Emanuela.Carey Публикувано на Ноември 30 Report Share Публикувано на Ноември 30 Music: Artur Nadosyan | Nadosyan Music LTD Arrangement: Artur Nadosyan | Nadosyan Music LTD Lyrics: Nikolay Gurmanov, Samar 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Бляк. Дори не дочаках партията на Ариа. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Твърдо не. Недеждите за нея останаха в 2020та... 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 преди 19 минути, meleto каза: Бляк. Дори не дочаках партията на Ариа. To moGaBa cmaBa Haū-3/\e. To/\ko e GagHo, 4e 4ak e qko 😅 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Qshame4os Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 На хората им втръсна от кючеци, това нито е запевавемо, нито запомнящо. Ариа звучи като от буркан, много зле обработено. Наистина надеждите за кариерата ѝ остана в 2020. 3 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 преди 12 минути, Qshame4os каза: На хората им втръсна от кючеци, това нито е запевавемо, нито запомнящо. Ариа звучи като от буркан, много зле обработено. Наистина надеждите за кариерата ѝ остана в 2020. Да. Въпреки, че и тази година има една песен която ми е любима "Ще те накажа", но когато пусна "Живее ми се" очакванията към нея се вдигнаха. С кой акъл се е съгласила да участва в тази боза? Поне кючекът с Антонио от миналата година ставаше за нещо, това обаче е точно едно нищо. Такива песни трябва да се забраняват! Отива в коша! Никога повече няма да си го пусна! Този ми стана много противен! Гнусар! 2 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Ариел тази година ще си остане само с 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 преди 5 минути, Andrew Cunanan. каза: Ариел тази година ще си остане само с Ама дори и това не е на нивото на песните й до Живее ми се. А какви очаквания имахме за нея… Но си повярва твърде много на ранен етап и отиде в 3та глуха 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Какво е това смешно аранжиемнтче правено от 2ро клани в час по музика? Все едно слушам на Кики оня гаден шит Фиу фиу фиу. И тия двамата звучат като напушени chipmunks. Този е арабин обаче на моменти имам чувството, че говори на немски Това пак е правено за гетата. Артур Шибанистан тука се е осрал яко! Този руснак ли е, арменец ли е, мангал ли е ? Баси гадните маанета прави... От 30.11.2023 г. от 19:05, asylum каза: To moGaBa cmaBa Haū-3/\e. To/\ko e GagHo, 4e 4ak e qko 😅 ТолкоВА! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Да пуска следващата. Това е за коша. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.