Jump to content

Поп-фолк скандали (декември 2023)

Препоръчани коментари

• Отговори 3,3k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 3 минути, DevilWish каза:

Ами така е. Има даже хора които не се хранят, а пълнеят. Не беше редно, жена на 45 години да говори за тия неща..... Пише като ученичка. Няма лошо да се защити, но темата която засегна беше ни в клин, ни в ръкав. А и за това им е интернета, за това и тя е публична личност. Всеки има право да си пише и коментира каквото иска. От какво толкова се е засегнала? Можеше да го напише по друг начин. И не може да се слагат всички под общ знаменател, иначе всеки има право да се защити (пак ще се повторя)

На нея не и е ясно, че не всеки негативен коментар е породен от злоба. Не знам защо е решила, че всеки и завижда и злобее. Не ти харесва нещо, коментираш, изказваш мнение, защо трябва да напада така? И да, тя като публична личност трябва да понася и критика. Ако не иска да отива да пасе кравите, не поне не критикуват. 

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 43 минути, meleto каза:

Мхм... и всичко, което разказваш се случи докато беше в Пайнер. Какво направи след тях?

Участия в Гласа. Някаква песен имаше със Сашо Роман, която мина и замина; дует с Гъмзата. Дори заглавията не помним. Толкоз. Албуми, концерти, книги, изхвърляния. 

Що се отнася до участията им по дискотеки - най-важен фактор е фирмата на кого симпатизира. Дори в години, когато Кама нямаше продукция, й осигуряваха 10-15. Сега Сешка Ангелчето урежда участия на куцо-кьораво и надавям се несакато, дори Рени е с пълна програма. Така че броя участия не е от значение. 

Факт е, че на чепровската й се получава на сцената. Определено не е най-добра с микрофона, обаче.

Нямаше как да бъде ПЕВИЦА на 2002 при положение, че Митака разполагаше с топ универсалната певица Деси слава. Тоя приз винаги е даван за цялостен образ. Кама беше секс символ и дотам. 

Наградите бяха нагласени. Всички до една. Просто ги разпределяха на срадлив принцип. Който най-малко се сърди е без награда. 

Ивана се нави да дава проценти за награди - нейн избор. Хората я обичаха. Но да твърдим, че Митака не е плащал нищо, не е вярно. Просто моделът се промени с годините. А и в крайна сметка - те ходят на участия в неговите вериги, излъчват ги по Планета, която си беше с добър рейтинг. 

Тия песни си ги пеят по участия, дори като напуснат фирмата. Нормално е да си плащат самите те. Просто Кама беше свикнала някой друг да плаща. Продуценството е бизнес, а не благотворителна дейност.

След Пайнер Кама беше 4 пъти ментор в Гласът - прецедент и рекорд, небит от никой друг до момента в чалгата. Извади най-големите си хитове от 2007-ма насам - Дразни ме и План Б, а Името ти е директно песен за златния й фонд. Това, че ти не ги помниш далеч не означава, че и останалите са ги забравили. Така че не слагай всички под общ знаменател. 

Отделно Кама имаше мега възраждане на "Луда по тебе", която се превърна в хит по целия балкански полуостров и имаше над 50 000 000 гледания преди да я изтрият само със СНИМКА, без клип или промо. Един от най-големите футболисти в света я призна:

image.png.d4aab9ec9109ca0843abe8b9fc87a198.png

image.png.fe4db10abb5f216451091d4b6d8bb30f.png

Гледанията на Дразни ме:
image.png.4afc84da72115f2184ede39c391c0731.png

Гледанията на Името ти:
image.png.4674ebdba8267cc3e6d8772cb180f717.png

Гледанията на План Б:
image.png.63f14374d3cb0415be3b2d13daaa7257.png

image.png.9411ea8d38740ee7008116884c4675cd.png

image.png.ccff625158a41dd00f81d229f9fd8176.png

Като тук не се включват изтрите с най-много гледания

Отделно Кама имаше сезонни два комерса:
image.png.71222f88546d567ca7ed991be260ea32.png

Нито Глория, нито Ивануша имат такива успехи в 4-тото десетилетие от кариерата си. 

