DevilWish Публикувано на Ноември 3 Report Share Публикувано на Ноември 3 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 3 Author Report Share Публикувано Ноември 3 Една от песните на Софи Маринова които ще си останат и Слави Трифонов я взе, сега и тия. Момичето има много приятен глас, самата музика не е нещо различно за тях. А днешните песни кога някой ще ги направи? Никога! Тогава имаше истински хитове! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dj_Lazo_Mix Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 Доста нежен глас има това момиче! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 преди 3 часа , DevilWish каза: Една от песните на Софи Маринова които ще си останат и Слави Трифонов я взе, сега и тия. Момичето има много приятен глас, самата музика не е нещо различно за тях. А днешните песни кога някой ще ги направи? Никога! Тогава имаше истински хитове! Не знам кой на кого е взел, но текстът е на Годжи. Явно от самото начало си я менкат. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 Уникални. Песента е много красива и си заслужава този нов прочит - браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.