GSA Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 преди 3 часа , meleto каза: Казах, че Гло през 2004 е Ивана през 2007. Все още най-голямата, но с нова любимка. 2004 беше категорично на Ивана, а 2007 на Преслава, но поради приемственост забавяха нещата. 2004та вече се говореше упорито за любивника от сенчестите среди на Гло, а преди Изповед, че си е махнала ребро Просто хората не я дишаха. Нещо неТипично, Като на 17, че дори и Освободете дансинга > Присъда през 2004. Не сме безгрешни също беше далеч от Нещо неТипично и Като на 17. С днешна дата Не сме безгрешни е доста по-популярна от Като на 17 и вероятно и от Нещо Нетипично. Но в 2004, нещата бяха другояче. Какво ти е мнението за този хит, който тресеше стадионите в цялата държава през 2004: Мазнотията беше мега скандална за Глори тогава. Спомням си, че даваха мейкинг към клипа, на който беше Илия Загоров. Колегиалност до последно, дори докато бившата му се тряскаше с най-големия мафиот на България. Всички проекти на Глори бяха топ и големи хитове пред 2004 година. На Ивана също, разбира се, но Глория не е за подценяване също. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Поздрави за всички пияници преди празниците 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 23 Author Report Share Публикувано Декември 23 преди 1 минута, meleto каза: Поздрави за всички пияници преди празниците Не е ли малко рано за пиене? На мен пък изобщо не ми се пие...... миналата година от Бъдни вечер започнах с Бейлис и вече в 10 бях заспал , след такова напиване тази година ще пропусна какъвто и да е алкохол, поне до Коледа.... Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 преди 1 минута, DevilWish каза: Не е ли малко рано за пиене? На мен пък изобщо не ми се пие...... миналата година от Бъдни вечер започнах с Бейлис и вече в 10 бях заспал , след такова напиване тази година ще пропусна какъвто и да е алкохол, поне до Коледа.... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 1 млн. Галин ви благодари, че ползвахте коледния плей бутон. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 преди 9 часа , meleto каза: Която и песен на Ивана и Анелия да хванеш от 2004 си бяха по-успешни през 2004. Глория през 2004 вече беше лебедова песен. Нещо като Ивана в края на 2007. А вече с Изповед от 2005 беше също както Аз съм с теб от 2008 на Ивана. Не сме безгрешни се наложи като златен хит във времето. Камелия има сходни песни, които се разгърнаха с налагане. Глория през 2004-та размаза - Не сме безгрешни беше и все още е по-голям хит от всичко нейно от Крепост и най-големия хит за годината. Присъда също беше мегахит. Ивана такива нямаше през 2007 - Дерби, Най-добрата, Резерве, 100 живота, Адрес Любов, Вържи Очите ми, Парти Микс 2 - все провали. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 преди 9 часа , Emanuela.Carey каза: 2013 мисля че Кукла беше по-голям хит от соловите на Преслава, или поне по мои спомени се въртеше повече преслава има почти 15 милиона, кукла - 3. Скоро - 5. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Току що, Andrew Cunanan. каза: Глория през 2004-та размаза - Не сме безгрешни беше и все още е по-голям хит от всичко нейно от Крепост и най-големия хит за годината. Присъда също беше мегахит. Ивана такива нямаше през 2007 - Дерби, Най-добрата, Резерве, 100 живота, Адрес Любов, Вържи Очите ми, Парти Микс 2 - все провали. Говорим за популярност, а не кой колко хитове е имал. Освен това Крепост е от 2003. Присъда е точно толкова хит колкото Най-добрата. Точно никой не ги помни и двете. Не сме безгрешни е хит, но да отчетем и заслугите на Азис. Реално Ивана от 2008 е по-добре от Гло през 2005. Изповед < Аз съм с теб. Блясък в очите > Влюбена в живота. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза: преслава има почти 15 милиона, кукла - 3. Скоро - 5. Това беше феномен. Преса я бяхме отписали. И тя пусна Режим-неприлична без клип и направи 2-3 млн за отрицателно време и клипът е с 15млн. Смятай. Същият номер направи и 2011 с Как ти стои и 2008-ма с Новата ти. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 преди 1 час , DevilWish каза: Ахаха в женски род И кой е мъжкия род на мърша? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Току що, Jouey каза: И кой е мъжкия род на мърша? мършиот. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 23 Author Report Share Публикувано Декември 23 преди 1 минута, Jouey каза: И кой е мъжкия род на мърша? Мърша за мъж..... Помислих, че говори за Теди Александрова. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 23 Author Report Share Публикувано Декември 23 преди 22 минути, meleto каза: Пиенето? Напоследък едва се навивам на празници да пийна малко и ме хваща от нищото Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 преди 1 минута, DevilWish каза: Пиенето? Напоследък едва се навивам на празници да пийна малко и ме хваща от нищото Не знам. Който пие. Аз не помня кога последно съм близвал алкохол В хладилника имам мента и бомбичка ракия. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 преди 5 часа , meleto каза: Казах, че Гло през 2004 е Ивана през 2007. Все още най-голямата, но с нова любимка. 2004 беше категорично на Ивана, а 2007 на Преслава, но поради приемственост забавяха нещата. 2004та вече се говореше упорито за любивника от сенчестите среди на Гло, а преди Изповед, че си е махнала ребро Просто хората не я дишаха. Нещо неТипично, Като на 17, че дори и Освободете дансинга > Присъда през 2004. Не сме безгрешни също беше далеч от Нещо неТипично и Като на 17. С днешна дата Не сме безгрешни е доста по-популярна от Като на 17 и вероятно и от Нещо Нетипично. Но в 2004, нещата бяха другояче. 2006-та беше също категорично на Преслава. Коя друга е вадила 2 песни в рамките на календарна година, които са взимали "Песен на годината", съответно "И когато съмне" за 2006-та и "Лъжа е" за 2007-ма??? На Мура Мега Преслава направо помля глупостите ви - не участваше. а името й - на женичка дебютирала преди САМО 2 години, беше скандирано след най-добрият прием на Ивана в КАРИЕРАТА ѝ. А още не беше извадила албум, "Лъжа е", "Уморих се", "Заклевам те" и останалите хитачки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 23 Author Report Share Публикувано Декември 23 Току що, meleto каза: Не знам. Който пие. Аз не помня кога последно съм близвал алкохол Аз си спомням последните 4 пъти. 24 декември миналата година - половината бутилка Бейлис и не си спомням нищо, заспал съм на дивана. 31 декември другата половина Бейлис Към края на август два пъти. Първият път майка ми ме примами да й правя компания с 50 грама джин и без храна естествено ме хвана, аз и не мога много да се храня докато пия.... и последния път с половинката ми мента и тогава ме хвана...... Не пия, но все съм с някакви хора които обичат да си пийват... Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 преди 1 час , GSA каза: Какво ти е мнението за този хит, който тресеше стадионите в цялата държава през 2004: Мазнотията беше мега скандална за Глори тогава. Спомням си, че даваха мейкинг към клипа, на който беше Илия Загоров. Колегиалност до последно, дори докато бившата му се тряскаше с най-големия мафиот на България. Всички проекти на Глори бяха топ и големи хитове пред 2004 година. На Ивана също, разбира се, но Глория не е за подценяване също. Това е най-музикантския кючек в чалгата. Абсолютна КЛАСИКА! 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: 2006-та беше също категорично на Преслава. Коя друга е вадила 2 песни в рамките на календарна година, които са взимали "Песен на годината", съответно "И когато съмне" за 2006-та и "Лъжа е" за 2007-ма??? На Мура Мега Преслава направо помля глупостите ви - не участваше. а името й - на женичка дебютирала преди САМО 2 години, беше скандирано след най-добрият прием на Ивана в КАРИЕРАТА ѝ. А още не беше извадила албум, "Лъжа е", "Уморих се", "Заклевам те" и останалите хитачки. 2006 категорично си беше на Ивана, но е факт, че Преслава беше доста силна още тогава и се усещаше накъде отиват нещата. Планета си я налагаха. 2006 за Ивана беше като 2003 за Глория. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 преди 16 минути, meleto каза: Говорим за популярност, а не кой колко хитове е имал. Освен това Крепост е от 2003. Присъда е точно толкова хит колкото Най-добрата. Точно никой не ги помни и двете. пак пишеш наизуст. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 преди 1 минута, meleto каза: 2006 категорично си беше на Ивана, но е факт, че Преслава беше доста силна още тогава и се усещаше накъде отиват нещата. Планета си я налагаха. 2006 за Ивана беше като 2003 за Глория. Ивана след лятото нямаше пукната песен до януари другата година. Докато Преслава мачкаше като откачалка. Даже и за 2005-та заслужаваше наградата. А Глория за 2003 и 2004. 😘 Ивана е флоп, примири се! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Емрах се справи с хакерите, пред-Коледно чудо 🙏🏻 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Току що, Andrew Cunanan. каза: пак пишеш наизуст. И двете бяха сезонни хитове, когато излязоха. С днешна дата няма как да сравняваме какво е било 2004 и 2007ма по ОБщИТЕ им гледания. Освен това да не подценяваме, че едната е качена в личен канал, а другата в Планета, където е миш-маш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 преди 17 минути, meleto каза: Това беше феномен. Преса я бяхме отписали. И тя пусна Режим-неприлична без клип и направи 2-3 млн за отрицателно време и клипът е с 15млн. Смятай. Същият номер направи и 2011 с Как ти стои и 2008-ма с Новата ти. и 2023-та с 7 милиона ❤️ 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 23 Author Report Share Публикувано Декември 23 преди 1 минута, Emanuela.Carey каза: Емрах се справи с хакерите, пред-Коледно чудо 🙏🏻 За извинението му "Повярвахме" 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Ивана след лятото нямаше пукната песен до януари другата година. Докато Преслава мачкаше като откачалка. Даже и за 2005-та заслужаваше наградата. А Глория за 2003 и 2004. 😘 Ивана е флоп, примири се! Съжалявам. Фактите са други. Не знаех, че Глориеви още ги боли. преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: и 2023-та с 7 милиона ❤️ Не мисля, че някой е отписвал истински Преслава тази година. Видяхме приемите на Балканското и оная с гръка. Просто ни заблудиха гледанията. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари