DevilWish Публикувано Декември 25 Author Report Share Публикувано Декември 25 преди 1 минута, meleto каза: Само ако всички обичат Графа! Снощи е пръснал. Това е продукция и истинска музика, богата на инструменти и изпяване. Чалгата е някаква плява за пиянски нощи и низки страсти. Даже ще се омъжим за него и ще разкараме жена му, ако изобщо има такава, но оправи това нещо! @Andrew Cunanan. подкрепяй! 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Tommy Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 (редактирано) Шевал Сам от "Опасно Изкушение" наистина показа как се прави концерт. На 50 години скачаше по сцената с енергия като на ученичка. Че пя и "Бяла роза" на български. Накрая представи поименно и помоли за аплодисменти за всеки един от нейния бенд. Облечена стилно. Иначе музиката си е типичната балканска, на моменти си беше яко наш стил чалга. Но самото представяне беше на супер ниво, родната чалга да се учи! Щом и Ани Хоанг и подобни хора прибират над 900 лева на участие май съм объркал професията. Редактирано Декември 25 от Tommy Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 преди 1 минута, Tommy каза: Щом и Ани Хоанг и подобни хора прибират над 900 лева на участие май съм объркал професията. Която е? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 25 Author Report Share Публикувано Декември 25 преди 4 минути, Tommy каза: Ехе, като разбрах хонорарите на Райна мога само да възкрикна "Хем красива, хем оправна! Сама си вади парите, т.е. не е златотърсачка определено. И е талантлива!" Т.е. жена-мечта. Интересно какво плаши мъжете от нея? Много ли е окумуш? 😃 Други жени с доста по-спорни гласови данни и не толкова красиви като нея и с определено по-ниски хонорари и подчертано златотърсачески възгледи доста по-добре се уредиха. Пожелавам на Райна най-после да намери истинска любов през 2024-та година и аз покрай нея дето се казва! 😘 Странно как все не й се случва, явно наистина е въпрос на късмет и съдба. И на мен по принцип ми е една от любимите певици в годините. Преслава, Глория, Анелия, Райна са ми едни от певиците с най-любима дискография и честно казано Емилия и Галена също ги харесвам като песни, а втората и като видео продукция. Специално на Преслава, Галена, Анелия и Райна мисля че имам всичките им албуми. На Счети от Ангел в нощта до Смелите си имат всичко, че не съм фен много на дуетите. 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Tommy Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 (редактирано) Работя в офис от 9 до 6, но винаги ме е влечала сцената. А за Шевал Сам - изпя и турска версия на My Way на Синатра. Не знам турски, но някак си така ми въздейства, че аха да ревна. Редактирано Декември 25 от Tommy 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 25 Author Report Share Публикувано Декември 25 Току що, Tommy каза: Работя в офис от 9 до 6, но винаги ме е влечала сцената. @Сцената обичам лудо специален поздрав и За теб! 😘 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Влезте във ФБ на страницата на Мис Плюс Сайз ,харесайте страницата и дайте лайк за Светлето. @Emanuela.Carey @Lelqtian @asylum 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Tommy Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 (редактирано) ^^Мерси, на мен май най-любимият й клип ми е този. И песента много ми харесва, с така модерното за тогава денс звучене е. Мисля, че тази песен е и оригинал. Апропо, тогава дори и кавърите в Пайнер звучаха в пъти по-модерно от оригиналите на сърби и гърци като аранжимент, защото бягаха от чалга клишетата през 2000-те. Примери няма да давам, но почти всяка песен от 2001 до 2006 някъде в нашия вариант звучи по-модерно като за тогава. За авторските да не говорим, Глория от тогава можеше да завладее Америка ако се беше родила американка с такива и още по-добри песни и клипове. По темата за Турбуленция - според мен у нас в България Еуфория на Галена беше по-попупялярна, вярно, става въпрос за различни години, но чувах Еуфория повече в нейната ера от колкото Турбуленция в нейната. Редактирано Декември 25 от Tommy 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 преди 20 минути, THE IIconic каза: Влезте във ФБ на страницата на Мис Плюс Сайз ,харесайте страницата и дайте лайк за Светлето. @Emanuela.Carey @Lelqtian @asylum He! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Алфа Мюзик прекратиха ви! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Азис бил изпреварил Баленсиага - тия чували Емануела отдавна ги окичи в “Направо в коша”! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 преди 59 минути, THE IIconic каза: Влезте във ФБ на страницата на Мис Плюс Сайз ,харесайте страницата и дайте лайк за Светлето. @Emanuela.Carey @Lelqtian @asylum В името да не спечели оня глиган дето Ванчето не я оскуба, нищо че е гнусна, а си трябваше. Или тая част от сценария как мете някой под с нея ще е на финала? 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 преди 4 часа , Jouey каза: Дуетите на Емилия с Галин също са тотални хитове. 💀💀💀 Ми, Няма да ти пиша усилено гони 20 милиона, а Обратно в играта - 16. Самостоятелните песни на СчетаС забиват между 2 и 3, с по-голям късмет между 4 и 5. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 преди 27 минути, Andrew Cunanan. каза: Ми, Няма да ти пиша усилено гони 20 милиона, а Обратно в играта - 16. Самостоятелните песни на СчетаС забиват между 2 и 3, с по-голям късмет между 4 и 5. 2-3 до 4-5 милиона са си добри гледания за несъществуващите и самостоятелни песни 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Пайнера, включвайки телевизора в неделната утрин по случайност на НОВА телевизия и чувайки бившата си служителка пред Мон Дьо да казва, че дължал извинение на майка ѝ за липсата на обективно оценяване и награждаване на дъщеря ѝ: 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Щом тя заприлича на човек, и вие можете, просто нямате достатъчно пари: 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 преди 2 часа , Tommy каза: Мисля, че тази песен е и оригинал. Разбира се, изобщо не е откраднала звука, че и идеята на клипа, че и визията на Цеца. ИЗОБЩО! 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 преди 2 часа , THE IIconic каза: Ми отзад, къде другаде? 1 4 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 преди 1 минута, DarkChild каза: Ми отзад, къде другаде? ФОСТАТА? какво стана с електрическата каручка на нашата мила Юница? 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 преди 13 минути, Andrew Cunanan. каза: ФОСТАТА? какво стана с електрическата каручка на нашата мила Юница? C4emu 3a Ten! 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 25 Author Report Share Публикувано Декември 25 преди 16 минути, Andrew Cunanan. каза: ФОСТАТА? какво стана с електрическата каручка на нашата мила Юница? Слушайте и си записвайте! "И това е едно ДЪРВЕНО ПЕНИСЧЕ" 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 преди 3 часа , Tommy каза: Ехе, като разбрах хонорарите на Райна мога само да възкрикна "Хем красива, хем оправна! Сама си вади парите, т.е. не е златотърсачка определено. И е талантлива!" Т.е. жена-мечта. Интересно какво плаши мъжете от нея? Много ли е окумуш? 😃 Други жени с доста по-спорни гласови данни и не толкова красиви като нея и с определено по-ниски хонорари и подчертано златотърсачески възгледи доста по-добре се уредиха. Пожелавам на Райна най-после да намери истинска любов през 2024-та година и аз покрай нея дето се казва! 😘 Странно как все не й се случва, явно наистина е въпрос на късмет и съдба. Може би защото е емоционално нестабилна? Още помня ВИП Брадър с нея. Заради такива жени се обръща резбата с кеф (стига да не пълниш носа с бяло). 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 преди 7 минути, Klaus каза: Може би защото е емоционално нестабилна? Още помня ВИП Брадър с нея. Заради такива жени се обръща резбата с кеф (стига да не пълниш носа с бяло). Зайка като прочете този коментар: 1 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 25 Author Report Share Публикувано Декември 25 Искаш да си правим тройка - прас, прас, прас! Знаеш, че съм воайорка - секс, секс, секс! 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари