Emanuela.Carey Публикувано на Октомври 19 Report Share Публикувано на Октомври 19 Music: Sandrito Danielov Arrangement: Sandrito Danielov Lyrics : Nikolay Gurmanov 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 19 Author Report Share Публикувано Октомври 19 Аранжимента зарибява, но тоя ми е много крив и твърде много се пъне. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 И музиката и аранжимента са много яки, текста - както винаги едно и също. Ами като за него бива ама точно защото е негова втори път няма да си я пусна. Само "Идвам да те взема" и дуетите с Ариа и Емануела ме кефят от неговите. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Цигания.💩 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Тоз що се пъне още да "пее" 🤦♀️ И отново "уникален" текст от Николай Гурманов 😆 Топ комбинация 😂 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Qka neceH, 3/\e u3nqma Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Да се откаже, няма да му се получи. Че няма глас - няма, но няма и харизма. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Не е крайно зле. Даже му е в топ 3 на всичките бози дето е бълвал през годините. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Яка музика и тоя като за зацвили и е*ава мамата на всичко... да я беше дал на мъжа си или жена си не е сигурно там кой какво е Азис да я изпее, може да е пед*ал ама поне е пеещ пе*ал, този хем пе*ал , хем цвили малоумно... Единствената песен в която харесвам донякъде жалкото му "пеене" е дуета с Лорена и единствената му смислена. Да спрат да дават такива песни на подобни изчадия, тая музика на един дует Десислава - Азис щеше да гърми... Ма не, ние получаваме Антония... Тонке, ни Азис, ни Галена, ни даже Ария няма да ти помогнат да те бутат, евтината стока колкото и да я буташ... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 За кофата.Сорка! Такива песни не трябва да има. Този ще изчезне през следващата година. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yamall Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 преди 7 часа , stereoto_ каза: За кофата.Сорка! Такива песни не трябва да има. Този ще изчезне през следващата година. Ако продължават да го спонсорират, може да се задържи още 2-3 години. Една негова песен няма дето да ме е грабнала от раз. Той ли не ми допада или гласа му, или песните му, не знам, но не ме кефи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Ау Циглендрито с поредния индийски шит. Тоя бийт с индийска подолжа почва да става досаден. Чухме го вече при МЪдьо. Тоя мангал с противна мутра Смачкантонио е адски противен и с адски дразнещ глас. Голяма какафония е тоя аранжимент, все едно сме в някоя долна махала където е надута тая помия.. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ribaton Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Линк за това нещо някой да предложи : wav -flac Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 22 Author Report Share Публикувано Октомври 22 преди 2 часа , ribaton каза: Линк за това нещо някой да предложи : wav -flac Да моля, искам да махна вокалите от песента 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Страшна какафония и напъни за пеене. Антонио просто трябва да се откаже и да не си харчи парите за опити, които ще отидат в кофата. Нетърпимо е. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Със заглавието описва каква би била атмосферата, ако той не се напъваше да пее? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Както винаги всичко е топ от Сандрито. Но този не става така се пъне все едно ще ака...💩 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.