Crimson Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 5 часа , DevilWish каза: Но има много нейни песни които са хитове. Чак пък да не се получават. Да, има някои неща като Първа лига които са й много слаби песни, но това са нормални неща. Както казах няма изпълнител на който всичко да му е 100% хит от първата до последната песен. Емануела се е доказала във времето. Аз лично харесах доста ,,Първа лига’’, понеже откъм структура на текста ми хареса, че не е обичайното. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 22 Author Report Share Публикувано Декември 22 Току що, Crimson каза: Аз лично харесах доста ,,Първа лига’’, понеже откъм структура на текста ми хареса, че не е обичайното. То за всяка песен си има аудитория, дори да не е тотален хит. На мен Балканско за разкош ми хареса, но не стана хит. Броя до 3 на Симона също ми е една от любимите песни тази година, но и тя не получи това което според мен заслужаваше, да се нареди до успешните й песни. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 1 час, DevilWish каза: Няма нищо случайно. Близнаци или Рак? Скумрия. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 46 минути, Emanuela.Carey каза: Близнаци of course Не е много препоръчително да казваш че си тази зодия в България. Тук приемат хороскопите буквално. Говоря от личен опит. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 22 Author Report Share Публикувано Декември 22 преди 17 минути, meleto каза: Скумрия. Знам, че си Риби като Деси Слава, Азия, Юнона и още някои други скумрии в поп-фолка преди 5 минути, Fast каза: Не е много препоръчително да казваш че си тази зодия в България. Тук приемат хороскопите буквално. Говоря от личен опит. Напротив. Зодията е прекрасна. И ми е много любима, защото майка ми и някои приятели и приятелки са тая зодия. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 3 минути, DevilWish каза: Знам, че си Риби като Деси Слава, Азия, Юнона и още някои други скумрии в поп-фолка Напротив. Зодията е прекрасна. И ми е много любима, защото майка ми и някои приятели и приятелки са тая зодия. Внимавай, имам два рога над хрилете за всеки случай. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 1 минута, DevilWish каза: Напротив. Зодията е прекрасна. И ми е много любима, защото майка ми и някои приятели и приятелки са тая зодия. Останал съм с впечатление че е една от зодиите с негативна конотация, за която моментално започват да лепят етикети. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 @Andrew Cunanan. 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 6 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 11 минути, Fast каза: Не е много препоръчително да казваш че си тази зодия в България. Тук приемат хороскопите буквално. Говоря от личен опит. Ако някой не иска да си общува с мен заради зодията ми, значи много вероятно и аз да не искам да си общувам с тях. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Колко години е разликата на Гло с настоящия й? 20-30? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 1 час , z_o_ каза: Календара на Пайнер за 2024 г. вече е наличен: Tatyana yok mu? Siktir! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 2 минути, meleto каза: Колко години е разликата на Гло с настоящия й? 20-30? ucka6 ga Go 3aMeHu6 B cna/\Hqma ú /\u? преди 16 минути, Fast каза: Не е много препоръчително да казваш че си тази зодия в България. Тук приемат хороскопите буквално. Говоря от личен опит. npuMama Ha guana3oH u nep/\ama Ha gjuncu aBep ca ma3 3oguq! Pecnekm 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 22 Author Report Share Публикувано Декември 22 преди 7 минути, Fast каза: Останал съм с впечатление че е една от зодиите с негативна конотация, за която моментално започват да лепят етикети. Много зависи от човека, но имам добро мнение за тях. За Скорпион са негативни повечето хора, само където моята зодия е една от малкото които се разбират с тях! Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Жесток проект! Яница влиза перфектно в ролята на мутренска съпруга която от време на време яде бой. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 В календара на Пайнер от по-изявените липсват Диона, Ванеса, Данна, Джулия. Дилдон сигурно ще обяви скоро че ги е напуснала, или просто по-някаква причина я виждат като по-слаб изпълнител от Ариа. А Даймънд вероятно скоро напълно ще се отцепят от Пайнер както Алфа. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 1 минута, Emanuela.Carey каза: В календара на Пайнер от по-изявените липсват Диона, Ванеса, Данна, Джулия. Дилдон сигурно ще обяви скоро че ги е напуснала, или просто по-някаква причина я виждат като по-слаб изпълнител от Ариа. А Даймънд вероятно скоро напълно ще се отцепят от Пайнер както Алфа. Алфа кога се отцепиха от Пайнер? Договорът на Галин изтече към края на 2021ва, тогава той се отцепи, но за Алфа не помня. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 1 минута, Bunn каза: Алфа кога се отцепиха от Пайнер? Договорът на Галин изтече към края на 2021ва, тогава той се отцепи, но за Алфа не помня. 2022 ги махнаха от сайта на Пайнер, като останаха с уговорката че Пайнер ще им уреждат участията. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Емилия със скандално интервю пред Мон Дьо. Ще говорят за наградите и как винаги тя е била на втори план. (поделени награди, ощетяване и т.н.) 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 10 минути, Emanuela.Carey каза: 2022 ги махнаха от сайта на Пайнер, като останаха с уговорката че Пайнер ще им уреждат участията. Ясно. Иначе самите им участия ги има в разделът на сайта, тези на Галин също ги качват. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 2 минути, -A. каза: Емилия със скандално интервю пред Мон Дьо. Ще говорят за наградите и как винаги тя е била на втори план. (поделени награди, ощетяване и т.н.) Май само Преслава почти никога не е говорила за тия награди в нац. ефир, а тук я изкарвате обсебена с желязото. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 6 минути, Fast каза: Май само Преслава почти никога не е говорила за тия награди в нац. ефир, а тук я изкарвате обсебена с желязото. E mq no/\y4aBa6e Bcu4ko🤣🤦🏻♂️🙈 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 1 час, meleto каза: Колко години е разликата на Гло с настоящия й? 20-30? Календарни? Май 15на. Еволюционни? Калкулатора се чупи докато смятам колко е разликата от шимпанзе до караща трактор скумрия. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 4 минути, asylum каза: E mq no/\y4aBa6e Bcu4ko🤣🤦🏻♂️🙈 Не винаги е взимала певица, в много случаи не е получавала песен или албум. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари