-A. Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 преди 1 час , Emanuela.Carey каза: @-A. ХИТ Такава Фен ТВ чалгия липсва в момента Ревнах, припаднах и не знам къде се намирам. Това е брутално. Такива песни не бяхме получавали от 4-5 години. ХИТ! СЕКСИ ХИТ! Сега пускам и другите. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 преди 3 часа , DevilWish каза: Тия от канала на Планета добре ли са? Как може да се качват подобни неща? Ама то вече като почти никой не качва песните си в канала им, ей такива ЛАЙНА ще качват! ГНУСОТИЯ !!! Рекламират новия им албум по Планета, както и излъчват новите им клипове . Също Конкурент направиха промоция на новия си албум в "Приказките". 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 преди 9 минути, DevilWish каза: Аз искам Балканско да я включи, но не и Шушана. Остава и тя да включи Шушана като Счети - За тебе, братко Резил! Е много ясно че ще включи Шушана. и Шушанита. И новите версии Шушанка, Шушаничка, Шушанитка, Шушаната, изобщо ще има много Шу-Шу-Шу ... 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Енна съобщава че песента която е подготвяла за завръщането си няма да бъде качена… евала Оцко! Пак си краднал на поразия чужда музика. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 @Emanuela.Carey, ако беше клипирала това вместо ''Българи-Юнаци'' или ''Джа джа'' щеше спокойно да има 3-5 милиона. Напомня на ''Само тебе искам''. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Какъв текст и какво изпяване! Емилия толкова добра балада не беше пускала от мнооооого време. Песните не са толкова лоши колкото се изкарват в този форум! На първо слушане: Завинаги с Башур Любов по учебник Пак ли Очаквам вашия топ 3! 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 преди 22 минути, xroflx9 каза: Мнение за тази нереализирана лидерка и другите Алфи? Харесвах я много, но напоследък даже не си пускам песните. Голям потенциал отиде на вятъра. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 13 Author Report Share Публикувано Декември 13 преди 3 минути, -A. каза: Какъв текст и какво изпяване! Емилия толкова добра балада не беше пускала от мнооооого време. Песните не са толкова лоши колкото се изкарват в този форум! На първо слушане: Завинаги с Башур Любов по учебник Пак ли Очаквам вашия топ 3! Ми на мен Връзки по учебник и Пак ли са ми горе-долу еднакво яки. Много ми харесаха. 1.Сметки по учебник 2.НАП ли? 3.Завинаги с одиторката 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Уникална! ❤️ 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 13 Author Report Share Публикувано Декември 13 Ау, Счети е забравила този хит в албума! Хайде да се поздравим! Счети, счети - наше Счети! ❤️ 4 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 @THE IIconic Светла от Miss Plus Size е записала чалга песен 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Баба Данче дебютира чернокоса визия подхождаща на възрастта ѝ 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 преди 1 час , -A. каза: Ревнах, припаднах и не знам къде се намирам. Това е брутално. Такива песни не бяхме получавали от 4-5 години. ХИТ! СЕКСИ ХИТ! Сега пускам и другите. преди 3 часа , Andrew Cunanan. каза: Андруши с нов албум кога? Минаха почти 12 години от Лоша. преди 3 часа , DevilWish каза: Много яко! Много танцувално! Кефи ме! Текста много добре, изпипан! ❤️ u3nqBaHemo e qko u npaBu neceHma. TakuBa uMaxa u Ka/\u, He/\uHa u MaouHa To6u4 🤭 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 преди 16 минути, Emanuela.Carey каза: Баба Данче дебютира чернокоса визия подхождаща на възрастта ѝ Симона Загорова след 40 години? 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 преди 8 минути, Andrew Cunanan. каза: Симона Загорова след 40 години? C/\eg Makc 5. 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Диона с 150к за 24 часа, от много отдавна е нямала такъв успех и в тикток гърми, надушвам ли хит? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 13 Author Report Share Публикувано Декември 13 Току що, BobiTo каза: Диона с 150к за 24 часа, от много отдавна е нямала такъв успех и в тикток гърми, надушвам ли хит? Много харесвам Диона и песните й. Откога не е имала точно такъв успех, че не следя много гледанията? За мен Любовница и Филмарка са ненадминати и брутални песни, също и Новата ти.. Много се радвам че песен на любимото ми от новите имена се приема толкова добре. Обожавам я😍😍😍😍 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 преди 1 минута, DevilWish каза: Много харесвам Диона и песните й. Откога не е имала точно такъв успех, че не следя много гледанията? За мен Любовница и Филмарка са ненадминати и брутални песни, също и Новата ти.. Много се радвам че песен на любимото ми от новите имена се приема толкова добре. Обожавам я😍😍😍😍 Нямала е такъв успех от 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 13 Author Report Share Публикувано Декември 13 Току що, BobiTo каза: Нямала е такъв успех от Имам предвид нейна самостоятелна песен? Иначе май тая песен наистина се хареса, напук че на мен грам не ми допадна Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 преди 1 минута, DevilWish каза: Имам предвид нейна самостоятелна песен? Иначе май тая песен наистина се хареса, напук че на мен грам не ми допадна Последния й самостоятелен мегахит си е 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 преди 3 часа , Andrew Cunanan. каза: Тая песен на Преслава е ужасна. Тоя Боби Павлов и 1 лев не заслужава, на всяка продава един и същи ритъм и аранжимент, който първо е демоде, второ е отвратително бейсик. това трябваше да реализира с клип, топ трак! Тоя Боби на Резил мъжът ли е? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 13 Author Report Share Публикувано Декември 13 Току що, DarkChild каза: Тоя Боби на Резил мъжът ли е? Не, Боби Павлов различен композитор е 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 ToBa > HoBume necHu Ha C4emu 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 преди 26 минути, DevilWish каза: Не, Боби Павлов различен композитор е Резил да пробва и отсъди. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари