lucellent Публикувано на Ноември 22 Report Share Публикувано на Ноември 22 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Готин е микса, явно въпроса е било да пусне По по и новата версия на Израел и Палестина. В нета се търкаля инфо, че ще пуска нов албум скоро, ама не е ясно колко е вярно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 От политическа коректност ли е преименувала Израел и Палестина? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 О, не. Безбожница! Надува си оригинала Израел и Палестина и туй то! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Добра работа готин и приятен микс за слушане. Сега очаквам и поне 100 DJ - ремикса и версии и мшъпи по темата /по по по /🙃 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ribaton Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 И за това ако излезне линк Ще е бомба 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
milesto Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 От 23.11.2023 г. от 3:21, Emanuela.Carey каза: От политическа коректност ли е преименувала Израел и Палестина? Бая я оплюха как можело да пее за Израел и Палестина като има война. Текстът е писан преди нещата да ескалират, ама явно й омръзна да изпада в обяснителен режим. От 22.11.2023 г. от 21:31, DrAkO каза: В нета се търкаля инфо, че ще пуска нов албум скоро, ама не е ясно колко е вярно. Да, малко преди лятото се очаква да го пусне. Ще си натрупа песни за Арена София 😃 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Нов албум? Колко български песни ще кавърдиса този път? В очакване сме! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Току що, DevilWish каза: Нов албум? Колко български песни ще кавърдиса този път? В очакване сме! Беше казала преди време че е написала няколко текста на песни, но се чуди да ги пуска ли. Не знам оригинални мелодии ли ще имат или кавъри. Та материал има явно 😄 Иначе със сигурност е купила 2 БГ песни (1 по-стара и 1 от тази година). 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Току що, Just_Me каза: Беше казала преди време че е написала няколко текста на песни, но се чуди да ги пуска ли. Не знам оригинални мелодии ли ще имат или кавъри. Та материал има явно 😄 Иначе със сигурност е купила 2 БГ песни (1 по-стара и 1 от тази година). Знаех си! Е, сигурно ще има повече от 2. Да не пипа песни на Преслава само! Няма да се учудя, че "Да гори в любов" май още не са я спипали? Беден в сърцето и Изтрезняваш ли вече ги имат, тя и Пиян направи, следващите май ще са Да гори в любов и Не се изтриваш. Нека пише текстове, но да не пипа Пресовите хитове! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 преди 3 часа , DevilWish каза: Знаех си! Е, сигурно ще има повече от 2. Да не пипа песни на Преслава само! Няма да се учудя, че "Да гори в любов" май още не са я спипали? Беден в сърцето и Изтрезняваш ли вече ги имат, тя и Пиян направи, следващите май ще са Да гори в любов и Не се изтриваш. Нека пише текстове, но да не пипа Пресовите хитове! Точно нейна има не е от изброените де 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 преди 8 минути, Just_Me каза: Точно нейна има не е от изброените де Взела е стара песен на Преслава? 😮 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.