Klaus Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Adele не знам, но Ariana прави добри кавъри на наши класики: 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 10 години от този хитов хит! 4 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 @KittykoMeHmupaū ma3u onepema 😍 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 30 Author Report Share Публикувано Декември 30 преди 28 минути, Emanuela.Carey каза: Адел когато си види името на диск за 3 лева в някой Лондонски битак: Ще свърши от кеф! ❤️ И Адел да ти пее С ШОКОЛАД И МЛЯКО искам да ме будиш 😮 Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 преди 2 часа , -A. каза: Коментирай, че ''Големи думи'' заслужаваше награда за видеоклип на годината или артистично присъствие а не получи дори номинация! Не и при наличие на Фалшива кожа същата година! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 преди 26 минути, pacho каза: 10 години от този хитов хит! И от този! Обожавам Инсомния, но трябваше Утре ще е по-добре да снима, а Инсомния да е само със слайдшоу. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 преди 2 часа , Willy каза: е дует на 2014 който и да беше взел, щеше да е по-заслужено.😭 3. Категория: ДУЕТНА ПЕСЕН на 2014 Анелия, Giorgos Giasemis ft. The Rook-Ksafnika / Изведнъж Галена и Фики-Боже, прости Галин, Ани Хоанг и Кристиана-Между нас Емилия ft. Avi Benedi-Кой ще му каже / Boi Tegali Li Мария и Азис-Каза ли го Преслава и Тони Стораро-Повече не питай Moje ga mu e cMe6Ho, Ho om muq HaucmuHa Ha C4emu u ABu be6e Haū-xumoBa u mo 3a MHoGo BpeMe. B guckomeku u MexaHu be6e mon xum. Ha AHe/\uq be6e /\emeH xum. Ha Fuk/\eHa be6e Hu6mo npeg Koū, Makap ga Mu xapecBa noBe4e. Ha Map3uc ce pa3Bu baBHo u noc/\e ce 3amanu om ucmuHckuq uM xumoB gyem. npeca u kpucmuaHa - moma/\Hu f/\onoBe 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 30 Author Report Share Публикувано Декември 30 Току що, Andrew Cunanan. каза: И от този! Обожавам Инсомния, но трябваше Утре ще е по-добре да снима, а Инсомния да е само със слайдшоу. На мен пък Инсомния ми харесва много повече и продължавам да я слушам, докато тая песен я забравих общо-взето, харесва ми текста и замисъла, но предпочитам по-бързи песни. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 преди 2 минути, asylum каза: Moje ga mu e cMe6Ho, Ho om muq HaucmuHa Ha C4emu u ABu be6e Haū-xumoBa u mo 3a MHoGo BpeMe. B guckomeku u MexaHu be6e mon xum. Ha AHe/\uq be6e /\emeH xum. Ha Fuk/\eHa be6e Hu6mo npeg Koū, Makap ga Mu xapecBa noBe4e. Ha Map3uc ce pa3Bu baBHo u noc/\e ce 3amanu om ucmuHckuq uM xumoB gyem. npeca u kpucmuaHa - moma/\Hu f/\onoBe Преслава има 11 милион, Между нас - 18, Ави и Счети - 7. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 30 Author Report Share Публикувано Декември 30 Току що, Andrew Cunanan. каза: Преслава има 11 милион, Между нас - 18, Ави и Счети - 7. Ама то тогава гледанията не определяха коя песен е най-хитова. Според мен пък Счети си заслужи тая награда. От номинираните Счети, Анка и Преса най-много ме кефят. Боже, прости също си беше хит през тая година.... то ясно, че Кой е ненадмината, но трудно първия дует може да бъде надминат ако е голям хит. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 преди 17 минути, Andrew Cunanan. каза: Преслава има 11 милион, Между нас - 18, Ави и Счети - 7. преди 15 минути, DevilWish каза: Ама то тогава гледанията не определяха коя песен е най-хитова. Според мен пък Счети си заслужи тая награда. От номинираните Счети, Анка и Преса най-много ме кефят. Боже, прости също си беше хит през тая година.... то ясно, че Кой е ненадмината, но трудно първия дует може да бъде надминат ако е голям хит. Devil mu pa3qcHu. no maq /\oGula KpucmuaHa e mpqbBa/\o ga cne4e/\u, a be6e Haū-Ma/\kuqm xum 😅😅😅 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 преди 50 минути, pacho каза: 10 години от този хитов хит! Подминала е Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 преди 6 минути, asylum каза: Devil mu pa3qcHu. no maq /\oGula KpucmuaHa e mpqbBa/\o ga cne4e/\u, a be6e Haū-Ma/\kuqm xum 😅😅😅 Счети не мое да стъпи на малкия гущерски нокът на Кристиана! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 преди 20 минути, Andrew Cunanan. каза: Счети не мое да стъпи на малкия гущерски нокът на Кристиана! Tyū e Be4eH xumoB xum, nocBemeH Ha MeH u Mecmojume/\cmBomo Mu. KoMeHmupaū, 4e u3Myfmux eMupa ga Hamupu QHeBa u na/\oMa ga He ca Mu koM6uüku. Bcu4ku pomomoMu ca 3a MeH! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 преди 7 часа , Kitty каза: В онзи форум се чудят защо крият детето така. Някои предполагат, че детето не е тяхно, тоест че е осиновено или сурогатно, като последното е забранено в България. Ако властите открият, че е такъв случая в семейството на тоя, и двамата отиват зад решетките. Па шиши точно за това ще влезе зад решетките 😂 Сменете темата, че форума пак ще бъде неактивен за няколко часа 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 @WindWalkerMonkuckaM Be6mo MHeHue 3a mo3u ko/\egeH ba/\agu4eH xum 3a ucmuHcku u pecnekmupa6mu gaMu kamo meb, ge/\o Ha BG Mapaq Kepu!🌹 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 преди 5 часа , -A. каза: Не помня нито победителите, нито номинираните! Но помня колко ми беше тъжно за клетата Райнуш! Тогава май дори махнаха клетата ''Мис Пайнер'', хъхъ. Номинирани /Планета/: Ивана - Аз съм с теб, реж. Н. Скерлев; Галена и Дж Дамян - Сама, реж. Н. Нанков; Камелия - Фалшива кожа, реж. Н. Нанков - ПОБЕДИТЕЛ; Андреа - Нямам причина, реж. Люси; Елена - Достатъчно, реж. Т. Янчев; Малина и Азис - Най-красивата, реж. Н. Скерлев; Номинирани /Нов Фолк/: Ивана - Аз съм с теб, реж. Н. Скерлев; Азис - Дай ми лед, реж. А. Моллов; Елена - Достатъчно, реж. Т. Янчев - ПОБЕДИТЕЛ; Малина и Азис - Най-красивата, реж. Н. Скерлев; Андреа и Кости - Само мой, реж. Люси; Галена - Сто пъти, реж. Н. Нанков; Камелия - Фалшива кожа, реж. Н. Нанков; Деси Слава - Черен сняг, реж. Н. Нанков; Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Grinch Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 И като споменахте, нека да си припомним този шедьовър! ❤️ Толкова е жалко, че си заеба цялата продукция от периода ѝ в Пайнер и не я качва никъде ... 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 преди 18 минути, Andrew Cunanan. каза: Номинирани: Ивана - Аз съм с теб, реж. Н. Скерлев; Галена и Дж Дамян - Сама, реж. Н. Нанков; Камелия - Фалшива кожа, реж. Н. Нанков - ПОБЕДИТЕЛ; Андреа - Нямам причина, реж. Люси; Елена - Достатъчно, реж. Т. Янчев; Малина и Азис - Най-красивата, реж. Н. Скерлев; Ми като картина буквално само Фалшива кожа е по-добър от Големи думи. Дори един Мога и Сама е по-добър от половината номинирани. На Ивана е с концепция, но нищо особено. На Галена и Дамян с тези разговори е комичен. На Андреа е ОК. На Елена е топ. На Малина и Азис е излагация, че е номиниран. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 преди 16 минути, Grinch каза: И като споменахте, нека да си припомним този шедьовър! ❤️ Толкова е жалко, че си заеба цялата продукция от периода ѝ в Пайнер и не я качва никъде ... Това е толкова брутален проект - във всеки аспект - текст, музика, аранжимент и клип. Буквално заслуваше да е огромен хит, но остана недооценен. Кама трябваше да заснеме и За теб ще умра тогава. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 8 милиона. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 преди 10 минути, Andrew Cunanan. каза: Това е толкова брутален проект - във всеки аспект - текст, музика, аранжимент и клип. Буквално заслуваше да е огромен хит, но остана недооценен. Кама трябваше да заснеме и За теб ще умра тогава. "Фалшива кожа" не стана хит, защото оригиналът вече беше хит тук. "За тебе ще умра" също бе с известен оригинал, но трябваше да я клипира, имаше голям шанс с нея. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 преди 7 минути, Just_Me каза: "Фалшива кожа" не стана хит, защото оригиналът вече беше хит тук. "За тебе ще умра" също бе с известен оригинал, но трябваше да я клипира, имаше голям шанс с нея. “За теб ще умра” щеше да я клипира до колкото помня, но не знам защо не го направи и какво се обърка. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 30 Author Report Share Публикувано Декември 30 Улица на менеееееееееее, менеееееееееее, менееееееееееееееее кръстиха в градаааааааааааааааааааааааа! ❤️ 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари