lucellent Публикувано на Ноември 23 Report Share Публикувано на Ноември 23 music: Irkenc Hyka arrangement: Daniel Ganev rec | mix | master: Daniel Ganev lyrics: Selina & Kostadin Milev director: Ivan Dimitrov - Torex 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Оригинал: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Не вярвам да стане хит. Може би ако не я бяха забързали от оригинала - сега звучи като всичко друго тази година. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Тотално са я обезличили, прилича на Тройница на Симона и Лидия. 5 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Не е лоша песента, ама това момиче не може да попадне, най-малкото, на сезонен хит от повече от година... А дебютната й с Меди и "Карма" бяха доста добри попадения. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Помислих, че са инжектирали косата и лицето на Лидия или са сложили за статистка някоя нова алфа. Песента е протяжна. Няма да има второ пускане. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Нито зле,нито добре… много се е обезличила наистина, а пее страхотно. Дано случи на хит скоро. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 А+Г=ВНЛ 2.0 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 И на мен ми се плаче, ама и със ново заглавие не-Чипса си остава Тройница. Не-ста-ваща Тройница. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Много по-добра от на Симона. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Този тренд и таргет край няма всички песни от поп фолка са еднакви. Определено на Ганев е по добра песента но това момиче не може да случи на хит. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yamall Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 И на мен ми се плаче вече, Габче. Мило, една песен нямаш като хората направена, не знам Меди какво прави, но не и хитове за теб. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 На мен "Мина ми" ми харесва. Тази не е лоша, но не мога да преценя харесва ли ми. Още няма хит за нея.... Дано някой ден направи. Иначе приликата с Лидия е огромна. Даже на моменти като външен вид ми напомня и за Емилия.... Нека все пак бъдат по-индивидуални. Има талант, но й трябва хит и нещо, което да я отличава външно! 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Приятна песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Страхотна песен. Габриела ми е много симпатична, но не нацелва на хит за жалост. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.