DevilWish Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 преди 12 часа , lucellent каза: Виж тук или от приложението, не ти трябва premium но ако не ползваш често спотифай може и да го нямаш 2023 Wrapped on Spotify WWW.SPOTIFY.COM Wrapped is where Spotify listeners get a deep dive into their top listening moments of the year. Мерси. Намерих го снощи. И точно защото често не ползвам, най-слушаната ми песен за годината е чута 6 пъти - Дилър на любов Реално погледнато най-слушани за тази година са ми - Към вратата, Телефона, Дилър на любов, Балканско за разкош, Абракадабра, Броя до 3.... не мога да преценя, защото трия хронологията всеки месец и на уинамп, по-скоро гледам за месеца. Но 100% е една от първите 3 песни на Емануела и Анелия, Алисия или Деси Слава. Те са ми адски любими. За този месец Новата ти и Улицата съм слушал най-много, миналия месец Абракадабра - каква изненада, но не и за мен 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 преди 23 минути, DevilWish каза: И аз не ги харесвам. За мен също са бездарни. Балканското повече ме кефи, просто тяхната част ми е излишна. Иначе Преслава много яко и нахъсано пее, но те като запеят и това с Ал Пачино много ме дразни? В леглото са много надарени. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Топ 0.3% фен на Ванчето тази година, топ 0.00000001% догодина! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 преди 6 минути, Andrew Cunanan. каза: В леглото са много надарени. Там нещата може да стоят по-различен начин, но за пеене... Иначе признавам, имат вкус! - Преслава, Камелия, Алисия, Ина Гаярди.... имат песни с интересни изпълнители. И с Диона май имаха нещо или бъркам? 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 преди 2 минути, DevilWish каза: Там нещата може да стоят по-различен начин, но за пеене... Иначе признавам, имат вкус! - Преслава, Камелия, Алисия, Ина Гаярди.... имат песни с интересни изпълнители. И с Диона май имаха нещо или бъркам? С Дион си бъркаха по дупките, друго не сещам да сме чували в тоя контекст? 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yamall Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 На мен Галена ми е на първо място по слушаемост като артист. А най-слушаната ми песен е "Не си ме давай". ☠️ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 преди 5 минути, Lelqtian каза: С Дион си бъркаха по дупките, друго не сещам да сме чували в тоя контекст? Да не говорим лошо за сладоледа Dione , виж, че има хубави вкусове? Home EN - DIONE DIONEICECREAM.COM 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Ето една много хубава песен от последно излезлите. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 преди 4 минути, hohster каза: Ето една много хубава песен от последно излезлите. Обикновено към края на годината пускат по-бавни неща, балади... На мен ми харесва най-много "Грешно е". Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yamall Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 преди 27 минути, Yamall каза: На мен Галена ми е на първо място по слушаемост като артист. А най-слушаната ми песен е "Не си ме давай". ☠️ Разкрих си конспирацията, слушал съм "Не си ме давай", за да гледам Саби. Вече всичко е ясно. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 В момента от А до Я с песните на Гергана. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 След пресмятането на последните фискални сметки и данъци, Емилия е конфискувала единствената рокля на Алисия. Сега горката с какво ще ходи на участия питам аз? 7 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 На мен топ артист в спотифай ми е Преслава,но съм учуден,че топ песента ми е “Драскай клечката” хаха. След нея е “Не си ме давай”,което също е огромна изненада… Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Честит рожден ден на Гергана! ❤️ Пожелаваме ти здраве, щастие и да зарежеш доматите, краставиците и дебърцините и да се завърнеш ударно с нова песен ❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Джордан и Деси Слава мачкат всичко живо. Всяко второ клипче в тик ток е с тази песен, чух я от 2 коли. Видях, че е скочила на 180К за предното денонощие. За пореден път показаха каква мощна комбинация са. 3 дуета = З хита! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Честит рожден ден на дъщерята на Коце- Мариана! :P Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 преди 46 минути, Yamall каза: Разкрих си конспирацията, слушал съм "Не си ме давай", за да гледам Саби. Вече всичко е ясно. Котенце е. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yamall Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Ама какво е това чух тая песен от 2 коли, оная от 5 коли?! Аз всеки ден си надувам тотално неизвестни песни и то на затворени прозорци, за да не се пише тук, че са хитове. 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 преди 45 минути, Sunlight каза: В момента от А до Я с песните на Гергана. Има Рожден Ден! Честит Рожден Ден, да е жива и здрава и да реши да се върне в поп-фолка и да мачка с хитове както някога! 2 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 преди 17 минути, Sunlight каза: Честит рожден ден на дъщерята на Коце- Мариана! И към нея ли имаш влечение? 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Оф, Марийо! Мария ПРОГОВОРИ за развода си с Миро WWW.BGDNES.BG Отварачката мълчи за развод с Миро Не коментирам личния си живот, категорично е секси миньончето Нова любовна драма настъпи в отношенията на попфолк дивата Мария и мъжа й! Секси миньончето май пак се е скарало зловещо със съпруг №3 Мирослав. И всички побързаха да я разведат. Според мълвата Отварачката окончателно Направи един хит, жено! Стига си ни занимавала с личния си живот! Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 преди 48 минути, hohster каза: И към нея ли имаш влечение? Всяка година знам, че тя има рожден ден на тази дата И тя е Стрелец като мен. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Току що, Sunlight каза: Всяка година знам, че тя има рожден ден на тази дата И тя е Стрелец като мен. Огнена зодия ❤️ 1 3 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 преди 1 минута, Sunlight каза: Всяка година знам, че тя има рожден ден на тази дата И тя е Стрелец като мен. Щеше да е по-интересно, ако през година имаше рожден ден на тази дата, ама каквото такова. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Току що, Gerganafen каза: Щеше да е по-интересно, ако през година имаше рожден ден на тази дата, ама каквото такова. Най-гадно е ако някой е роден на 29 февруари, празнува през 4 години. Това се казва каръщина! Аз например много си държа на рождения ден, в този ден не пипвам и не правя каквото и да било! Чувствам се 2 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Публикувано от Ergeni,
5 реакции
Go to this коментар