Emanuela.Carey Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Дора се пусна на лайв (без грим?) - мълча 15 минути и го спря 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 преди 2 часа , Stela каза: Качествени ли са, издържат ли дълго без да се размазват и изтриват? Като ядеш, пиеш, целуваш? 🤪 Чудя се дали да си поръчам и аз. Много хубав цвят изглежда. 😻 Аз имам само едно и не оставя отпечатък по чашата, което ме изненада. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 преди 2 часа , Stela каза: Обърках се тотално, но само да разгадая кой на кого се прави и ще стана пак лошата модераторка. Ще ви натреса по един дългосрочен бан, ей така да си припомните. 😂 Аз съм. Отскоро съм тук, но не влизам често. Мислих, че знаеш. 1 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Току що, Sunlight каза: Аз имам само едно и не оставя отпечатък по чашата, което ме изненада. Това е хубаво, защото много мразя да остават отпечатъци от червило по чашите. Според мен Преслава след време ще пусне и друга козметика. Няма да остане само с червилата. И Николета стартира с червила. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 преди 57 минути, Fast каза: Да. Постнах скрийнове от Messenger по рано. Все още имам чувството, че някой е направил фотошопнат месинджър скрийншот 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 преди 16 минути, meleto каза: Все още имам чувството, че някой е направил фотошопнат месинджър скрийншот Много си мнителен. Май ви тресе Днес преоткрих този любим мой хит. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Преслава, Меди, Тони Стораро и Сашка Мегастар на рождения ден на Софка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 преди 1 минута, Stela каза: Много си мнителен. Май ви тресе Днес преоткрих този любим мой хит. Това си остава любимото на Ваня. Жалко, че не се забеляза. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 преди 18 минути, meleto каза: Все още имам чувството, че някой е направил фотошопнат месинджър скрийншот О за какво ми е да правя такива неща. Опитах се да й помогна, защото я тролеха. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 преди 7 минути, meleto каза: Това си остава любимото на Ваня. Жалко, че не се забеляза. Дааа! И тя ми е топ от нейните. И тази е яка: 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Тази има брутално звучене (а рядко слушам балади) 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 преди 46 минути, Fast каза: О за какво ми е да правя такива неща. Опитах се да й помогна, защото я тролеха. Само защото ти го постна - повярвах... иначе никакъв шанс. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Това беше masterpiece, но Галин бързо прецака засилката и пуснаха друг, смотан дует на Алпай с Ивайла. Въобще що за логика - 2 сходни дуета с 2 изпълнителки за половин година? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 преди 1 час, meleto каза: Това беше masterpiece, но Галин бързо прецака засилката и пуснаха друг, смотан дует на Алпай с Ивайла. Въобще що за логика - 2 сходни дуета с 2 изпълнителки за половин година? Защото видя че няма да може да наложи новите 3 Алфи и вече не му пука за тях. Издава им продукция колкото да има нещо там. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 преди 10 часа , Andrew Cunanan. каза: @FikLena Винаги е била алчна за пари 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 преди 8 часа , DarkChild каза: Ама че пожелание. Все едно й казва, че й остават броени дни докато се гътне. gaaa, u a3 bqx B nompec om “jiBq be3 npaBu/\a goceGa…” 😳 преди 8 часа , Emanuela.Carey каза: PeBo/\iozuoHepka! преди 7 часа , Гальо каза: Преслава, Меди, Тони Стораро и Сашка Мегастар на рождения ден на Софка nacmu ga qge npeg Ekcmpa HuHa 😘 преди 7 часа , Fast каза: Тази има брутално звучене (а рядко слушам балади) Mu mo He e Ba/\aga, 3amyū😅 преди 47 минути, FikLena каза: Винаги е била алчна за пари B4epa Buka6 caMo 9, gHecka a/\4Ha 😅 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 преди 1 час, asylum каза: 😳B4epa Buka6 caMo 9, gHecka a/\4Ha 😅 А оръфания Галош не е алчна. Тя е работлива пчеличка 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 И Коце трябваше да е на рождения ден на Софи ама явно не е успял да отиде. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 преди 9 часа , Гальо каза: Преслава, Меди, Тони Стораро и Сашка Мегастар на рождения ден на Софка Забрави Саша Сандра, която ги уби с новата си песен. Адски ми допада - дори е чукнала милионче! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 4ecmum Huky/\geH Ha Bcu4ku $efoBe & 6efku! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 И на мойте Никита. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Да не порите много риби днес 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 6 Author Report Share Публикувано Декември 6 преди 10 минути, meleto каза: Да не порите много риби днес Аз съм веган, така, че няма. Честит празник! Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Честит имен ден и на Никол от Гери Никол ❤️ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 6 Author Report Share Публикувано Декември 6 преди 22 минути, Sunlight каза: И на мойте Никита. Да са ти живи и здрави ❤️ 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари