stereoto_ Публикувано на Ноември 27 Report Share Публикувано на Ноември 27 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Не трябваше ли да излезе утре 😮 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Изпяването на Преслава прави цялата песен, но тези двамата са ми твърде криндж. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Доживяхме Преслава да има хубав клип! 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 преди 1 минута, Emanuela.Carey каза: Изпяването на Преслава прави цялата песен, но тези двамата са ми твърде криндж. Определено! ❤️ Ей, супер яка се е получила! Чудех се вчера когато слушах оригинала какво ще излезе от тази песен и как ще звучи когато пеят и те. Мммммм хареса ми!!! По-добрата колаборация от "Спомени". Ето го оригинала: Преслава каквото и да изпее, звучи брутално! Направо е по-добро от оригинала! ❤️ 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Преслава с червеното червило е просто ОСЛЕПИТЕЛНА! Кефи ме песента, мисля, че ще е хит! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Хич не ми е по-добро това от оригинала, няма никаква енергия. Тия двамата яко се напъват докато пеят. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Qshame4os Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Песента не излиза в Ютуб поради някаква причина, само от линка от форума мога да я слушам. Предполагам са я публикували днес погрешка и след това са я направили скрита и всеки, който има линка може да я гледа. Защото песента трябва да я пуснат утре😂 Много добре се е получила, гласа на Преслава прави цялата песен, тези двамата са пълнеж. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 преди 19 минути, Qshame4os каза: Песента не излиза в Ютуб поради някаква причина, само от линка от форума мога да я слушам. Предполагам са я публикували днес погрешка и след това са я направили скрита и всеки, който има линка може да я гледа. Защото песента трябва да я пуснат утре😂 Много добре се е получила, гласа на Преслава прави цялата песен, тези двамата са пълнеж. Да, клипът е скрит. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Да, клипът е скрит. Рамания има честта да му се наслади първа! ❤️ 2 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 отключиха клипа! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Готина е, не харесвам Торино и Пашата. Идея нямам защо и е песен с тях, след целия хайп който вдигнаха с Меди. Очевидно тя няма особено участие в песента, затова и не е в нейния канал, но все пак според мен ще има успех 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Оригиналът няма как да бъде минат! А тук са чупнали и от клипа, и от текста - топ креативност както винаги. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yamall Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Много добре, доволен съм! Браво! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 преди 2 часа , pacho каза: Хич не ми е по-добро това от оригинала, няма никаква енергия. Тия двамата яко се напъват докато пеят. С Александра никой не може да се мери в момента, какво остава за Преслава, която последно време тотално е изхабена и изчерпена от към нюх за хитове. Името й винаги носи интерес, но и тук не мога да кажа че съм доволен от продукта. Особено този стил балканско не е моето... 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 преди 3 часа , Andrew Cunanan. каза: Доживяхме Преслава да има хубав клип! Айде да не се правим че този клип не съществува! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 преди 8 минути, Willy каза: Преслава, която последно време тотално е изхабена и изчерпена от към нюх за хитове. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Преслава прави песента - с този глас просто каквото и да изпее става хит, няма такъв талант. Торино и Пашата са ми безлични и излишни,но сигурно те са платили всичко и Прес просто си рекламира червилата на техен гръб. 😀 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yamall Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Реално, песента е наистина добра, оригинала не е някакъв мегахит в България, което е плюс. Три пъти си я пуснах като излезе и още ми е в главата, определено ще се забележи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 В пъти по-добра е от последната тъпня на Преслава,за която още съм изненадан как стана хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Но защо излиза сега? Ще отвлича вниманието от Улицата. Да не говорим колко голяма проява на лош вкус да се замесва с група, която има толкова прясна колаборация с Устата, въпреки всичко, което направи в последните 1-2 години. Точно заради това няма да слушам и тази. Слагам я в графата In Control. 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Току що, Fast каза: Но защо излиза сега? Ще отвлича вниманието от Улицата. Да не говорим че е проява на лош вкус да се замесва с група, която има толкова прясна колаборация с Устата, въпреки всичко, което направи в последните 1-2 години. Точно заради това няма да слушам и тази. Слагам я в графата In Control. Фаст ти превъртя хахаха Преди месец защо Галена си пяла НЕЙНАТА песен колаборация с Устата, а сега защо направила песен с някои които имали песен с Устата, което е ощe по-абсурдно. 💀 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 1:1 ми е с това: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Току що, Willy каза: Фаст ти превъртя хахаха Преди месец защо Галена си пяла НЕЙНАТА песен колаборация с Устата, а сега защо направила песен с някои които имали песен с Устата, което е ощe по-абсурдно. 💀 Факта че изобщо са снимали клип с него подсказва че нямат против реториката му, правейки ги несообено подходящи дуетни половинки. Най-малкото можеше да изчака да пуснат още няколко проекта, защото в момента ако някой отвори канала им, първото нещо което ще видят освен тази песен е въпросната им колаборацията с Устата, и ако случайно го потърсят, веднага ще им излезе "Шарени джендъри" или каквото там беше. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.