитория, която предпочита някой друг да й налага вкус. Що се отнася до гледанията му - новите песни на Графа са по-слабо популярни, но лоялната му аудитория ги слуша. Старите му песни ги няма в тубата, например Давам всичко за теб. Вече дадох пример за песни с малко гледания (под 1 млн) от турнето на Дъ Воис 2023, които се пееха с цяло гърло. 

Песни, които съм чул веднъж. Проблемът е в твоя и моя телевизор. Просто не улавяме актуалните неща извън чалгата, но не означава, че не съществуват или че не са успешни. Очевидно гледанията и стриймовете са ни промили мозъците.

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, meleto каза:

Не знам, но чувам как стадионът пее песните му. Да, радиото налага определени песни, но това си е аудитория, която предпочита някой друг да й налага вкус. Що се отнася до гледанията му - новите песни на Графа са по-слабо популярни, но лоялната му аудитория ги слуша. Старите му песни ги няма в тубата, например Давам всичко за теб. Вече дадох пример за песни с малко гледания (под 1 млн) от турнето на Дъ Воис 2023, които се пееха с цяло гърло. 

Песни, които съм чул веднъж. Проблемът е в твоя и моя телевизор. Просто не улавяме актуалните неща извън чалгата.

Когато не си драскащо котенце, си по-сладък и можем да водим диалог. Според мен е пиарът и възприятието, че попът е хай музика. Имам познати, които ходят на концерти на Ритон, Маргарита Хранова и други само заради имената им, в последните 20 години не знаят и една тяхна песен. Но заради младостта, добрият имидж и очакването за качество - посещават. Това с чалгораните няма как да се случи, защото са омърсени и омерзени отвсякъде. Виж какво става във фейса под жълти статии за тях, във вестниците как ги правят на 2 стинки, никога не съм видял такъв черен пиар по Графа или другите попаджии. Нито така да ги гаврят и подиграват бедните хора от народа.

Отделно народът е ужасно завистлив и чалгарките го ядат четвартит и заради тва, че имат и демонстрират най-висок стандарт на живот. Просто завист!

Но в крайна сметка чалгарките печелят най-много, защото ходят на сватби, по мутри, от трафици по платформите свалят и всичко им е топ. Графа проекти за 100-200 хиляди като Галош и Цура няма.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, meleto каза:

Песни, които съм чул веднъж. Проблемът е в твоя и моя телевизор. Просто не улавяме актуалните неща извън чалгата, но не означава, че не съществуват или че не са успешни. Очевидно гледанията и стриймовете са ни промили мозъците.

3HaM my egHa neceH, ka3Ba ce TokoB ygap u q HeMa Huūge - qBHo e kpageHa kamo gpyGume My /\uncBa6mu 🤭

• Like 1

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

И какво като в последните години няма  хитове Графа, като преди това за около 15 си е имал и хитове, и си е изградил и име, с което днес да прави успешни концерти на стадион? И в чалгата са само няколко имената, които са успявали да се задържат с хитове повече от 10-15 години, а да си ги запази до такава степен, че с тях да прави концерт на Васил Левски е само 1 чалгар - Слави.

Плюс това за какво трябва да гледаме само успеха като в последните години нивото на продукцията в чалгата е повече от критично. Ергенът и Къв съм як ли са надмощието над Вековна гора, която българите и след години ще могат да си пускат с гордост без да им пука коло гледания има?

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

Когато не си драскащо котенце, си по-сладък и можем да водим диалог. Според мен е пиарът и възприятието, че попът е хай музика. Имам познати, които ходят на концерти на Ритон, Маргарита Хранова и други само заради имената им, в последните 20 години не знаят и една тяхна песен. Но заради младостта, добрият имидж и очакването за качество - посещават. Това с чалгораните няма как да се случи, защото са омърсени и омерзени отвсякъде. Виж какво става във фейса под жълти статии за тях, във вестниците как ги правят на 2 стинки, никога не съм видял такъв черен пиар по Графа или другите попаджии. Нито така да ги гаврят и подиграват бедните хора от народа.

Отделно народът е ужасно завистлив и чалгарките го ядат четвартит и заради тва, че имат и демонстрират най-висок стандарт на живот. Просто завист!

Но в крайна сметка чалгарките печелят най-много, защото ходят на сватби, по мутри, от трафици по платформите свалят и всичко им е топ. Графа проекти за 100-200 хиляди като Галош и Цура няма.

no3gpaB 3a nona (HeOmCycaM)

• Like 2
  • Thanks 2

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза:

:D

Емиии, долнопробни са. И нискокачествени. Преди много години съм бил на Константин, Борис Дали, Елена и тем подобни. Пълен леш. Плейбек, въртят 2 песни цяла вечер. Дори не са забавни. Обикновено хората не им обръщат внимание, че са там. Съмнявам се да са много хората, които се хвалят, че са били на чалга мероприятие за престиж или поради качество. 

Споменах ли, че не съм особен фен на Графа, да не кажа, че въобще не го следя изкъсо? Но ми беше приятно да ви подлудявам тези дни. 

20 хиляди на стадиона!!!

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...