DarkChild Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 преди 59 минути, asylum каза: WTF? Ама тази сефте я чувам. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 преди 5 минути, DarkChild каза: WTF? Ама тази сефте я чувам. npocna/\ cu cu juBoma 🥹Ho Moje ga HaBakca6! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 преди 32 минути, asylum каза: npocna/\ cu cu juBoma 🥹Ho Moje ga HaBakca6! Преслава се върти в кревата от смях. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 преди 6 минути, DarkChild каза: Преслава се върти в кревата от смях. npec/\aBa Moe ga Me4mae 3a G/\aca u xapu3Mama bruaHeHu 😘 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Пепа е като умрял травестит тука ❤️#preslava #krisko #shapkatisvalqm #katodvekapkivoda #fypp #viralll #... | TikTok VM.TIKTOK.COM ❤️#preslava #krisko #shapkatisvalqm #katodvekapkivoda #fypp #viralll #viealvideo #viraltiktokvideo #fypシ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Михалка Маринова днес беше издокарана като фолк певица от 90-те Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 преди 5 минути, DarkChild каза: Михалка Маринова днес беше издокарана като фолк певица от 90-те Koq e maq? Ob/\e4eHa e kamo gjuHa CmoeBa u A/\ucuq npe3 2009 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 преди 8 минути, DarkChild каза: Михалка Маринова днес беше издокарана като фолк певица от 90-те НабУрка на ант Дейна или по-възрастна? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 преди 3 минути, asylum каза: Koq e maq? Ob/\e4eHa e kamo gjuHa CmoeBa u A/\ucuq npe3 2009 Как коя? Дето съучениците й не я понасяха. преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: НабУрка на ант Дейна или по-възрастна? Е, глупости. Михалка може да й е внучка. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Току що, DarkChild каза: Как ков? Дето съучениците й не я понасяха. Разбирам ги. И аз не я понасям. -------------------- Вече се пишат и вицове за Дион: 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 9 Author Report Share Публикувано Декември 9 преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза: Разбирам ги. И аз не я понасям. -------------------- Вече се пишат и вицове за Дион: Обожавам Дион в момента! Нищо лошо за жената със сладоледа! Че и марка за сладоледи има. Нека поне го пишем правилно - DIONE ❤️ Моят Мъъъъъъъъъъъж, моят мъжжжжжжжж няма никой да го пипаааа ❤️ Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 преди 4 минути, -A. каза: ''Алкохол'' все още в топ 10 на българския spotify с близо 8к слушания за последните 24 часа. Никоя чалга песен не е имала такова задържане. Сигурно само ''Къв съм як'' на Джордан може да го постигне. НЕКА ВСИЧКИ КАЖЕМ ОГРОМНО "МЕРСИ" на рандъм спотифай алгоритъма и тотално нула ефект на това какъв хит е песента.(не отричам че е, ама чак такъв) 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 преди 9 минути, Willy каза: НЕКА ВСИЧКИ КАЖЕМ ОГРОМНО "МЕРСИ" на рандъм спотифай алгоритъма и тотално нула ефект на това какъв хит е песента.(не отричам че е, ама чак такъв) Спотифай алгоритъма е персонално базиран. На мен никога Алкохол не ми е тръгвала от shuffle. А и за да се отчете едно слушане трябва някой да я държи пусната поне 30 секунди - ако беше само в резултат на алгоритъм нямаше да има такива цифри. Просто си е голям хит. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 преди 1 час, DarkChild каза: Михалка Маринова днес беше издокарана като фолк певица от 90-те Чалга певачките от 90-те имаха хитове, дето се пеят и до днес от мало и голямо. Мишундрела може само да си мечтае за такива натурални музикални успехи, щото нейните в момента са щото Саня плаща да я въртят, а не щото народа иска да я слуша. И двете Мишундрели са адски противни и заслужено флопват. Това, което правят не е музика, а геноцид върху слуховия апарат. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Току що, Emanuela.Carey каза: Спотифай алгоритъма е персонално базиран. На мен никога Алкохол не ми е тръгвала от shuffle. А и за да се отчете едно слушане трябва някой да я държи пусната поне 30 секунди - ако беше само в резултат на алгоритъм нямаше да има такива цифри. Просто си е голям хит. Да и ако гледаме само Spotify, Филм за нас е най-големият хит и на Цура и на Меди, а реално не влиза и в топ 10 и на двамата. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 преди 3 минути, Willy каза: Да и ако гледаме само Spotify, Филм за нас е най-големият хит и на Цура и на Меди, а реално не влиза и в топ 10 и на двамата. Още една песен която на мен -никога- не ми е тръгвала от shuffle. Различни платформи - различна слушаемост, различна таргет аудитория. Звучи salty да се търси причина защо някоя песен се справя добре когато не е на нашите любимци. Аз да кажа ли сега че Галена я бута алгоритъма защото ми пуска Феноменален и Паника? Слушал съм ги по-често, засича че не ги скипвам - продължава да ми ги пуска. В момента в който започна да скипвам дадена песен спира да ми я предлага. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Алисия искала да пусне албум през 2024. Последният ѝ албум е Твоя Тотално от 2010. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 9 Author Report Share Публикувано Декември 9 Току що, Emanuela.Carey каза: Алисия искала да пусне албум през 2024. Последният ѝ албум е Твоя Тотално от 2010. Тя говореше за такъв още преди 10-11 години? Сети се...... Ала да се побара Дано наистина пусне. Ама ще е хубаво да събере и едни от най-яките й песни като "На ти ми говори" например в албум.... Нищо чудно и да направи една сборка само с познати песни. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Току що, Emanuela.Carey каза: Още една песен която на мен -никога- не ми е тръгвала от shuffle. Различни платформи - различна слушаемост, различна таргет аудитория. Звучи salty да се търси причина защо някоя песен се справя добре когато не е на нашите любимци. Аз да кажа ли сега че Галена я бута алгоритъма защото ми пуска Феноменален и Паника? Слушал съм ги по-често, засича че не ги скипвам - продължава да ми ги пуска. В момента в който започна да скипвам дадена песен спира да ми я предлага. Ами може и да ги бута, не знам. Просто аудиторията в Споти още е твърде малка че да се взима като главен фактор, като дори и ютуб топиците правят повече гледания от тези платформи. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Рана на Меди е с повече стриймове от Да си тук, двете пуснати в една година, но баладата беше сензация, тренд, изпълнена в дует с Галена и в национален ефир и всички много добре знаем коя е двойно по-голям хит и накрая какво - някой ще си отвори Spotify и взима Рана за по-успешна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 преди 11 минути, Willy каза: Рана на Меди е с повече стриймове от Да си тук, двете пуснати в една година, но баладата беше сензация, тренд, изпълнена в дует с Галена и в национален ефир и всички много добре знаем коя е двойно по-голям хит и накрая какво - някой ще си отвори Spotify и взима Рана за по-успешна. И двете песни не съм ги чувал от нито една кола! 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 13 минути, Emanuela.Carey каза: И двете песни не съм ги чувал от нито една кола! Не е възможно това. Да си тук гърмеше постоянно от коли и къде ли не. Излъга 😁 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Зариби ме.. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 26 минути, Stela каза: Не е възможно това. Да си тук гърмеше постоянно от коли и къде ли не. Излъга 😁 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 8 часа , DarkChild каза: Как коя? Дето съучениците й не я понасяха. Е, глупости. Михалка може да й е внучка. uMa ca/\ egHa Muxa/\ka преди 7 часа , Emanuela.Carey каза: Алисия искала да пусне албум през 2024. Последният ѝ албум е Твоя Тотално от 2010. mq om 3 /\ema pa3npaBq, 4e Muc/\u 3a gyemeH a/\byM 😅uMa Mamepua/\ 3a 5 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари