Fast Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза: Такъв тебе трябва да те люби, за да спреш с евроатлантическата пропаганда! Само едно не мога да разбера. Кога почервеня толкова, или се мъчиш да си еджи? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 преди 2 минути, Fast каза: Само едно не мога да разбера. Кога почервеня толкова, или се мъчиш да си еджи? Червеното ми е един от любимите цветове, но това няма нищо общо с политиката, тя просто изобщо не ме инстересува, но за някоя реакция бонус се закачам с вас. поздрав. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Klaus Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Покрай ДПС и Пеевски се сетих, че политиката (преди соцът) и поп-фолкът винаги са били конспиративно свързани. 🤭 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 преди 2 часа , meleto каза: За щастие повечето жени се поддържат и са гладки Принцесата, заради която повече от 150 мъже са се самоубили (СНИМКИ) - Bulletin.BG BULLETIN.BG Принцесата, която накара да се самоубият повече от 150 мъже е от древна иранска династия. Каджар е династия, която управлява Персия (днешен Иран) Все пак не сме 18ти век, когато подобни жени са издигани в култ Много мило от твоя страна да постнеш фотографии на най-известната форумка! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 преди 15 минути, Andrew Cunanan. каза: Много мило от твоя страна да постнеш фотографии на най-известната форумка! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 преди 1 минута, meleto каза: Мен ме зариби, а теб? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Маман се е оляла този път. Ще има почти 2 милиона за седмица. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза: Мен ме зариби, а теб? Аз от самото начало казах, че ще е хит. Дори видеото е супер сполучливо. Подбрали са доста артистични инфлуенсъри. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 преди 11 минути, xroflx9 каза: Маман се е оляла този път. Ще има почти 2 милиона за седмица. Бъди милостив, все пак заплаща с кръв и пот начело: 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Не мога да повярвам, но това ме зариби Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 26 Author Report Share Публикувано Декември 26 преди 4 минути, meleto каза: Не мога да повярвам, но това ме зариби Проявяваш вкус на възможно най-високото ниво! 😘 1 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 26 Author Report Share Публикувано Декември 26 Открадни кола за мене! Хайде да избягаме! Лоша ли ме искаш? Нямаш ядове!!! @Willy не е смешно, очаквам и от теб проява на вкус! Хайдеееееее! Искам нещо без клишета, да не съм го виждалааааа.... 😮❤️ Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 преди 5 часа , Emanuela.Carey каза: Снощи в House of Illusion въртяха По По По над 5 пъти - после пускаха гръцката версия и накрая сръбската. Диджея явно беше Галенин защото единствената песен на Преслава за цялата вечер беше От Утре. Да отидеш на една дискотека и да ти пуснат 7 пъти една и съща песен е направо лошо да ти стане. Ясно е, че дж си имат някакви симпатии. Добре, че вече имаме музикални платформи. Там се вижда какво наистина им се слуша на хората. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Глото е абсолютен топ с този мрежест чоропогащник: 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Bece/\a Ko/\ega! 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Весела Коледа! Facebook M.FACEBOOK.COM 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Меди за догодина ли е оставил албума? Гледам още един нов сингъл ще пуска скоро. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 26 Author Report Share Публикувано Декември 26 Имаме си нова Стефифешън! Че имам винХаАаАаАаАаА, а можех да спрХаАаАаАаАаАаААААААААААААААААААААА!!! Не пей ХмАаАаАаА, фалшХивАаАаАаА, си дХаАаАаА! Не убивХай, не умХирай, а пХростУ спри да пеЙш ЦвХетинаАаАаАаААААААА! Фалш и безХумие си тХииииии!!! 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Ооооу Кики мъчещ се с псевдо интелект - УНИКАЛЕН РЕЧНИК по БНТ-ту. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Коментарите на бабите във Фейсбук относно интервюто на Емилия 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 преди 57 минути, FolkEmpire каза: Ооооу Кики мъчещ се с псевдо интелект - УНИКАЛЕН РЕЧНИК по БНТ-ту. Каква мъдрост и зрялост струи от лицето му на тази вече преклонна възраст. Почти като набор на леля Данче. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 преди 19 минути, Emanuela.Carey каза: Коментарите на бабите във Фейсбук относно интервюто на Емилия Емилия е много долна кучка и всеки път умело настройва хората срещу някого. А аз при всеки неин флоп получавам оргазъм. При близо 300 К абонати за 20 дни последната й песньовка е вързала едвам 2,3 милиона.😎 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 На мен ми е смешно как телевизионният Азис я пита защо винаги оставала втора. А тя никога не е била дори в топ 3. 2 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 преди 15 минути, DarkChild каза: На мен ми е смешно как телевизионният Азис я пита защо винаги оставала втора. А тя никога не е била дори в топ 3. Може би я е сбъркал с първообраза ѝ и е мислел, че задава този въпрос на Фатмигюл? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари