SantaCloud Публикувано Ноември 29 Author Report Share Публикувано Ноември 29 преди 26 минути, Willy каза: Изпълнители топ 5 Графа Doja Rihanna Justin Timberlake Galena SZA Песни топ 5 Paint the town red Greedy Escapism Горчиво Agora hills Знаех си. преди 14 минути, Senhor каза: От година на година чалгата има все по-слабо присъствие в Wrapped-а ми. Тази година за първи път нито една чалгаджийка в топ 5 изпълнители, а песните се свеждат до: 58. Къв си ти, бе? 67. Ти не си за мен 82. Да си плащал 93. Горчиво 98. Еротична машина Три от пет дори не са от последните 15 години, лол. Щом чалгарите не слушат чалга, смятайте колко е пропаднал жанрът през 2023! 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Галена със "специално" видео за тези, които я имат в топ 5 във Wrapped Благодари на феновете и казв,а че 2024 ще бъде още по-добра Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 преди 2 минути, meleto каза: Щом чалгарите не слушат чалга, смятайте колко е пропаднал жанрът през 2023! Като гледам и предните години, последно съм бил чалгар 2020, когато имам цели 24 песни в топ 100. От тогава нататък всяка година са по 5, но винаги е имало 1 или 2 в топ 25-30. Тази година нищо в топ 50 даже. преди 1 минута, lucellent каза: Галена със "специално" видео за тези, които я имат в топ 5 във Wrapped Благодари на феновете и казв,а че 2024 ще бъде още по-добра И аз го имам това видео, а не ми е в топ 5, странно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Аз в топ 100 имам 4 Горчиво 8 Ела хабиби 28 Мъже милиарди(Emanuela's version) 40 Забравяй ме 50 Сърце от лего 51 Ти не си за мен 63 Яко ми е 79 Абракадабра 90 Еуфория Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 От пандемията насам рядко си пускам нови фолк предложения. освен ако не са на топ имена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Скучни сте! На мен в Топ 100 всичко ми е чалга освен 5 песни 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Ноември 29 Author Report Share Публикувано Ноември 29 преди 2 минути, Fast каза: От пандемията насам рядко си пускам нови фолк предложения. освен ако не са на топ имена. Фаст, имаше ли опция да си видиш топ видеата, които си гледал в YouTube? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 преди 2 минути, meleto каза: Фаст, имаше ли опция да си видиш топ видеата, които си гледал в YouTube? Отвори си Ютуб Мюзик апа. В персонализираните плейлисти има Recap-ове по сезони, обаче все още няма годишен Recap там. Май се появяваше около Нова година. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Ноември 29 Author Report Share Публикувано Ноември 29 преди 3 минути, Fast каза: Отвори си Ютуб Мюзик апа. В персонализираните плейлисти има Recap-ове по сезони, обаче все още няма годишен Recap там. Май се появяваше около Нова година. А ако не ползваш апа или само безплатната версия? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Току що, meleto каза: А ако не ползваш апа или само безплатната версия? Не е от значение. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Ноември 29 Author Report Share Публикувано Ноември 29 Току що, Fast каза: Не е от значение. Да, сега видях. Хаха Умирам от смях... топ 5 изпълнители Анелия Емилия Слави Трифонов Галин Десислава Предимно стари неща съм им слушал. Топ песен KAI-Rover - 125 слушания 2381 различни песни съм слушал. 964 изпълнители. 71 жанра. По жанрове: Поп - 15% Турски - 5% Руски- 5% Украйна - 2% Арабски - 1% Топ песни: KAI-Rover Стефка Саботинова - Притури се планината Фики и Емрах - Любовта е гадно нещо Stromae - Papaoutai Трилогия Kwabs - Walk Десислава и Емир - Колко те обичах Tarkan - Yolla Bahrom Nazarov - Hijron ...някаква на Patricia Kaas Реално след 10то място явно съм слушал под 10 пъти, защото виждам Телефона на Гери Никол и доста други дето дори не помня как звучат. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 https://fb.watch/oDbuHk5Uqc/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Само да ви кажа аз имам YOUTUBE PREMIUM!!! Не съм бедняк! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Ноември 29 Author Report Share Публикувано Ноември 29 преди 1 минута, FikLena каза: Само да ви кажа аз имам YOUTUBE PREMIUM!!! Не съм бедняк! Аз пък имам адблокър Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 преди 2 часа , Bunn каза: Да, изненадах се много. Обичам Преслава, а за изпълнител на първо място е Галена, за песен е Към вратата. Как е станало това нещо 😂😂 Към вратата ❤️ Имаш вкус! Една от любимите ми песни за годината, а даже не е от 2023 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Това ми излиза като топ 5 за годината 1. P!NK - Never Gonna Not Dance Again 2. Kylie Minogue - Padam Padam 3. Taylor Swift - Anti-Hero 4. David Guetta & Bebe Rexha - I'm Good (Blue) 5. Miley Cyrus - Flowers Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 преди 7 часа , DevilWish каза: Преслава докато гледа лидерската си позиция. ❤️ Доволна съм! Ще се почерпя с това червило. ❤️ 😘 Лидерската позиция, която и тази година изтърва. 😁Сега се успокоява с червило и инфлуенсърски успехи. Поне ще гледа тая позиция през шишенце от червило вместо през крив макарон. Пак е нещо... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Ноември 29 Author Report Share Публикувано Ноември 29 Никой ли няма Графа в топ изпълнители? 😮 Вижте си статистиките за октомври поне. За какво си дадох толкова зор. Между другото нещо не са верни в Ютуб. Сега видях, че липсват Дара 1 и Дара 2 за есента, а ги въртя често... и не само те липсват. Явно не всичко отчита. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 преди 1 минута, meleto каза: Никой ли няма Графа в топ изпълнители? 😮 Вижте си статистиките за октомври поне. За какво си дадох толкова зор. Между другото нещо не са верни в Ютуб. Сега видях, че липсват Дара 1 и Дара 2 за есента, а ги въртя често... и не само те липсват. Явно не всичко отчита. Ако не те мързи можеш да си изкараш целият JSON на историята ти през Google Takeout и да си правиш по-дълбоки анализи. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 преди 2 часа , xroflx9 каза: На мен Яни ми е на трето място. Доскорошните ми любимки Сими и Дора дори ги няма в топ 10.😭😭 Я сподели сегашния си топ 3. И защо Сими не е дори в топ 10 ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 преди 1 час , Willy каза: Изпълнители топ 5 Doja Rihanna Justin Timberlake Galena SZA Факта че на мен Галена ми е с по-висока позиция от при теб 💀 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Ударих дъното 😭😭😭 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 преди 16 минути, Stela каза: Лидерската позиция, която и тази година изтърва. 😁Сега се успокоява с червило и инфлуенсърски успехи. Поне ще гледа тая позиция през шишенце от червило вместо през крив макарон. Пак е нещо... В момента я гледа - върха на всички класации За "Улицата" говоря. За другата песен нищо не мога да кажа Освен че без Торино и ПаЧата щеше да е по-добре. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 преди 2 минути, lucellent каза: Ударих дъното 😭😭😭 Как го проверявате това? Аз си ги слушам чат-пат на лаптопа на winamp , на телефона нямам навика да слушам каквото и да било, въпреки че имам регистрация в spotify Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 преди 8 минути, DevilWish каза: Как го проверявате това? Аз си ги слушам чат-пат на лаптопа на winamp , на телефона нямам навика да слушам каквото и да било, въпреки че имам регистрация в spotify Трябва да имаш Spotify Premium, който се плаща всеки месец. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Публикувано от SantaCloud,
5 реакции
Go to this коментар