DevilWish Публикувано Декември 16 Author Report Share Публикувано Декември 16 преди 12 минути, asylum каза: xumoB xum! MuHa/\a e Mu/\uoH, 3Ha4u npunagaūme no Ba6umu cmaHgapmu! Да направим песента на Счети хит! Все пак сме Българи! Айде, чупки в кръста! 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 1 1 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 преди 22 минути, asylum каза: Защо децата й не са в Русия - страната на неограничената свобода? Може би и двете са от Товарищ? 💩 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 преди 4 часа , -A. каза: Защо такава омраза към Бейшур напоследък от твоя страна ? Виждаш я като конкуренция на Галена, усещам го! Кое е твоето ? Признавай! Конкуренция?! 😭😭😭😭😭 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 преди 7 часа , -A. каза: @Emanuela.Carey, мислиш ли, че някоя от новите песни на Емилия Бейшур ще се завърти? Бесен съм, че 10 дни вече не качва ''Прощавам ти'' в стрийминг платформите. Екипа и се ИЗЛАГА. @meleto, нейбъла вече дори дневните гледания не актуализира! Сайта ти рухна! За щастие данните са ок. Имаше бот атака в последните дни - милиони заявки, което е счупило процесите по генерирането на класациите (поради липсата на сървърни ресурси, заемани от въпросните заявки). Така като гледам седмичните класации вече са в норма. Топ 100 няма проблеми. Проблемите са в Хот Топ 100, за която липсват класации за 2 дни - 14 и 16 декември, като и двете ще се появят до 2 часа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 16 Author Report Share Публикувано Декември 16 Емилийо, защо още албума ти не е наличен, счетоводителко? Пак ли е в на Джамайката пу*ката? 2 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 преди 2 часа , DevilWish каза: Я! Имаме напредък! Тая ще си признае каква е най-накрая! Попфолк певицата Малена през сълзи: Обичам те! - Signal.bg SIGNAL.BG Малена показва бруталната реалност и зависимости в “21 век” Подарявам ви “ОБИЧАМ ТЕ” – специална песен за мен, много емоционална и силна, надявам се да ви докосне и да я усетите толкова силно, колкото мен! Благодаря на всички замесени в този проект, на целия ми екип, фирма Пайнер и на всички спонсори във видеото! Желая ви приятно слушане и весели предколедни празници, ОБИЧАЙТЕ СЕ!!! През сълзи? Че с това разхождане по бельо не ми се видяха да е сълзлива... то това ако и е страдането си представям веселото какво ще е.. Е*аси амортизирана проститу**а. Но поне е благодарна на спонсора. Да не забравя да благодари и на междукрачния си POS терминал. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 16 Author Report Share Публикувано Декември 16 преди 2 минути, alisali1234 каза: През сълзи? Че с това разхождане по бельо не ми се видяха да е сълзлива... то това ако и е страдането си представям веселото какво ще е.. Е*аси амортизирана проститу**а. Но поне е благодарна на спонсора. Да не забравя да благодари и на междукрачния си POS терминал. Сълзите са от студа, да се разхожда с бельо в студа иска своите жертви. Жалко за саможертвата, която сама тя у тях ще си обича и оценява. Сигурно и спонсора няма да я чуе, а ще действа. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 1 месец - 6М, с топика 6,7М ❤️ 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. DarkChild Публикувано Декември 16 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Декември 16 Забравих да споделя за съня си ит снощи. С Кама се подготвяхме з някакъв концерт и тя ми каза, че отново съм бил имал най-лошата репетиция от всички. Беше супер злобна към мен. Не знам как да го тълкувам. 3 7 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 преди 2 часа , Klaus каза: Защо децата й не са в Русия - страната на неограничената свобода? Може би и двете са от Товарищ? 💩 Защо да са в Русия? Тя е антикомунистка. ПП: сега видях, че щяла да язди с Путин. Кукувица. 1 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 16 Author Report Share Публикувано Декември 16 До три, до три, моли се да не пръдна! До три, до три, ще забравя, че съм дама! Че тук , боклук като лайното на Татяна има, до три, до три от фитнеса да си го събрала! На тази - да се избърше й кажи!!! 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 16 Author Report Share Публикувано Декември 16 Тебе клех те, убих те - от секс на сън стопих те! В мен изгорих те - болката да се махне! Клех те, убих те - ударих те, приспах те! Щом пак видях те - действаш ми, признах те! ❤️ 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 От 8.12.2023 г. от 23:46, Emanuela.Carey каза: kalin eindahum dabaabat wa'ahna eanaa hijar bihidmu bibuyutina 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 16 Author Report Share Публикувано Декември 16 преди 1 минута, Emanuela.Carey каза: kalin eindahum dabaabat wa'ahna eanaa hijar bihidmu bibuyutina И аз я слушах преди малко. ❤️ С най-голям ли сииииии? Не, объркал сиииии ❤️ 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 преди 1 час , DarkChild каза: Забравих да споделя за съня си ит снощи. С Кама се подготвяхме з някакъв концерт и тя ми каза, че отново съм бил имал най-лошата репетиция от всички. Беше супер злобна към мен. Не знам как да го тълкувам. Само злобна ли беше? Нищо друго ли не ти направи? 😂 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Tommy Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 (редактирано) Здравейте! Фики има ли клипове снимани на полето? Чудя се от кой клип е това? e891fb3f-3eaf-4d95-91ee-80d780759d22 hosted at ImgBB IBB.CO Image e891fb3f-3eaf-4d95-91ee-80d780759d22 hosted in ImgBB Редактирано Декември 16 от Tommy 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Айде мангото изперка... Каква е тая простотия бе, на Хари Потър ли се прави този, какъв е тоя....вид?! Стораро за едното внимание и задниците си ще си дадат... А навремето бях решил, че става нещо от този. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 16 Author Report Share Публикувано Декември 16 преди 8 минути, alisali1234 каза: Айде мангото изперка... Каква е тая простотия бе, на Хари Потър ли се прави този, какъв е тоя....вид?! Стораро за едното внимание и задниците си ще си дадат... А навремето бях решил, че става нещо от този. Фики ли е? На мен ми прилича на Миро това? :X 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Всички още хвалят Драгана, че на онзи клип не взела бакшиша, но на мен друго ми направи впечатление. Че взе телефона на фена, за да се снимат докато пее. Кама беше казала че според нея феновете да си подават телефоните е простотия, а Гло и Ивана също не го правят и отказват. Дали сега по пример на Драгана ще ги видим рязко да започнат да взимат телефони? 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Tommy Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 ^Познат ми прати тази снимка и каза, че е Фики. Но като търсих от кой клип е не открих. Може би още не е излязъл или са тествали различни видео концепции за предстоящ или вече издаден клип. Изглежда скъпа продукция и даже някакви кукери се мяркат. Само тези две снимки ми прати. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 преди 3 часа , DarkChild каза: Защо да са в Русия? Тя е антикомунистка. ПП: сега видях, че щяла да язди с Путин. Кукувица. Щяла да язди С Путин или щяла да язди Путин, моля уточнете! 1 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Емануела е веган! Пазителка на околната среда 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 17 Author Report Share Публикувано Декември 17 преди 4 минути, Emanuela.Carey каза: Емануела е веган! Пазителка на околната среда Супер! Харесва ми още повече! Нека станем повече! ❤️ А сигурно ли е, че е веган? Или просто спазва постите до 24-ти? 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 преди 5 часа , Andrew Cunanan. каза: Щяла да язди С Путин или щяла да язди Путин, моля уточнете! Може да иска да го яхне? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари