SantaCloud Публикувано Ноември 29 Author Report Share Публикувано Ноември 29 преди 9 минути, DevilWish каза: Как го проверявате това? Аз си ги слушам чат-пат на лаптопа на winamp , на телефона нямам навика да слушам каквото и да било, въпреки че имам регистрация в spotify Уинамп!??? Теглиш мп3ки ли ххх преди 13 минути, lucellent каза: Ударих дъното 😭😭😭 Аз пък съм в потрес, че на 92-ро място видях Балканско за разкош, а нямам спомен да съм я слушал много, а на 47мо... ВНИМАНИЕ БЪЛГАРИ ЮНАЦИ Как???? Разочаровах се от себе си. Има ли как да се види колко слушания има всяка в топ 100? Къв сям як ми е на 16то място. Буквално в Топ 100 имам 47 чалги и 53 нечалги 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Току що, Bunn каза: Трябва да имаш Spotify Premium, който се плаща всеки месец. От това което видях сега като влезнах без премиум ДЕСИ СЛАВА - ДИЛЪР НА ЛЮБОВ - 6 пъти Най-слушана певица JELENA KARLEUSA понеже от там слушам албумът й Не го ползвам почти, аз си ги свалям песните, но като Дилър на любов я нямаше още влизах там, както за албумите на Jelena и Aleksandra Prijovic 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 преди 1 минута, meleto каза: Уинамп!??? Теглиш мп3ки ли ххх Аз пък съм в потрес, че на 92-ро място видях Балканско за разкош, а нямам спомен да съм я слушал много, а на 47мо... ВНИМАНИЕ Да, типично за моята зодия - не обичаме промените Тегля си ги и ги слушам. Държа да имам всичко на лаптопа от години насам. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Свързете си Spotify акаунта с last fm. Има дневни, седмични, месечни, годишни и цялостни класации за сингли, албуми и артисти. Няма да чакате цяла година за Wrapped. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 преди 5 минути, meleto каза: Уинамп!??? Теглиш мп3ки ли ххх Че това си е форум за MP3-ки 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Ноември 29 Author Report Share Публикувано Ноември 29 Току що, Fast каза: Че това си е форум за MP3-ки Eдно време. Сега не знам дали някой влиза в раздела. То въобще има ли го? : D Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 преди 3 минути, Willy каза: Свързете си Spotify акаунта с last fm. Има дневни, седмични, месечни, годишни и цялостни класации за сингли, албуми и артисти. Няма да чакате цяла година за Wrapped. Там също искат такса за manual scrobbles мисля. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Току що, meleto каза: Eдно време. Сега не знам дали някой влиза в раздела. То въобще има ли го? : D Раздела линкове ли? Естествено, че го имаме още. Мен хич ме няма в тия новите неща Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 преди 3 минути, Fast каза: Там също искат такса за manual scrobbles мисля. Не? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 преди 44 минути, DevilWish каза: В момента я гледа - върха на всички класации За "Улицата" говоря. За другата песен нищо не мога да кажа Освен че без Торино и ПаЧата щеше да е по-добре. "Улицата" е супер, но за триото не мога да кажа същото. По-добре да не беше излизала. Балканското е къде по-добра макар да са в един стил. Торино и Пашата са ми анти и твърде бездарни. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Галена е била в топ 10 на почти 150 хиляди акаунти и първа на 25к. Да готви арената! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 преди 2 часа , Fast каза: Отвори си Ютуб Мюзик апа. В персонализираните плейлисти има Recap-ове по сезони, обаче все още няма годишен Recap там. Май се появяваше около Нова година. Нямам 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 преди 1 час, DevilWish каза: Как го проверявате това? Аз си ги слушам чат-пат на лаптопа на winamp , на телефона нямам навика да слушам каквото и да било, въпреки че имам регистрация в spotify Виж тук или от приложението, не ти трябва premium но ако не ползваш често спотифай може и да го нямаш 2023 Wrapped on Spotify WWW.SPOTIFY.COM Wrapped is where Spotify listeners get a deep dive into their top listening moments of the year. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 преди 1 час, Stela каза: Я сподели сегашния си топ 3. И защо Сими не е дори в топ 10 ... На второ място ми е Галин заради Ела хабиби и Трилогия💀 а Сими не е там,защото тази година нейна песен повече от 5 пъти не съм слушал. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 преди 2 часа , Stela каза: Лидерската позиция, която и тази година изтърва. 😁Сега се успокоява с червило и инфлуенсърски успехи. Поне ще гледа тая позиция през шишенце от червило вместо през крив макарон. Пак е нещо... Не всички са сръбския траверс Теа, за да са лидери през тази година единствено със сръбските си кавъри, а българският им дует да им е ръгъл флоп 😘 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Трябва да се завлека и аз на участие на Преслава, то си е някакъв мини спектакъл 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 преди 5 часа , Emanuela.Carey каза: Отворихте ли си Спотифай Wrapped за годината? 114 часа с творчеството на Маноля. Що за мазпхизъм?? преди 33 минути, Emanuela.Carey каза: Трябва да се завлека и аз на участие на Преслава, то си е някакъв мини спектакъл Ама Петя Киронова джудже ли е? 😳 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DLxxl Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 преди 5 часа , meleto каза: Кой от вас е това лъвче? Бързо да ми го намерите и да ми пише на лично. Ще му скъсам задника от 6 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 преди 10 минути, DLxxl каза: Кой от вас е това лъвче? Бързо да ми го намерите и да ми пише на лично. Ще му скъсам задника от Voila: GEORGI RUSEV (@georgerusevmakeup) • Instagram photos and videos INSTAGRAM.COM 17K Followers, 166 Following, 934 Posts - See Instagram photos and videos from GEORGI RUSEV (@georgerusevmakeup) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DLxxl Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 преди 4 минути, Just_Me каза: Voila: GEORGI RUSEV (@georgerusevmakeup) • Instagram photos and videos INSTAGRAM.COM 17K Followers, 166 Following, 934 Posts - See Instagram photos and videos from GEORGI RUSEV (@georgerusevmakeup) Ooof... Ще го сгъна като гумена играчка, няма да му простя... 😈 А бе, усещам ги аз пасивните! 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 преди 2 часа , xroflx9 каза: На второ място ми е Галин заради Ела хабиби и Трилогия💀 а Сими не е там,защото тази година нейна песен повече от 5 пъти не съм слушал. Значи и Емилия по някакъв начин ти се вписва в топа... не мога да повярвам 😁😁😁 Трилогия и аз много я слушах. Като цяло тая година ми беше доста алфенска. 😁 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Галин ви благодари, че ви е любим изпълнител 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 преди 4 часа , Willy каза: Свързете си Spotify акаунта с last fm. Има дневни, седмични, месечни, годишни и цялостни класации за сингли, албуми и артисти. Няма да чакате цяла година за Wrapped. Или ползвайте това: Stats for Spotify WWW.STATSFORSPOTIFY.COM Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 преди 10 часа , DLxxl каза: Кой от вас е това лъвче? Бързо да ми го намерите и да ми пише на лично. Ще му скъсам задника от Явно не те е гнус да си мушкаш най-милото в такива изчадия. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 преди 13 часа , Stela каза: "Улицата" е супер, но за триото не мога да кажа същото. По-добре да не беше излизала. Балканското е къде по-добра макар да са в един стил. Торино и Пашата са ми анти и твърде бездарни. И аз не ги харесвам. За мен също са бездарни. Балканското повече ме кефи, просто тяхната част ми е излишна. Иначе Преслава много яко и нахъсано пее, но те като запеят и това с Ал Пачино много ме дразни? Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Публикувано от SantaCloud,
5 реакции
Go to this коментар