Разбира се, че броят участия е значим фактор за успеваемост. И къде ми сравняваш Рени, дето пее по кръчми и паланки буквално и моеш да си я поръчаш под 1000 лева с Камелия, дето пее на 5-6К в най-елитните чалга заведения всяка седмица. Кога Рени е имала участие в Студентски, където Кама е през седмица?! Камелия прави фурор, дори по-голям от актуалните имена и това е документирано. Ако има някой, дето си заслужава хонорара на 101% от чалгата - това е тя. Има хитове, има харизма, пее на живо (невинаги добре, но го прави), създава купон и размазва. Актуална е сред 3-4 поколения българи. Кариерата на Рени приключи след 2003-та година.

Не знам колко Ивана хората са я обичали естествено, след като за месеци се срина от топ 2 извън топ 10. Там налагането играеше голяма роля, тя и след това с 300 зора видя голям хит в лицето на "Аз съм с теб", но с далеч по-малък магнитут от тези в пика ѝ. Камелия винаги е била консистентна. И винаги е било радост за ухото да я слушаш как мисли и как говори. Да не говорим, че през миналото десетилетие има още един голям хит - дуета с Галин, за който Пайнера е бил против и който ТОЙ ИЗТРИ от канала си. Той винаги е мразил Камелия, винаги я е забивал надолу, на нея даваше ужасни кавъри, не й даваше ЗАСЛУЖЕНИ И СПЕЧЕЛЕНИ според публиката награди, а години наред тя му лъскаше имиджа и благодарение И НА НЕЯ Пайнер беше това, което е. 

Да не говорим за импакта на Камелия с решението да напусне Пайнер, нещо, което след нея направиха и Емилия, и Галена, и Преслава, и Софи, и Стораро, и Андреа и още много.

• Like 4
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Stela каза:

На нея не и е ясно, че не всеки негативен коментар е породен от злоба. Не знам защо е решила, че всеки и завижда и злобее. Не ти харесва нещо, коментираш, изказваш мнение, защо трябва да напада така? И да, тя като публична личност трябва да понася и критика. Ако не иска да отива да пасе кравите, не поне не критикуват. 

Не знам на какво основание си мисли, че всички й завиждат. Като типичен рак е сложила розовите очила и си мисли, че нейните песни са най-хубави, нейният глас е най-добър, че е най, най, най. Да, има някои хубави песни, но до сега не е била в топ 5 даже. Всички певици са критикувани. Сега например ако Емилия и Рени които толкова ги коментираме, ако започнат да се защитават и те какво става? Трябва да знае как да го напише тоя коментар. Това поведение не отива на жена на средната възраст. Може да тренираш, може да се храниш здравословно, но годините вече ти личат, дръж се малко на положение. Не си вече нито на 20-25, нито на 30. 

• Like 2
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 15 минути, DevilWish каза:

А колкото до столовете, трябва да добавя, че всички тука я ебаваха как си беше качила краката на дивана на Емилия Стоянова! :D Сега ще си говорим за столове ли?
Когато минахме от Съединение край Пловдив с колата - пълно с крави, кози. Умрях си от смях! Айде, краварска работа. Такова нещо не бях виждал! 

Краката на дивана беше при Женя от Фолкмаратон. 

• Like 2
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

Да не отварям уста и за двете успешни предавания на Кама, в които Пайнера няма пръст.

• Like 4
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, GSA каза:

Краката на дивана беше при Женя от Фолкмаратон. 

И в интервю с Емилия Стоянова го имаше.

Виж 59 минута!!! Ето го!
Даже още на 54 минута може да го видите! АХАХХАХАХХАХАХАХХА !!!

• Wow 1
  • Casper 1

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, DevilWish каза:

Виж 59 минута!!! Ето го!

Страшна селянка... Как може да си кача крака така, на дивана, пред камерата... 🙄

• Haha 2
  • Wow 1
  • Casper 1
Сподели в други сайтове

Току що, Stela каза:

Страшна селянка... Как може да си кача крака така, на дивана, пред камерата... 🙄

Тука много се шегуваха с нея заради това. :D И сигурно 20-30 минути така стоя на тоя диван. Изгледал съм много интервюта така и нито една певица не видях да го направи това. За това много добре си спомням, че беше тук. Не знам @GSA каза и че във Фолкмаратон е имало такова нещо, но трябва да намери линк? Няма да се учудя естествено. Наистина я харесвам, но това поведение и за мен е много недостойно и селско тук. Супер смешно ми е, когато го видя и само се смея.

Сподели в други сайтове

Татяна да не си мисли, че това не е крак, а е опънала кравешката си опашка на дивана. Да мята с нея да си гони мухите, че от толкова 💩 сигурно доста е събрала. 😷

• Haha 3
Сподели в други сайтове

Току що, Stela каза:

Татяна да не си мисли, че това не е крак, а е опънала кравешката си опашка на дивана. Да мята с нея да си гони мухите, че от толкова 💩 сигурно доста е събрала. 😷

Може да си мисли, че е Русалка жената. Няма лошо.

• Haha 3

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, DevilWish каза:

Може да си мисли, че е Русалка жената. Няма лошо.

Русалка в отходната яма. Все към фекалии я влече.

• Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Andrew Cunanan. каза:

Кога Рени е имала участие в Студентски?

Гърми в дискотеките само в центъра на София!

WWW.FACEBOOK.COM

Ето как протичат изявите ми в диско клубовете #Mercedes #ГазелиИХиени VAULT За концерти и участия: 089 523 0440

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

Русалка в отходната яма. Все към фекалии я влече.

Русалката от Съединение - Татяна, новият филм на Пайнер мюзик! ❤️ 

• Like 1
  • Haha 1

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Runevski каза:

Гърми в дискотеките само в центъра на София!

WWW.FACEBOOK.COM

Ето как протичат изявите ми в диско клубовете #Mercedes #ГазелиИХиени VAULT За концерти и участия: 089 523 0440

Хубаво поднася с устата, докато плейбекът тече. 

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, Andrew Cunanan. каза:

Е:"Мислиш ли, че чаршафа на Тотя...?"
К: Кой? Тотя??????

То това се запомни, но главното беше, че Тотя е на сцената от доста време, а никога не е имала хитове.

• Haha 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 18 минути, DevilWish каза:

Виж 59 минута!!! Ето го!

Майката на Анелия объркала дъщеря си с Татяна???

spacer.png

• Haha 2
  • Casper 1
Сподели в други сайтове

преди 28 минути, DevilWish каза:

Виж 59 минута!!! Ето го!

На въпрос за някаква категория награди: "Ами те не са ме номерирали"

• Haha 4
  • Casper 1
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, DarkChild каза:

То това се запомни, но главното беше, че Тотя е на сцената от доста време, а никога не е имала хитове.

Знам, че ти специално имаш сантимент към точно това интервю на черната вдовица:

"А, Камелия ли говори за пеене на живо?!"

5eaea140c1504525ac20e6cd085e86a2.gif

• Haha 1
  • Love 1
  • Hug 1
Сподели в други сайтове

Дебора още не е издала песента с Алфа и вече се блъска с филъри (сигурно ще снимат клипа уикенда).

Галинее на всичко трябва да се изсереш. Кой знае с каква гротесна визия ще лъсне.

IMG-0399.jpg

• Like 1
  • Ooo 1
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, Andrew Cunanan. каза:

Знам, че ти специално имаш сантимент към точно това интервю на черната вдовица:

"А, Камелия ли говори за пеене на живо?!"

5eaea140c1504525ac20e6cd085e86a2.gif

Този въпрос е диаманта в короната на философията като наука за човешката природа и света, който ни заобикаля. Кратък, точен, логичен с нотки на сарказъм. Вплита в себе си древната мъдрост на човешката раса и непримиримия стремеж към разкриване на тайните, които все още са неразгадани. В комбинация с тоалета и езика на тялото, Петя Колева заслужава Нобелова награда, Оскар и Наградата на Съвета на Моделиерите.

• Thanks 1
  • Haha 3
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...