Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 преди 5 минути, FikLena каза: Откраднаха луксозния автомобил на фолк певицата Юнона "След сватба идва брадва": Откраднаха луксозния автомобил на фолк певицата Юнона - bTV Новините BTVNOVINITE.BG Тя е шокирана от това, че крадецът е отмъкнал колата ѝ без притеснения Че от какво по-точно трябва да се притеснява мъжът, отмъкнал колата ѝ?☠️ Пък не се знае дали я е откраднал или само я е взел назаем! 🤡 Отделно добре, че й откраднаха колата на Юни, че да вземат от нея интервю от една от националните телевизия. Трябва да е благодарна, мъжът й направи страхотен ПР. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 преди 1 час, pacho каза: Преглед на печата. Желка ще ходи на оранйе, ама без колата. СЪДЯТ ЛУНА. Съдят Луна за имотна измама LIFE.DIR.BG Наследниците на починал мъж твърдят, че тя неправомерно е придобила апартамента му коментарите :Д :Д И какво е виновна България, че са ти откраднали колата ??? Сигурен съм, че не е приятно, но в другите “цивилизовани” държави се крадът мнооооого по-често ! Стига с това България това България онова ами стойте си в “най-красивите” държави там не крадът ама въобще Съжалявам за злощастното събитие - дано има щастлива развръзка .... А иначе: Австралия - население 26,877,300 - 55,037 регистрирани кражби на МПС за 2022 г. ..... България - население 6,520,314 - 1468 регистрирани кражби на МПС за 2022 г. .... Всеки може да сметне сам за себе си ... кой етаж е долен и кой горен 1 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Току що, Andrew Cunanan. каза: Трябва да е благодарна, мъжът й направи страхоте ПР. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 преди 4 минути, DevilWish каза: Юнонче, ти си го изпя! Айде сега: крадецът към юнона: "През пеперудката за теб ми е, ега ти За теб и твойто лимитирано бугати" 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 КЪДЕ Е НАП ????????????????/ ОТКЪДЕ ИМА КОЛА НАД 100 ХИЛ ЛВ ? ДАНЪЦИ ПЛАЩА ЛИ 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 преди 24 минути, Lelqtian каза: Съвсем резонно, Лейди Бикарбонат ще се чувства много свойски на пътя, все ще се намерят желаещи за предлаганите услуги. Пък и ще заеме свободна ниша като имитираща чернокожа. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 преди 1 час, pacho каза: Преглед на печата. Желка ще ходи на оранйе, ама без колата. СЪДЯТ ЛУНА. Съдят Луна за имотна измама LIFE.DIR.BG Наследниците на починал мъж твърдят, че тя неправомерно е придобила апартамента му Не знам дали има по-нелицеприятна в жанра от Юница. С Кали си съчерничат, но тази поне е известна и извън форума. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yamall Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 преди 10 минути, FikLena каза: КЪДЕ Е НАП ????????????????/ ОТКЪДЕ ИМА КОЛА НАД 100 ХИЛ ЛВ ? ДАНЪЦИ ПЛАЩА ЛИ Тия гърди дето е изпъчила да не са само за красота?! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 преди 10 минути, Yamall каза: Тия гърди дето е изпъчила да не са само за красота?! Ремонтираната уста също е извършила своята функция. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yamall Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Ама тя колата и без тва е грозна, какво толкова се е впрегнала. И е електричка, едва ли ще успеят да избягат надалеч крадците. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 преди 14 минути, Yamall каза: Ама тя колата и без тва е грозна, какво толкова се е впрегнала. И е електричка, едва ли ще успеят да избягат надалеч крадците. да живее ДВГ (Двигател с вътрешно горене) !!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 преди 18 минути, Yamall каза: Ама тя колата и без тва е грозна, какво толкова се е впрегнала. И е електричка, едва ли ще успеят да избягат надалеч крадците. Някой е влюбен в Юнона, кой иначе би откраднал такава смешна кола.. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 преди 48 минути, Yamall каза: Тия гърди дето е изпъчила да не са само за красота?! Ама за красота ли се водят? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 преди 16 минути, hohster каза: Някой е влюбен в Юнона, кой иначе би откраднал такава смешна кола.. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 преди 1 час, FikLena каза: Съжалявам за злощастното събитие - дано има щастлива развръзка .... А иначе: Австралия - население 26,877,300 - 55,037 регистрирани кражби на МПС за 2022 г. ..... България - население 6,520,314 - 1468 регистрирани кражби на МПС за 2022 г. .... Всеки може да сметне сам за себе си ... кой етаж е долен и кой горен Колко е тъпа. Според данните, които е представила, в Австралия кражбите на коли са в пъти повече на глава от населението. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Крадецът на колата на Юни я е обявил за продан: 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 преди 26 минути, DarkChild каза: Колко е тъпа. Според данните, които е представила, в Австралия кражбите на коли са в пъти повече на глава от населението. Е ти очакваш от чалга пИвица да се държи като нобелов лаурет или като такъв на ГинесТ? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 преди 5 минути, Andrew Cunanan. каза: Е ти очакваш от чалга пИвица да се държи като нобелов лаурет или като такъв на ГинесТ? Очаквам да се върне в Австралия при роднините си кучетата динго. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 преди 2 часа , DevilWish каза: Ти направо й даде идея за песен. Луна - Сладка маймуна , но Лунка сладката маймунка звучи по-яко ! Тя сама се нарече така във Вип Брадър, жалко че не е направила подобна песен 😄 Фънки я пита може ли да я нарича "дрисла" или нещо такова, а тя му отвърна че може да я нарича Лунка сладката/малката маймунка 😂 трябва да намеря клипчето, топ е 😆 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 преди 13 минути, DarkChild каза: Очаквам да се върне в Австралия при роднините си кучетата динго. Далечни. Нашта Юница няма да я пуснат (пак), такава неизвестна фауна там не върви. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 преди 1 минута, Just_Me каза: Тя сама се нарече така във Вип Брадър, жалко че не е направила подобна песен 😄 Фънки я пита може ли да я нарича "дрисла" или нещо такова, а тя му отвърна че може да я нарича Лунка сладката маймунка 😂 Бях забравил, че сама си е го е измислила. Най-любимо ми беше когато застана на терасата и започна да пее "Назови ме, назови ме с най-вълнуващото име" 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Много по-различно звучи така песента Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 преди 24 минути, DevilWish каза: Бях забравил, че сама си е го е измислила. Най-любимо ми беше когато застана на терасата и започна да пее "Назови ме, назови ме с най-вълнуващото име" Жалко че вече няма Вип Брадър.. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Да вкарат заедно Диона, МегЗ, Мария, Луна и Дебора.. Ще стане шоу.. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 преди 5 минути, Just_Me каза: Жалко че вече няма Вип Брадър.. И на мен ми липсва Вип брадър Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Публикувано от GriskoBeats,
5 реакции
Go to this коментар