Andrew Cunanan. Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Току що, DevilWish каза: Меееееееееен, мен, мен искат ме СТО мъжеееееееееееее ❤️ Получавам скомен от пищящия глас на Папиломиш! Биляниш >>>>>>>>>> преди 1 минута, DarkChild каза: Преди ковид какво ти беше ооравданието? А?? Аз визирах теб. 😳 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 1 Author Report Share Публикувано Декември 1 Току що, Andrew Cunanan. каза: Получавам скомен от пищящия глас на Папиломиш! Биляниш >>>>>>>>>> Не очаквах, че "Гравитация" ще ми харесва най-много от всичко което е представяла Палома. Така е то.... песента трябва да се усети - текста и мелодията Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 преди 3 минути, Emanuela.Carey каза: Ако си присвиеш очите, по силуета не можеш да разбереш Рени или Десислава е Абе някой изобщо виждал ли ги е заедно на едно място? Имам подозрения, че са един и същ човек. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Аз когато сам си задавам въпроси >>> 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Найс 😃 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 1 Author Report Share Публикувано Декември 1 Току що, Emanuela.Carey каза: АндреЯ Искам пуловера му!!! 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Току що, Just_Me каза: Найс 😃 Не е поканил Преслава, въпреки че имат дует. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Току що, Andrew Cunanan. каза: Не е поканил Преслава, въпреки че имат дует. Тя май откак скъса с Фикрет не контактува със Сторарови 😃 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 преди 1 минута, Just_Me каза: Найс 😃 10 гост изпълнителя - с някои има повече от един дует - ми то това си е някакъв сбирщайн концерт. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 1 Author Report Share Публикувано Декември 1 преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза: Не е поканил Преслава, въпреки че имат дует. Ти пък. ТЕДИ АЛЕКСАНДРОВА не е поканена, ти очакваш Преслава! 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Току що, DevilWish каза: Ти пък. ТЕДИ АЛЕКСАНДРОВА не е поканена, ти очакваш Преслава! Да! Очаквах да коли агнета и да прави КУРбан директно на сцената, а той - ще ми цвили като прасе пред заколение. Скука! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 1 Author Report Share Публикувано Декември 1 Току що, Andrew Cunanan. каза: Да! Очаквах да коли агнета и да прави КУРбан директно на сцената, а той - ще ми цвили като прасе пред заколение. Скука! И да прави магии за раздели. Следващия път да опита с кубче лед във фризера, та да им угаснат чувствата! Сега сериозно - БОРИС ДАЛИ - ПеВиц на годината Борис Дали - Силата - ПЕСЕН НА ГОДИНАТА Леля Данче в Силата - Артистично присъствие във видеоклип! 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 (редактирано) преди 6 минути, Andrew Cunanan. каза: Не е поканил Преслава, въпреки че имат дует. Важното е, че Коце е там. Предположих, че ще е сред поканените след интервюто на Софи и Тони Стораро в ""COOLT" за този концерт. Редактирано Декември 1 от Sunlight 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 преди 8 минути, Andrew Cunanan. каза: Аз визирах теб. 😳 Както пее Гюра, не се получи, живота учи 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 "да си номер 1 престани!" След тая песен Стораро се нареди на опашката, а Персил продължи да се бори за първото място. ВЕЩИЦА! 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 преди 8 минути, Just_Me каза: Найс 😃 Счетоводителката много назад сложена. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 ❤️❤️❤️ 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Ариа ще пуска 3 нови песни през 10 дни - кючекът, дето излезе; трап и възраждане на нещо старо. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 преди 10 минути, DarkChild каза: Счетоводителката много назад сложена. Kamo YMpqx. He ca My BajHu 🥹 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Галош е любимият ми арабин, както и на @DarkChild 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 1 Author Report Share Публикувано Декември 1 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Ариа ще пуска 3 нови песни през 10 дни - кючекът, дето излезе; трап и възраждане на нещо старо. Това откога е? Сега ще чуя. То последната песен не се брои за нищо. "Ще те накажа" ми е любима и от "Звяр" съм доволен, но това последното и тоя ШАМАР да се разкарва. Егати забеленото противно нещо! Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза: Ариа ще пуска 3 нови песни през 10 дни - кючекът, дето излезе; трап и възраждане на нещо старо. Демек - отново глупости. 😁 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Галош е любимият ми арабин, както и на @DarkChild На мен ми излиза като "руски поп" (не знам един руски изпълнител/песен) 💀 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 преди 23 минути, Just_Me каза: Найс 😃 Концерт с кариера изградена предимно на чужди хитове.🤡 Надявам се на 9 май някой да им пусне атомна бомба и да ни отърве от паразитите Стораровци. 2 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 преди 1 минута, Fast каза: На мен ми излиза като "руски поп" (не знам един руски изпълнител/песен) 💀 Не се прави, знаем, че цялата ти стая е облепена в плакати на Путин! 😘 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари