Jump to content

Поп-фолк скандали (ноември 2023)

Препоръчани коментари

преди 4 минути, Lelqtian каза:

Според мен Доня и еклеРени биха били по подходящи, пък и гаранция - ще напълнят залата! 

Сигурно ли е, че залата е толкова просторна, че да ги побере и двете едновременно?

• Like 1
  • Haha 3
Сподели в други сайтове

Гледате ли Гласът. Иванушка е гост-треньор при Миро. Доста състарена изглежда.

А тая Лейди Би супер арогантна. То едни фасони, едни претенции. Не знам изобщо защо е допусната, след като е на сцена от десетилетия.

• Like 1
  • Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 23 минути, Lelqtian каза:

Според мен Доня и еклеРени биха били по подходящи, пък и гаранция - ще напълнят залата! 

Деси по-скоро да откаже, не е за нея това нещо концерт. Твърде ще е ангажирана да балансира обиколките по пропадняшки кръчми и чалготеки с плетенето на терлици на внучето.👶

• Haha 4
Сподели в други сайтове

преди 4 часа , meleto каза:

Таа`а за кво я обсъждаме. Тотално безинтересна и вредна за чалгата. 

image.png.bf60c37bea57c999f39b27c2a2ad0fb0.png

Това не е дамску!

• Like 3
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 21 минути, DarkChild каза:

Гледате ли Гласът. Иванушка е гост-треньор при Миро. Доста състарена изглежда.

А тая Лейди Би супер арогантна. То едни фасони, едни претенции. Не знам изобщо защо е допусната, след като е на сцена от десетилетия.

Ще се радвам да разказваш ако има нещо интересно там. Нямам нерви за тоя формат, но бих чел резюме от теб :P 

• Like 4
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, meleto каза:

Ще се радвам да разказваш ако има нещо интересно там. Нямам нерви за тоя формат, но бих чел резюме от теб :P 

Първо ме тормозиш с реклами за косопад и пъпки по задника, а после резюмета ми искаш.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 4
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 29 минути, DarkChild каза:

Десетилетия, но най-голямата сцена до която е стигала е банята вкъщи. Защо да не я пуснат? В един от предните сезони не бяха ли пуснали оная  Невена, дето спечели първи сезон? 

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Andrew Cunanan. каза:

И пак прави в пъти повече гледания от твоите фави, да не отваряме уста за 1,9 милиона последователи в инста. Ако тя е изпята песен, то те са? 

400928381_853069276547269_2195540423494949365_n.jpg

Последователите й са фалшиви.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, DarkChild каза:

Последователите й са фалшиви.

Знам, но със сигурност е по-популярна от Дара Екимова и Поли Джендърова, дето и роднините им не ги слушат.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Lelqtian каза:

Десетилетия, но най-голямата сцена до която е стигала е банята вкъщи. Защо да не я пуснат? В един от предните сезони не бяха ли пуснали оная  Невена, дето спечели първи сезон? 

Невена беше спечелила Мюзик Айдъл. После като любовница на оня примат-барабаниста на Куку бенд я вкараха с връзки. Иначе не е имала никаква кариера. Лейди Би имаше някакви успехи навремето. Че и дует(и?) с Таня Възрожденката още с оригиналната й глава.

А как се прави на чернокожа. Фалшив тен, коса. В Америка да са я кансълнали досега.

• Like 3
  • Thanks 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза:

Знам, но със сигурност е по-популярна от Дара Екимова и Поли Джендърова, дето и роднините им не ги слушат.

Убеден съм, че ако има национално допитване коя от трите да получи един-единствен бъбрек, Маноля би била последна.

• Haha 4
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, DarkChild каза:

Първо ме тормозиш с реклами за косопад и пъпки по задника, а после резюмета ми искаш.

Явно искате да увеличим количествено и качествено рекламите. Така те разбирам. Ммххм.

преди 3 минути, DarkChild каза:

Невена беше спечелила Мюзик Айдъл. После като любовница на оня примат-барабаниста на Куку бенд я вкараха с връзки. Иначе не е имала никаква кариера. Лейди Би имаше някакви успехи навремето. Че и дует(и?) с Таня Възрожденката още с оригиналната й глава.

А как се прави на чернокожа. Фалшив тен, коса. В Америка да са я кансълнали досега.

Аз на Лейди би не й знам нито една песен. Имаше фийч с ТАня ни Боева два пъти и това: 

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, DarkChild каза:

Невена като беквокалистка в шоуто на Гологлавия има светлинни години по-успешна музикална кариера от Бойка уона-Би-то. 

Иначе наскоро мернах че в УК един от поредните сезони го спечелил бивш член на сравнително успешна група от преди 20на години. Щом там вървят тия номера, където възможните таланти надали са изчерпани като при нас с поне 10 пъти по-малко население.

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Lelqtian каза:

Невена като беквокалистка в шоуто на Гологлавия има светлинни години по-успешна музикална кариера от Бойка уона-Би-то. 

Иначе наскоро мернах че в УК един от поредните сезони го спечелил бивш член на сравнително успешна група от преди 20на години. Щом там вървят тия номера, където възможните таланти надали са изчерпани като при нас с поне 10 пъти по-малко население.

Spoiler
Spoiler

Толкова са й яките неща. Всичките от зората на кариерата й. СЕга говори за срещи с духове и отвъдното в Ютуб канала си. С тях има повече успех, отколкото в музиката.

• Haha 2
  • Confused 1
Сподели в други сайтове

Добре, че е МелетУ, да ни припомни, и то не с добро, че всичките поп инвалиди и нафталини още дремизгат по планетата Земя, тровейки музикалния фон с бездарните си напъни и въздуха с диханията си.

• Like 1
  • Haha 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 19 минути, Emanuela.Carey каза:

Отново ли е тема на разговор

Не ни е информирал за дневните гледания на "Втори дом" скоро. :( 

• Haha 2
  • Sad 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, meleto каза:
  Свий скритото съдържание
Spoiler

Толкова са й яките неща. Всичките от зората на кариерата й. СЕга говори за срещи с духове и отвъдното в Ютуб канала си. С тях има повече успех, отколкото в музиката.

Не се вълнувам честно казано. Невена дори нищо да не прави, както се предполага за бедна, никому неизвестна жена от народа, пак е с няколко обиколки напред в музикалната кариера. Както сам видя, никой не знае една песен на Бойка Уона-БИ-то, дори чичо Гугъл и братчетката Ютуб не ми помогнаха. 

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 16 минути, Lelqtian каза:

This>>>>>>>>Nevena's entire career

• Haha 2
  • Love 1
  • Casper 1
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Lelqtian каза:

Не се вълнувам честно казано. Невена дори нищо да не прави, както се предполага за бедна, никому неизвестна жена от народа, пак е с няколко обиколки напред в музикалната кариера. Както сам видя, никой не знае една песен на Бойка Уона-БИ-то, дори чичо Гугъл и братчетката Ютуб не ми помогнаха. 

Кариерата на Невена - както започна, така и свърши - светкавично. На другата кариерата не е започвала изобщо и беше по-популярна, че ходеше в предаванията на Вучков - да я опипва, отколкото със самостоятелните си произведения.

• Like 1
  • Hug 1
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза:

Не ни е информирал за дневните гледания на "Втори дом" скоро. :( 

Еми, забравих. Разсейвате ме с Дара Екимова и БОйка Дангова... оф Бойка каква беше тая Лейди Бъ? Ама по нейбъла виждам, че не вече е към петдесето място и там си седи от началото на месеца. Абсолютен нехит. Милата едва мина милион.

• Haha 2
Сподели в други сайтове

Абе нито Невенъ, нито Лейди Бъ могат да се похвалят, че техен трак е предизвикал ВОЙНА, така че тихичку там!

• Haha 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...