Jouey Публикувано на Ноември 28 Report Share Публикувано на Ноември 28 текст: Глория и Мариета Ангелова музика: Siganos Hristodoulos | Pantzis Konstantinos greek lyrics: Siganos Hristodoulos - Valentino аранжимент: Ленко Драганов смесване и дигитално мастериране: Ленко Драганов студио: GM Studio режисьор: Людмил Иларионов 1 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Браво, страхотен проект. ❤️ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Това звучи хитово! Мен ме кефи! Мачкай! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Много добро, браво!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Siganos 😅👨🏾🔧 He e 3/\e, 2003-2004 6me6e ga e u xum. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Глори е респектирала и вълка, вижте колко жално я гледа: 1 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза: Глори е респектирала и вълка, вижте колко жално я гледа: 3qna kaMepama 😘 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 И отново нени предлага нищо ново просто песничка за слушане не ме грабна и едвали ще стане хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 E, това се очаква от нея! ❤️ Браво! Кой е оригинала? 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Най-накрая нещо свястно от нея. Че и видеото даже не е зле. В следващите дни ще гледаме "Скъпи, купи ми нещо" след 3 години чакане. Тоя модел не е ли "Бате шефа" на Клеа? Оригинал: И Саранди го бил кавърдисал това. 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Тва е най-добрата песен на Глория от години насам! 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Не ми пука, че е кавър. Не ми пука, че няма да стане хит. Пука ми, че Глория след доста години пусна ХУБАВА песен, която да си слушаш с кеф. 7 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 преди 37 минути, pacho каза: Най-накрая нещо свястно от нея. Че и видеото даже не е зле. В следващите дни ще гледаме "Скъпи, купи ми нещо" след 3 години чакане. Тоя модел не е ли "Бате шефа" на Клеа? Оригинал: И Саранди го бил кавърдисал това. u a3 3a CLEA cu noMuc/\ux, Ho me u B koMeHmapume q cpaBHqBaxa c Gürültü 😅 преди 1 минута, plambata каза: Не ми пука, че е кавър. Не ми пука, че няма да стане хит. Пука ми, че Глория след доста години пусна ХУБАВА песен, която да си слушаш с кеф. C Keba(b) e no-qka 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 преди 6 минути, plambata каза: Не ми пука, че е кавър. Не ми пука, че няма да стане хит. Пука ми, че Глория след доста години пусна ХУБАВА песен, която да си слушаш с кеф. Плюс това текстът е най-добрият й от години насам, както и клипът. 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Ленко Драганов е един от класиците в жанра и това си личи и тук. Аранжиментът е доста добър и допринася за силната песен. Правил ли й е скоро песни или пък за някой друг? 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Брех, брех. В Две могили няма ток и вода, а Гюра вади хит. 2 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Ноември 28 Author Report Share Публикувано Ноември 28 Само не мога да разбера, Глория ли е най-тъпа от всички чалгарки, че само нейните песни се качват в нейния канал И в този на Планета? п.п. Готина е песента, ще си я слушам. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Оригинала бледнее! Най-накрая и другата ми любимка с песен която да е на нейното ниво! ❤️ Страхотна! Невероятна! Просто съм без забележки! Това ми се слушаше! Дано стане хит, заслужава напълно! ❤️ 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RumyanaFen Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Сакис Кукос друг път много добре знам на кого е вокала накрая на песента!🤣 Иначе песента е страхотна💗 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 преди 32 минути, RumyanaFen каза: Сакис Кукос друг път много добре знам на кого е вокала накрая на песента!🤣 Иначе песента е страхотна💗 Кого? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RumyanaFen Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 преди 16 минути, DarkChild каза: Кого? Facebook WWW.FACEBOOK.COM 2 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Най-добрата й песен от години. Браво. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 преди 1 час, RumyanaFen каза: Сакис Кукос друг път много добре знам на кого е вокала накрая на песента!🤣 Иначе песента е страхотна💗 А защо са писали Сакис в заглавието? Нещо срамно ли има? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RumyanaFen Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Току що, pacho каза: А защо са писали Сакис в заглавието? Нещо срамно ли има? Явно Стоян не иска да се знае за него! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.