pacho Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Напълно излишно кавърче, оригиналът си е достатъчно голям хит в България, даже ми казаха, че дори в Гърция не е такъв, явно им е писнало от това звучене. Звезди с претенции направили кавър на актуална песен у нас... 4 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Тия двамата искат да ни довършат. А Галена, тая жена няма равна… Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Азис е ДЪНО 3 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 преди 6 часа , pacho каза: Напълно излишно ... Аз за кариерата на една жена след 2004 година: 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Пак пръснаха с мегахит, яка е. Ама позакъсняха с кавъра. Аз оригинала го слушах още преди да стане хит в България, но ми е много втръснал вече. Усещам, че и тази ще последва същата съдба скоро, дано зимата пусне нещо силно самостоятелно тип Еуфория/Феноменален пак. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yamall Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Хубава песен, ама и оригинала е хубав. 🙅♂️ Не мога да разбера, уж две от най-големите звезди на България, правят кавър на познат в България хит и то от тази година, запазват стилистиката с "по по по" и после се бият в гърдите, че са най-големите (Азис). Напълно излишен дует, според мен. Да бяха направили песен от гръцки композитор, като искат различно звучене, и двамата могат да си го позволят. В момента гледаме ново видео на Азис и Галена на позната вече в България песен. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Аре бас че ще стане по голям хит от оргинала Много По По По По добър вариант от гръцкия 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yamall Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 преди 54 минути, FikLena каза: Аре бас че ще стане по голям хит от оргинала Много По По По По добър вариант от гръцкия Е, то ще е дъното, ако гръцката остане по-голям хит Естествено, че ще стане по-голям хит, но няма да е като А+Г=ВНЛ. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Няма спор. Определено е на нивото на ВНЛ, което ме изненада. Добре, че не съм обърнал внимание на оригинала. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 преди 5 часа , Danger. каза: Пак пръснаха с мегахит, яка е. Ама позакъсняха с кавъра. Аз оригинала го слушах още преди да стане хит в България, но ми е много втръснал вече. Усещам, че и тази ще последва същата съдба скоро, дано зимата пусне нещо силно самостоятелно тип Еуфория/Феноменален пак. Едва ли е нейна вината, още началото на годината бях чул че тя опитвала да купи правата над песента, но са я връщали защото друг ги имал (реално успя да я купи едва преди 1-2 месеца вече) 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Става 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 преди 16 минути, lucellent каза: Едва ли е нейна вината, още началото на годината бях чул че тя опитвала да купи правата над песента, но са я връщали защото друг ги имал (реално успя да я купи едва преди 1-2 месеца вече) Саша Сандра 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Thecranfan Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Ако кавър на актуален, но вече омръзнал гръцки хит успее, то целия фолк е отишъл на майната си окончателно. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Дали за заредили 1 милион гледания за 24 часа ? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 преди 1 час , GSA каза: Дали за заредили 1 милион гледания за 24 часа ? Не мисля че е фалшив трафик, просто има интерес към двамата по отделно и като комбина. Въпроса е гледанията в дългосрочен план като отмине хайпа, но според мен ще минат оригинала по гледания във всеки случай. Има и вероятност ако някой сърбин го вземе да направи най-големия хит от третата версия. Все пак в Сърбия още не е гърмяла. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 преди 3 часа , GSA каза: Дали за заредили 1 милион гледания за 24 часа ? Лайкове, коментари, фб, тик ток - всичко гърми. 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 преди 2 часа , Willy каза: Лайкове, коментари, фб, тик ток - всичко гърми. Сърбия, Хърватия? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 преди 6 часа , Thecranfan каза: Ако кавър на актуален, но вече омръзнал гръцки хит успее, то целия фолк е отишъл на майната си окончателно. Той винаги си е бил на майната в такъв случай. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 преди 9 часа , Yamall каза: Хубава песен, ама и оригинала е хубав. 🙅♂️ Не мога да разбера, уж две от най-големите звезди на България, правят кавър на познат в България хит и то от тази година, запазват стилистиката с "по по по" и после се бият в гърдите, че са най-големите (Азис). Напълно излишен дует, според мен. Да бяха направили песен от гръцки композитор, като искат различно звучене, и двамата могат да си го позволят. В момента гледаме ново видео на Азис и Галена на позната вече в България песен. Защото са въздух под налягане. Една опаковка. преди 13 часа , Willy каза: Аз за кариерата на една жена след 2004 година: И аз. Нали тогава дебютира? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 преди 32 минути, meleto каза: Сърбия, Хърватия? Ние покоряваме Европата ти още стоиш при плескавиците На 27мо място е и в трендинг на United Kingdom 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 преди 5 часа , Willy каза: Лайкове, коментари, фб, тик ток - всичко гърми. Германия...Белгия.... - все българските братя на Васко. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Добро изпяване и от двамата, Галена се е напънала да попее малко щото до Азо не става да се мънка а ла Мария. Иначе нито оригинала е моята песен, нито това, ама Ок си е де, хит ще е заради имената им и факта , че е кавър на известна в момента песен. То няма к'во да стане... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Платена реклама 💀 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 От 5.10.2023 г. от 18:44, xroflx9 каза: Най-доброто от Галена за тази година,а леля Василка е негледаема и неслушаема вече. А преди години,Галенови се смееха на Преса за чувалите за боклук😀 Ама Галя се снима върху тях, не ги облича като Прес. А и в този клип дори чувалите са представени със стил и идея. ❤🤪 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Предварително се извинявам на всеки, който ще получи хиляда известия от мен днес, но имам много за вършене и логичното нещо, което ще направя, е да изслушам всички чалгии от последните месеци вместо да се заема Вчера ми излезе в ТикТок, мислех, че е някаква стара песен, защото ми се струваше, че съм я слушала. После викам - брей, напипали са формулата за забиващ се рефрен, но сега виждам, че е гръцки кавър. Жалко. Предишният им дует ми хареса много повече, но и този не е лош. Клипът е много красив за гледане, Галена изглежда уникално в кадрите с пусната коса, прическите с вдигната/прибрана не са чак толкова сполучливи по мое мнение. 8/10 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.