Lelqtian Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 33 минути, Sunlight каза: След 30 мин имам рожден ден. Наздраве за рожденичката! Жива и здрава 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 39 минути, Sunlight каза: След 30 мин имам рожден ден. Честит Рожден Ден! ❤️ Да си жива и здрава и всичко най-хубаво! 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 преди 5 часа , Sunlight каза: След 30 мин имам рожден ден. 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 То аз работно ще е днес. Ама имам пръстен с камък от моя Ники. 😉 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 преди 1 час, Sunlight каза: То аз работно ще е днес. Ама имам пръстен с камък от моя Ники. 😉 Честит празник. Бъди жива и здрава ю Пс Чакаме снимки 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 преди 1 час, Sunlight каза: То аз работно ще е днес. Ама имам пръстен с камък от моя Ники. 😉 А предложение за брак? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 преди 20 минути, meleto каза: А предложение за брак? Не съм по брака аз. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 преди 1 час , Sunlight каза: То аз работно ще е днес. Ама имам пръстен с камък от моя Ники. 😉 Хубав подарък. Да разказваш 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 преди 2 часа , meleto каза: А предложение за брак? Двуженството май още не е разрешено в нашите географски ширини? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 преди 3 часа , Sunlight каза: То аз работно ще е днес. Ама имам пръстен с камък от моя Ники. 😉 Честит рожден ден! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 (редактирано) Сега да спомена, че тримесечното турне на Рики приключи на 11 декември, но ще продължи на 30 януари до 10 март пак с Енрике Иглесиас и Питбул в Сащ и Канада. Също така на 16 декември Рики ще има Коледен концерт в Мадрид на Starlite Festival. Освен това на 20 ммарт започва комедията Palm Royale по Apple TV, в която участва Рики. Като първите 3 епизода ще са на 20 март, а после ще се излъчва всяка сряда до 8 май. Сезон 1 ще има 10 епизода. Предстои и нов албум. Редактирано Декември 13 от Sunlight 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 преди 1 час, Sunlight каза: Ex, om 4 4aca ce kaHq ga me no3gpaBq c moBa, Ma GomBux, 4ucmux co cmupkama u kBo /\u He. MH Me e qg, 4e Me u3npeBapu, 3ak/\eBaM ce! 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Днес нещо не върви деня на хубаво новини. Вчера е станало голям пожар в апартамент в Меден Рудник. Загинала е жена и то възрастна. По-лошоъо е, че тази жена е майката на жената на Ники. Вчера Ники е давал показания пред полицията, а аз не знаех за случилото се и ми звънях да дойде са ме вземе от работа. След като му звънях 2 пъти и ме ми вдигна, предчувствах, че нещо има. После Ники ми се обади и ми каза. Всички сайтове да го писали. От една незагасена цигара, жената се е задушила и е починала. Тези дни ще му е много тежко на Ники. Каза, че ще ми се обади , когато може. И Коледният концерт на Рики се отменя утре, тъй като Рики има грип. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Сега даваха само Коце в от А до Я. Усещах го щото вчера даваха пък Анелия. Пускаха Не ми пречи, Докато сърцето бие, Аз бях тук, Майната ти се. Валентин, Нямаш мене. Болка в минути. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 преди 2 часа , Sunlight каза: Днес нещо не върви деня на хубаво новини. Вчера е станало голям пожар в апартамент в Меден Рудник. Загинала е жена и то възрастна. По-лошоъо е, че тази жена е майката на жената на Ники. Вчера Ники е давал показания пред полицията, а аз не знаех за случилото се и ми звънях да дойде са ме вземе от работа. След като му звънях 2 пъти и ме ми вдигна, предчувствах, че нещо има. После Ники ми се обади и ми каза. Всички сайтове да го писали. От една незагасена цигара, жената се е задушила и е починала. Тези дни ще му е много тежко на Ники. Каза, че ще ми се обади , когато може. И Коледният концерт на Рики се отменя утре, тъй като Рики има грип. Моите съболезнования! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 преди 53 минути, Andrew Cunanan. каза: Моите съболезнования! Съболезнования за жена му по-точно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Направихте ли си профили с Threads и какви са впечатленията ви? Гледам че доста е нашумяло в България откакто го пуснаха в Европа. Не очаквах. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 преди 10 минути, Fast каза: Направихте ли си профили с Threads и какви са впечатленията ви? Гледам че доста е нашумяло в България откакто го пуснаха в Европа. Не очаквах. Какво е това? Звучи ми познато? Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 преди 4 минути, DevilWish каза: Какво е това? Звучи ми познато? Новата туитър-подобна социална мрежа от Meta. Вързана е към Инстаграм. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 преди 11 минути, Fast каза: Новата туитър-подобна социална мрежа от Meta. Вързана е към Инстаграм. Чувал съм го, но в момента още не. Аз и туитър не ползвам. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 преди 32 минути, Fast каза: Новата туитър-подобна социална мрежа от Meta. Вързана е към Инстаграм. Мен ме кефи, гръмна много, много е смешно да четеш кринджа на хората. Днеска съм го скролвал над час, интересно ми е дали ще задържи интереса? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 преди 13 минути, Bunn каза: Мен ме кефи, гръмна много, много е смешно да четеш кринджа на хората. Днеска съм го скролвал над час, интересно ми е дали ще задържи интереса? Според мен хайпа едва ли ще се задържи повече от месец. Отпускат се защото е прясна социалка, и мислят че няма правила. Иначе, да наистина е много забавна обстановката. Вчера киснах там 3-4 часа. Между другото ми прави впечатление, че голяма част от българите не са и близвали Туитър. Толкова пък да сме изостанали. 😬 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 преди 9 минути, Fast каза: Според мен хайпа едва ли ще се задържи повече от месец. Отпускат се защото е прясна социалка, и мислят че няма правила. Иначе, да наистина е много забавна обстановката. Вчера киснах там 3-4 часа. Между другото ми прави впечатление, че голяма част от българите не са и близвали Туитър. Толкова пък да сме изостанали. 😬 Значи казвате, че има шоу? Накрая ще се реша и аз! Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари