Ergeni Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 преди 3 минути, Emanuela.Carey каза: Емрах се справи с хакерите, пред-Коледно чудо 🙏🏻 Сега е моментът всички да го отследват, след като не е писал той 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 23 Author Report Share Публикувано Декември 23 Току що, meleto каза: Не мисля, че някой е отписвал истински Преслава тази година. Видяхме приемите на Балканското и оная с гръка. Просто ни заблудиха гледанията. То отдавна я отписват. Свикнали сме с грешни прогнози. Нека не бързат да отварят компотите си. Ето тая песен ме кефи много повече от Моето слабо място ❤️❤️❤️ Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 след този евтинджос също беше отписвана. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 23 Author Report Share Публикувано Декември 23 Току що, Andrew Cunanan. каза: след този евтинджос също беше отписвана. Мария добре го е казала: Една лястовичка - пролет не прави! 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 преди 8 минути, Emanuela.Carey каза: Емрах се справи с хакерите, пред-Коледно чудо 🙏🏻 Сякаш някой му повярва. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: след този евтинджос също беше отписвана. Ами неслушаема е. И сега като си я пуснах исках да я спра на секундата. Ужасна. Най-гадната песен на Преса в цялата й кариера. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Счетоводителката може да си мечтае за такива англичански хитове: 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 преди 13 минути, Andrew Cunanan. каза: Това е най-музикантския кючек в чалгата. Абсолютна КЛАСИКА! OHq geH Go c/\y6ax u ce Hac/\agux Ha Bceku 3Byk! B cmu/\ PeūxaH u koMnu/\azuume Ha opk. Kpucma/\ e 😍 1 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 23 Author Report Share Публикувано Декември 23 Току що, meleto каза: Ами неслушаема е. И сега като си я пуснах исках да я спра на секундата. Ужасна. Най-гадната песен на Преса в цялата й кариера. Коментирай: 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Ако се напиете по празниците, извикайте си 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Току що, meleto каза: Ами неслушаема е. И сега като си я пуснах исках да я спра на секундата. Ужасна. Най-гадната песен на Преса в цялата й кариера. За първи път сме на едно мнение. Малко е като от черен петък, пускаш 1 песен, а тръгват 4. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 23 Author Report Share Публикувано Декември 23 Току що, meleto каза: Ако се напиете по празниците, извикайте си Алкохолът го отбягвам! Но тази вечер - пие ми се! И не, не мисля да отказвам! До горе ми наливайте! И паля колата! Не слагам колана! Завоя е остър! Аз съм пияна! ❤️ Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 преди 1 минута, meleto каза: Ако се напиете по празниците, извикайте си 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 преди 1 минута, DevilWish каза: Коментирай: Тая песен май не се казва Искаш ме. То май е микс някакъв. Пак е по-приятно от Без теб. преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: За първи път сме на едно мнение. Малко е като от черен петък, пускаш 1 песен, а тръгват 4. Дори на Галена раковата песен е кечи: 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 преди 1 минута, asylum каза: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 сигурен хит на хилядолетието, ако беше заснела клип. 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 23 Author Report Share Публикувано Декември 23 Току що, meleto каза: Тая песен май не се казва Искаш ме. То май е микс някакъв. Пак е по-приятно от Без теб. Дори на Галена раковата песен е кечи: Искаш ме е, просто е направен фен клип и в началото звучи Лей-лей Ето така започва всъщност Искаш ме: Как ти се струва? 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 това май беше флоп като популярност. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Току що, DevilWish каза: Искаш ме е, просто е направен фен клип и в началото звучи Лей-лей Ето така започва всъщност Искаш ме: Как ти се струва? Звучи като римейк на права е жената, знае си цената Явно не залагаха много на нея...няма я в албума й Just a moment... WWW.DISCOGS.COM 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 преди 5 минути, meleto каза: Ако се напиете по празниците, извикайте си Тая песен само ти я знаеш май 💀 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Току що, Andrew Cunanan. каза: това май беше флоп като популярност. Да, не се получи, но пък на мен си ми харесваше 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 23 Author Report Share Публикувано Декември 23 Току що, meleto каза: Звучи като римейк на права е жената, знае си цената Явно не залагаха много на нея...няма я в албума й Just a moment... WWW.DISCOGS.COM Това всъщност е първата самостоятелна песен на Преслава Да, няма я в албума И Нежен рекет не е включена Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 преди 1 минута, Willy каза: Тая песен само ти я знаеш май 💀 Вече и ти. Честито! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 преди 3 минути, meleto каза: 1 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 23 Author Report Share Публикувано Декември 23 Току що, asylum каза: Мюлер нали има регистрация тук? Винаги в теми за нея има някакъв специален ник който доста добре я защитава. 2 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари