pacho Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 преди 2 минути, RumyanaFen каза: Явно Стоян не иска да се знае за него! Пише, че участва в клипа, а не в песента. Няма да иска да се знае за него, ама иначе си споделя в профила... Сакис си пее, то се чува. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ribaton Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Харесва ми песента Чакаме Теглич ...само 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Не й е лоша песента, става. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 преди 1 час, RumyanaFen каза: Facebook WWW.FACEBOOK.COM 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Пенко Драганов - КЛАСИКА! Гюра се сети да смени малко тоя Калин Димитров само бози й правеше. Това е много добро! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Много яка песен. Най-накрая Глори да се посъбуди малко. Напомня ми на старите и хитове. И няма как да не отбележа, че Глори винаги се занимава с най-яките дадита. В личния си живот и в клиповете си. 1 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 преди 17 часа , asylum каза: u a3 3a CLEA cu noMuc/\ux, Ho me u B koMeHmapume q cpaBHqBaxa c Gürültü 😅 C Keba(b) e no-qka Тва ако не е падение, от Бате Шеф даващ 5 бона заплата в хита на настоящото и няколко от следващите хилядолетия, да си пумиярчето на Гюрулту .... Поне песента е почти прилична и я изтърпях докрая, нещо, което скоро не бях правил с творчеството на Трактористката. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Харесва ми! Най-сетне нещо, с което да я заслушам... 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.