Fast Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Току що, Emanuela.Carey каза: Глория транса напада Емануела на лайв след като тя отказа да и участва в рубриката няколко поредни пъти. @xroflx9 с Анди трябва да направят трансфобски съюз срещу това изчадие! Нали се сещаш защо отказва? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Току що, Emanuela.Carey каза: Глория транса напада Емануела на лайв след като тя отказа да и участва в рубриката няколко поредни пъти. @xroflx9 с Анди трябва да направят трансфобски съюз срещу това изчадие! Елза Парини ми е съседка във Варна,ще й предам да си укроти дъщерята! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 преди 51 минути, meleto каза: Не бързай. Много такива проекти замръзнаха на милион гледания. Но тук поне има защо жените да се припознаят в текста. Може би ще е по-добре от предната. Много интересно какъв хит е Втори дом с 1.7 млн? Явно само в определени (публични) домове, както би казал кой - @Lelqtian. Дори не знаех че Манол има песен със заглавие "Втори дом" ... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Току що, Fast каза: Нали се сещаш защо отказва? Защото Глория замесва гостите си в скандали след всяко интервю. Еменцето е бфф с Елза Парини - обича мъжки жени. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 преди 2 минути, Lelqtian каза: Дори не знаех че Манол има песен със заглавие "Втори дом" ... аз дълго време мислех, че Втори дом е Към вратата Ако не бяха двамата й фена, нямаше и да науча. После проследих и видях, че не е никакъв хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 преди 2 минути, Emanuela.Carey каза: Защото Глория замесва гостите си в скандали след всяко интервю. Еменцето е бфф с Елза Парини - обича мъжки жени. Уау, че тя Манола точно това търси. Дори Мартин от Игри на волята я сготви. Общо взето е оприличи на някаква злобна патка, дето прави мръсно на бившите. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 преди 1 минута, meleto каза: Уау, че тя Манола точно това търси. Дори Мартин от Игри на волята я сготви. Общо взето е оприличи на някаква злобна патка, дето прави мръсно на бившите. Злобна ама не тя го псуваше на Нова година🤡 канселирам го този и повече няма да стъпя в Джанъм! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Току що, meleto каза: Уау, че тя Манола точно това търси. Дори Мартин от Игри на волята я сготви. Общо взето е оприличи на някаква злобна патка, дето прави мръсно на бившите. За кое я е сготвил? Като тя показа скрийншоти, че е собственик на фирма с 15 лева принос рязко млъкна. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 преди 3 минути, Emanuela.Carey каза: За кое я е сготвил? Като тя показа скрийншоти, че е собственик на фирма с 15 лева принос рязко млъкна. Не виждам да е млъкнал. Даже тия дни е навсякъде. Просто от реалитито не им даваха да говорят до сега. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 преди 2 минути, meleto каза: Не виждам да е млъкнал. Даже тия дни е навсякъде. Просто от реалитито не им даваха да говорят до сега. Риалитито не го спира да говори за Емануела. Пускаше си свободно сторита за нея преди тя да го насере и целия Тикток да го нахендри. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Мартин трябва да е благодарен,че Емануела е една истинска дама и го уреди в Игрите,за да си получи няколко минути слава иначе все още щяхме да го знаем като “бившия на Емануела”. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 преди 2 минути, xroflx9 каза: Мартин трябва да е благодарен,че Емануела е една истинска дама и го уреди в Игрите,за да си получи няколко минути слава иначе все още щяхме да го знаем като бившия на Емануела. Чак пък да го е уредила? Как и кога? Всъщност аз и като бившия на Емануела не го знаех, а съм гледал сезона на ВИП Брадър. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Току що, meleto каза: Чак пък да го е уредила? Как и кога? Всъщност аз и като бившия на Емануела не го знаех, а съм гледал сезона на ВИП Брадър. Елза каза че първо са поканили Емануела, но тя не е искала да ходи и понеже на него му е било мечта да участва го е предложила като участник. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Денсинг Старс 2024 ще има чалга певица - аз номинирам Андреа и Мария! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 преди 2 часа , DarkChild каза: Ант! Лърн инглиш! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 преди 1 час, xroflx9 каза: Твърдо или меко няма значение. Засега върви като по-голям хит от Втори дом. Иронията е,че Свекървище е сигурно два пъти по евтин проект. Моля??????? Я, питай партньорите на галин! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 преди 3 минути, Emanuela.Carey каза: Денсинг Старс 2024 ще има чалга певица - аз номинирам Андреа и Мария! Бюджета на предаването ще отиде за подсилване на сцената с тройно закалена стомана. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Току що, zai4eto82 каза: Вие сте хора без работа. Толкова време не съм влизала и след повече от година вие коментирате живота ми и живота на Рики и Коце. Толкова ли си нямате работа, че говорите само за мен и живота ми? А тая патка слънчева светлина която ме имитира я видях. Това е наказателно. Толкова ли нямате срам, нямате ценности? С мен седнали да се занимават. Коце яко ли чука? Шиха ли те в Пирогов след последната ви среща???? 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 преди 11 минути, zai4eto82 каза: Вие сте хора без работа. Толкова време не съм влизала и след повече от година вие коментирате живота ми и живота на Рики и Коце. Толкова ли си нямате работа, че говорите само за мен и живота ми? А тая патка слънчева светлина която ме имитира я видях. Това е наказателно. Толкова ли нямате срам, нямате ценности? С мен седнали да се занимават. Ти не си влизала тук една година, а Коцето и Рики влизаха ли в теб за тази една година или не? ПРИЗНАЙ! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 преди 23 минути, Emanuela.Carey каза: Денсинг Старс 2024 ще има чалга певица - аз номинирам Андреа и Мария! HoMEHupBaM Ek/\ePeHu! преди 20 минути, zai4eto82 каза: Вие сте хора без работа. Толкова време не съм влизала и след повече от година вие коментирате живота ми и живота на Рики и Коце. Толкова ли си нямате работа, че говорите само за мен и живота ми? А тая патка слънчева светлина която ме имитира я видях. Това е наказателно. Толкова ли нямате срам, нямате ценности? С мен седнали да се занимават. Tu > 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Според мен ако @Sunlight действително е пародиен акаунт, би следвало да бъде баннат. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 @meleto няма ли да ни кажеш поне кой ги прави тези тролски профили? 😛 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 5 Author Report Share Публикувано Декември 5 След Деси Слава и Ивана рекламира червилата на Преслава ❤️ 😘 Ivana 35 мин · Преси, прекрасни са! PS Cosmetics С ухание на плодове, фина, лека текстура, която хидратира, не оставят лепкав слой и да, дълготрайни са. Preslava преди 29 минути, zai4eto82 каза: Мръсник! Без обиди! Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Напълно откачихте тука. Не сте се променили и след толкова време. откакто ме е нямало. Кой се представя за мен, не знам. преди 1 минута, DevilWish каза: След Деси Слава и Ивана рекламира червилата на Преслава ❤️ 😘 Ivana 35 мин · Преси, прекрасни са! PS Cosmetics С ухание на плодове, фина, лека текстура, която хидратира, не оставят лепкав слой и да, дълготрайни са. Preslava И аз имам червило на Преслава- Infinity Love. Ухае на дъвка. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари