DevilWish Публикувано Декември 23 Author Report Share Публикувано Декември 23 Клюки нет, но този път не просто клюки, а истина! Емрах стана номер 1, но с какво? С простотия! Простакът Емрах: Азис, Меди и Галин са п**ераси! Тони Стораро бесен: Ще те смачкам! KLIUKI.BG Тони Стораро вдигна мерника на малкия си син Емрах, който тотално се оля! Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 преди 8 часа , Jouey каза: @-A.Коментирай поведението на Валя-Али, когато Преси се опитва да пее заедно със Стораро! Аз лично бях напрегнат през целия клип! TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM Жестока! В погледа и се усеща презрение и погнуса спрямо Преслава. Самия Тони май има лек уплах от Валя-Али. Виж накрая как я поглежда за да види дали е ОК след това изпълнение. Валя-Али дърпа юздите в това семейство. А Павел горкия не знае къде се намира. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 23 Author Report Share Публикувано Декември 23 Току що, -A. каза: Жестока! В погледа и се усеща презрение и погнуса спрямо Преслава. Самия Тони май има лек уплах от Валя-Али. Виж накрая как я поглежда за да види дали е ОК след това изпълнение. Валя-Али дърпа юздите в това семейство. А Павел горкия не знае къде се намира. Тя да не бере грижа за Преслава, има още да възпитава бебе-син в голямо тяло. 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 преди 11 часа , Andrew Cunanan. каза: 2008-ма - персил, галош, андрюши, анал, леночка: 2009-та - същите; 2010-та - същите + мара и цуцолина пеевска; 2011-та - същите + джена, без шамарче и леночка; 2012-та - същите; 2013-та - същите с колебливи джуна, цуци и андра; 2014-та - същите; 2015-та - същите без андреа и джуна; 2016 -та - галош, цуци, анал, фатмесс, манол с колеблива персил; 2017- същите с колеблива анал и стабилна персил + джуна; 2018-та същите + коя 34, без фатмигюл; 2019-та - персил, галош, цурче + най-сетне Емилия. Koq 😳noc/\egHume GoguHu nponycka6 anoGeq Ha Trgu A/\, koqmo Ma4ka6e Bcu4ku. преди 10 часа , meleto каза: Какво се случи с Лоренцо след като го спипаха с наркотици? Omuge Ha pg Ha Cofka Hu /\yk q/\, Hu Mupucá/\ преди 10 часа , Andrew Cunanan. каза: 5 години мразех тази песен, изведнъж нещо ми прищрака и започнах да я слушам, че и да й се кефя. @pacho u MeH Me 3akefu c/\eg gBe /\ema 🤭😅 преди 10 часа , Stela каза: В момента я слушам на банкет.... 😂😂😂 B u3ni/\HeHue Ha ❤️ преди 9 часа , meleto каза: Все пак проверих и въпросният е само 10-15 години по-малък Благодаря за информацията. Поне разбрах, че Гло не е като пресвета Деса, дето не признава по-малка разлика от 20ка. преди 9 часа , Stela каза: Е Деса си е жива педофилка. Няма друга като нея в жанра дето да мачка с толкова по-млади гаджета. Иначе за Глория ми е чудно, че се задържаха толкова, но нека. Явно се разбират и не му е намерила кусури. 😁 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 преди 4 минути, DevilWish каза: Клюки нет, но този път не просто клюки, а истина! Емрах стана номер 1, но с какво? С простотия! Простакът Емрах: Азис, Меди и Галин са п**ераси! Тони Стораро бесен: Ще те смачкам! KLIUKI.BG Тони Стораро вдигна мерника на малкия си син Емрах, който тотално се оля! ga My qgam xyq, koūmo npu/\u4a Ha Hacko Ko/\eB 🤣 преди 4 минути, -A. каза: Жестока! В погледа и се усеща презрение и погнуса спрямо Преслава. Самия Тони май има лек уплах от Валя-Али. Виж накрая как я поглежда за да види дали е ОК след това изпълнение. Валя-Али дърпа юздите в това семейство. А Павел горкия не знае къде се намира. Tq Go bue. 100papo e nog 4 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 On ca 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 преди 1 час , DevilWish каза: Клюки нет, но този път не просто клюки, а истина! Емрах стана номер 1, но с какво? С простотия! Простакът Емрах: Азис, Меди и Галин са п**ераси! Тони Стораро бесен: Ще те смачкам! KLIUKI.BG Тони Стораро вдигна мерника на малкия си син Емрах, който тотално се оля! И защо ни вълнуват просташките хомофобски изцепки на никому неизветен келеш от народа? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 преди 12 минути, Lelqtian каза: И защо ни вълнуват просташките хомофобски изцепки на никому неизветен келеш от народа? 6momo Hu6mo He ce c/\y4Ba, ma ce pagBaMe u Ha moBa 3 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 преди 13 часа , GSA каза: Я стига излагации - те взеха на Нов Фолк. “Тежка диагноза” си беше тотален и по-голям хит от “Не сме безгрешни” през 2004 година, колкото и да не ви харесва. Това се видя и през 2011 на 10-тите годишни награди и реакциите за победителите през годините. Райна също е била зверски ощетявана през годините, особено през 2007 и 2008. Да ми буташ смешни клипове като “Предай се на желанието” и “Новата ти” за сметка на “От един инат”, “Големи думи”, “Мога и сама” беше безумие.. Да не говорим за хитовите албуми “Добра новина” и “Рихтер”, които и номинации нямаха за сметка на Амет, Есил Дюран и Димана.. Подкрепям Емилия напълно. Заради болните амбиции на сульо и пульо и заплахите за самоубийства, колко много кадърни изпълнители и проекти бяха ощетени.. и Камелия го каза, и Галена с отношението си към последните награди, а сега и Емилия.. Никога не е била по голям хит. Това беше най големия хит на 2004. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 23 Author Report Share Публикувано Декември 23 преди 35 минути, Lelqtian каза: И защо ни вълнуват просташките хомофобски изцепки на никому неизветен келеш от народа? Защото с друго освен с простотия не може да просперира. Всяко чудо за 3 дни. Май остана още ден? 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 преди 9 часа , xroflx9 каза: Отвратителен имидж според кого?? Това че 2-3 души тук й завиждате на двата милиона последователи в Инстаграм е отделен въпрос! Така като гледам в Тръц хората й се радват и е една от най-следваните без да прави разни сеири като Умрях и Дора,така че накратко: преди 23 минути, WindWalkerMonk каза: Никога не е била по голям хит. Това беше най големия хит на 2004. Която и песен на Ивана и Анелия да хванеш от 2004 си бяха по-успешни през 2004. Глория през 2004 вече беше лебедова песен. Нещо като Ивана в края на 2007. А вече с Изповед от 2005 беше също както Аз съм с теб от 2008 на Ивана. Не сме безгрешни се наложи като златен хит във времето. Камелия има сходни песни, които се разгърнаха с налагане. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 23 Author Report Share Публикувано Декември 23 преди 1 минута, meleto каза: Която и песен на Ивана и Анелия да хванеш от 2004 си бяха по-успешни през 2004. Глория през 2004 вече беше лебедова песен. Нещо като Ивана в края на 2007. А вече с Изповед от 2005 беше също както Аз съм с теб от 2008 на Ивана. Не сме безгрешни се наложи като златен хит във времето. Камелия има сходни песни, които се разгърнаха с налагане. Да. 2004 на Ивана - Нещо неТипично и Като на 17 бяха супер големи хитове. На Анелия - Не знаеш, Гергана - Боли и Гасна по теб. Мисля, че тези 5-те песни имаха страшен бум. А на Малина - Леден свят от 2003 година ли беше? Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 А някой може ли да ми каже момент през годините, в който Емилия е била най-хитова, или най-малкото по-хитова от Преслава? Съществува ли изобщо такъв момент в историята? 2004-2011 ясно, че няма как е било. 2012 Емилия голям хит няма, 2013, 2014 ,2015 също. Кога пък да е била ощетена, и то за сметка на Преслава? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 23 Author Report Share Публикувано Декември 23 Току що, Гальо каза: А някой може ли да ми каже момент през годините, в който Емилия е била най-хитова, или най-малкото по-хитова от Преслава? Съществува ли изобщо такъв момент в историята? 2004-2011 ясно, че няма как е било. 2012 Емилия голям хит няма, 2013, 2014 ,2015 също. Кога пък да е била ощетена, и то за сметка на Преслава? Естествено, че: За Преслава ли е споменала нещо? Да не се излага..... Не, че не е имала големи хитове, но никога не е била първа или втора през годините.... Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 2013 мисля че Кукла беше по-голям хит от соловите на Преслава, или поне по мои спомени се въртеше повече 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 23 Author Report Share Публикувано Декември 23 преди 1 минута, Emanuela.Carey каза: 2013 мисля че Кукла беше по-голям хит от соловите на Преслава, или поне по мои спомени се въртеше повече Тя Преслава беше пуснала към края на 2012 По моята кожа и Бутилка. Нямаше някаква песен, че да се върти повече от Кукла тогава. Чак юли изкара Скоро и дуета с Анелия. Но след излизането на Режим неприлична, дори без клип.... немислимо е да си въобразява..... По-големи Самостоятелни хитове от 2013 от Режим неприлична на Преслава и на Соня Немска - Правена съм за ръцете ти, няма. За това и получи награда първата песен. А най-големия дуетен хит беше Кой тогава. Иначе Кукла и Ти си ми... бяха на едно ниво, но си бяха хитове. Не помня само коя имаше номинация за песен. На мен лично Кукла ми харесва повече от Ти си ми. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 преди 1 минута, DevilWish каза: Тя Преслава беше пуснала към края на 2012 По моята кожа и Бутилка. Нямаше някаква песен, че да се върти повече от Кукла тогава. Чак юли изкара Скоро и дуета с Анелия. Но след излизането на Режим неприлична, дори без клип.... немислимо е да си въобразява..... По-големи Самостоятелни хитове от 2013 от Режим неприлична на Преслава и на Соня Немска - Правена съм за ръцете ти, няма. За това и получи награда първата песен. А най-големия дуетен хит беше Кой тогава. Иначе Кукла и Ти си ми... бяха на едно ниво, но си бяха хитове. Не помня само коя имаше номинация за песен. На мен лично Кукла ми харесва повече от Ти си ми. Режим Неприлична я броя за 2014 иначе да, по-голям хит е Но 2013 според мен в Пайнер Анелия и Галена бяха далеч по-силни от другите. А пък в Ара Алисия и Емануела също ги бяха застъпили, така че цялостно Емилия не е била в Топ 5 за чалгата. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 23 Author Report Share Публикувано Декември 23 Току що, Emanuela.Carey каза: Режим Неприлична я броя за 2014 иначе да, по-голям хит е Но 2013 според мен в Пайнер Анелия и Галена бяха далеч по-силни от другите. А пък в Ара Алисия и Емануела също ги бяха застъпили, така че цялостно Емилия не е била в Топ 5 за чалгата. Може да се каже и за двете години, но я представя за първи път 29.11 на концерта на Пайнер. Клипът излиза Февруари 2014. 2013 - Анелия ли взе певица на годината, че не се сещам или беше 2012? Имаше една година в която постоянно говореше за тази награда, но си я заслужаваше де. Една от емблематичните поп-фолк изпълнителки е все пак. Тя по-върви да има претенции отколкото Емилия, на времето беше 10 крачки пред нея, да не кажа почти винаги.... Вече след 2018-та се позагуби и тя, но това не умаловажава успехи, хитове, албуми. В Ара Алисия и Емануела не са имали изобщо конкуренция от 2008 до 2013. После вече Емануела напусна. Мисля, че беше 2014-та? 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 преди 10 часа , xroflx9 каза: Отвратителен имидж според кого?? Това че 2-3 души тук й завиждате на двата милиона последователи в Инстаграм е отделен въпрос! Така като гледам в Тръц хората й се радват и е една от най-следваните без да прави разни сеири като Умрях и Дора,така че накратко: Казах го и онзи ден. Кефят й се главно защото е гръмогласна и е склонна да нарежда като Вулева, Кулагин и подобни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 ❤️❤️❤️ 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 преди 1 час , meleto каза: Която и песен на Ивана и Анелия да хванеш от 2004 си бяха по-успешни през 2004. Глория през 2004 вече беше лебедова песен. Нещо като Ивана в края на 2007. А вече с Изповед от 2005 беше също както Аз съм с теб от 2008 на Ивана. Не сме безгрешни се наложи като златен хит във времето. Камелия има сходни песни, които се разгърнаха с налагане. "Не сме безгрешни" и "Присъда" са две от най-добрите песни в чалгата изобщо, а какво остава за репертоара на Глория и за годината 2004... 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 преди 1 час, Emanuela.Carey каза: 2013 мисля че Кукла беше по-голям хит от соловите на Преслава, или поне по мои спомени се въртеше повече Такава песен съм повече от сигурен, че и Емилия не си спомня, че е издавала. Тя изобщо налага ли някоя песен от този период 2010-2018 по участията си, или смята че кариерата и започва от дуетите с Денис Теофиков? Аз и ретро хитовете и не знам дали си налага? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 преди 1 час , meleto каза: Която и песен на Ивана и Анелия да хванеш от 2004 си бяха по-успешни през 2004. Глория през 2004 вече беше лебедова песен. Това просто не е истина. Още беше на върха Глора през 2004. Вече следващата се срина - да и то не защото песните й не бяха хубави. Но 2004 все още си беше хитова. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 ❤️❤️❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари