pacho Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Не че нещо, ама кадрите на 3:31 на skyline-а на ШИКаго, океанът, вятърът и Глория струват милион долара. Това е 4-тата година от кариерата й, а Лепа Брена на 14-та си година от кариерата ходи да снима в Маями. Не могат да се сравняват, щото тя и хеликоптер е ангажирала, но все пак след 3 филма на Брена и цялото й парично състояние - цяло постижение си е Глориевото турне и видео, пък и го закара Митака там, иначе никога нямаше да иде. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 XumoB xum Bonus: Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Нещо не ми се връзва версията на Бриана, че чалгарките трябвало да има богати любовници, за да подпишат договор в Ара/Диапазон. Манол като почна нямаше милионерски син за мъж, а имаше доста често продукция, че част от нея беше и доста хитова. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 преди 10 минути, Andrew Cunanan. каза: K/\acu4ecka k/\acuka! Queen! baba ū ú ha/\ugeqma 3a cu/\ukoH! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза: Нещо не ми се връзва версията на Бриана, че чалгарките трябвало да има богати любовници, за да подпишат договор в Ара/Диапазон. Манол като почна нямаше милионерски син за мъж, а имаше доста често продукция, че част от нея беше и доста хитова. Ma mq MaHo/\ no4Ha MHoGo npegu Bri eBpogenymamka! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Певицата Бриана става кмет - Станция Нова - Рулетка WWW.VBOX7.COM Певицата Бриана става кмет - Станция Нова - Рулетка 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Емилия специално и СЪРДЕЧНО благодари за положителните коментари за новата ѝ песен. Травматизирахме я с Джа Джа 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 преди 1 минута, Emanuela.Carey каза: Емилия специално и СЪРДЕЧНО благодари за положителните коментари за новата ѝ песен. Травматизирахме я с Джа Джа Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 nobegume/\ka! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 преди 18 минути, Andrew Cunanan. каза: Нещо не ми се връзва версията на Бриана, че чалгарките трябвало да има богати любовници, за да подпишат договор в Ара/Диапазон. Манол като почна нямаше милионерски син за мъж, а имаше доста често продукция, че част от нея беше и доста хитова. Точно пък Ара събираха случайни момичета от народа по автобусните спирки и им даваха договори. Просто нацелиха само с 2 от 10 попълнения в дългосрочен план. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Слави прекрати Евровизия! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза: Слави прекрати Евровизия! OmmoGaBa c/y6aMe jazz, blues & soul ❤️ 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 преди 16 минути, Andrew Cunanan. каза: Слави прекрати България! Поправено + поддържаните от кагебейската партия ДПС чалгаизродки 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 преди 2 минути, DarkChild каза: Поправено + поддържаните от кагебейската партия ДПС чалгаизродки UcKaM MHeHuemo mu 3a /\ugepkama Bri! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 преди 3 минути, DarkChild каза: Поправено + поддържаните от кагебейската партия ДПС чалгаизродки Предвид, че средното Айкю на народа е 90 пункта, добре е направил 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 преди 10 минути, asylum каза: UcKaM MHeHuemo mu 3a /\ugepkama Bri! Ще цитирам Бони от едно предаване преди повече от 30 години. - Да не ми е [малката Бони] на дланта? С други думи, няма да се хабя за незаслужили вниманието ми субекти. преди 9 минути, Andrew Cunanan. каза: Предвид, че средното Айкю на народа е 90 пункта, добре е направил Той го смали. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 преди 9 минути, Andrew Cunanan. каза: Предвид, че средното Айкю на народа е 90 пункта, добре е направил преди 1 минута, DarkChild каза: Ще цитирам Бони от едно предаване преди повече от 30 години. - Да не ми е [малката Бони] на дланта? С други думи, няма да се хабя за незаслужили вниманието ми субекти. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 преди 3 минути, DarkChild каза: Ще цитирам Бони от едно предаване преди повече от 30 години. - Да не ми е [малката Бони] на дланта? С други думи, няма да се хабя за незаслужили вниманието ми субекти. Той го смали. Трябва да е в симбиоза с малкия Трифи. Иначе, ако Глора, Симона и мама Стефче бяха емигрирали, средното ай кю на българския народ от 90 щеше да стане поне 110 пункта. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари