Andrew Cunanan. Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 преди 1 минута, Jouey каза: Счетоводителката се опита да ме измами! Поръчах си новият ѝ албум (като знак на подкрепа да се пускат повече албуми), потвърдиха ми поръчката и след това ми идва още едно потвърждение, че съм си поръчал албума на всеки възможен носител, както и календара и подаръчната чантичка... и въобще всички продукти в сайта ѝ. звъннах на номера оставен за връзка, но за съжаление е изключен! Счети тараши феновете си по най-безскрупулния начин! 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 грешка 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. hohster Публикувано Декември 12 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Декември 12 Вижте какво написах долу на Еми-то 8 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Счетоводителката е бита карта, събитието на деня е : @SG @Gerganafen @meleto 1 1 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Маман да направи нова версия на този турбо хит! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 преди 7 минути, Denis каза: Маман да направи нова версия на този турбо хит! добре дошъл, татенце 😘 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 12 Author Report Share Публикувано Декември 12 преди 13 часа , Just_Me каза: "Улицата" не е ли балада 🤔 Тя е умерена песен. Вярно, че текста е по-скоро като за балада, но самия аранжимент е по-забързан при Улицата. Така, че не е типичната балада. Мълчете си и От утре са балади, но не "Улицата". 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 12 Author Report Share Публикувано Декември 12 преди 8 часа , Mr. Greshen каза: ЕМИЛИЯ TURBULENCE USB FLASH 01. Прощавам ти 03:30 текст и музика: Весела Думанова и Даниел Ганев аранжимент: Даниел Ганев 02. Ела, хабиби 2:52 / дует с Галин текст: Николай Гурманов x Анастасия Мавродиева музика: Irkenc Hyka аранжимент: Никола Томов 03. Пак ли? 03:13 текст: Лора Димитрова музика: Светлин Къслев аранжимент: Деян Асенов 04. Adrenalina 3:22 / ft. Jay Maly x Costi текст: Oana Georgiana Chelaru, Jerickson Jesus Mendoza Gainza, Álvaro Enrique Farias Cabrera музика: Costi Ionita аранжимент: Robert Gergely 05. Пак ще се броиш 04:32 / дует с Денис Теофиков текст, музика и аранжимент: Diamond Beat Production 06. Единствено 03:47 / дует с Денис Теофиков текст, музика и аранжимент: Diamond Beat Production 07. DEALS 02:25 / x Costi текст, музика и аранжимент: Costi Ionita 08. DJA DJA 02:55 / ft. SHAGGY текст, музика и аранжимент: Costi Ionita 09. Алкохол 03:11 / дует с Галин текст: Мариета Ангелова xАнастасия Мавродиева музика: Husa Beat Street аранжимент: Marko Cvetković 10. За тебе, братко 03:19 текст и музика: Валентин Янков аранжимент: Иво Моллов 11. Друг Живот 04:34 / дует с Тони Стораро текст: Герго Милов музика: Stamatis Gonidis аранжимент: Даниел Ганев 12. Българи – Юнаци 04:31 текст: Мариета Ангелова музика и аранжимент: Costi Ionita 13. Седнах да вечерям 07:45 текст и музика: Динка Русева аранжимент: Димитър Милев 14. За винаги с любовта 03:34 текст и музика: Пламен Христов аранжимент: Светлин Къслев 15. Връзки по учебник 03:21 текст: Анастасия Мавродиева музика и аранжимент: Борислав Павлов 16. TURBULENCE 03:58 / x Florin Salam x Costi текст: Costi Ionita & Diamond Beat Production музика и аранжимент: Costi Ionita Е, добре! Признавам си! Изненада ме! Повече песни са повече от 2. Тая за Свекървата не я броя! А това Адреналина познато ли ни е? 3 нови песни - Завинаги с любовта (впрочем пише се ЗАЕДНО!), Връзки по учебник и Пак ли , а и нова версия на За тебе братко Добре е.... Дано са силни! Обаче щом имаме "ПАК ЛИ", да не е взела песента на Галена, като гледам музиката само заглавието е окрала? Галенче, викай НАП! Да уволнят СЧЕТОВОДИТЕЛКАТА! 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 преди 2 минути, DevilWish каза: Е, добре! Признавам си! Изненада ме! Повече песни са повече от 2. Тая за Свекървата не я броя! А това Адреналина познато ли ни е? 3 нови песни - Завинаги с любовта (впрочем пише се ЗАЕДНО!), Връзки по учебник и Пак ли , а и нова версия на За тебе братко Добре е.... Дано са силни! Обаче щом имаме "ПАК ЛИ", да не е взела песента на Галена, като гледам музиката само заглавието е окрала? Галенче, викай НАП! Да уволнят СЧЕТОВОДИТЕЛКАТА! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 12 Author Report Share Публикувано Декември 12 Току що, Andrew Cunanan. каза: Bombon Bebe ли е Adrenalina 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 преди 46 минути, Andrew Cunanan. каза: Счетоводителката е бита карта, събитието на деня е : @SG @Gerganafen @meleto Определено Идвааааа 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 12 Author Report Share Публикувано Декември 12 Поръчки за новият албум на СЧЕТОВОДИТЕЛКАТА - тук, който не е разбрал! USB TURBULENCE - EMILIA ONLINE SHOP SHOP.EMILIAONLINE.BG ЕМИЛИЯ TURBULENCE USB FLASH Времето за обработване на поръчка е 5 дни. Поръчки с ... 4 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 преди 4 минути, DevilWish каза: Поръчки за новият албум на СЧЕТОВОДИТЕЛКАТА - тук, който не е разбрал! USB TURBULENCE - EMILIA ONLINE SHOP SHOP.EMILIAONLINE.BG ЕМИЛИЯ TURBULENCE USB FLASH Времето за обработване на поръчка е 5 дни. Поръчки с ... MHoGo kofti nogpegba Ha necHume. ga be c/\oju/\a HapogHume noc/\egHu u noc/\e 4ujbuHckume kamo bonus tracks 🤷🏻♂️ 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Аз тръгнах да поръчвам албума на Емили Йонита Башур, но после се сетих че имам ходене до бензиностанция и най-вероятно ще го намеря някъде между вафлите и списанията. 4 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 12 Author Report Share Публикувано Декември 12 Току що, asylum каза: MHoGo kofti nogpegba Ha necHume. ga be c/\oju/\a HapogHume noc/\egHu u noc/\e 4ujbuHckume kamo bonus tracks 🤷🏻♂️ Да, от един стил влиза в друг. Адски тъпа подредба тоя път! Първо трябваше да са поп-фолк песните. Най-големият хит бутнат последен..... Иначе да, в албума най-открояващи за мен са Прощавам ти, Ела, Хабиби, Пак ще се броиш и Турбуленция. Това най-много ми харесва. Алкохол определено не е моята песен, Единствено също не е нещо кой знае какво, даже ми е най-слабият им дует с Денис Теофиков, песента със Стораро.... изобщо няма нищо общо с предните им дуети по хитовост. Чуждестранните не знам... Не ми се иска да има скучна балада в албума, въпреки, че Емилия е добра в баладите. Може би тая "Завинаги с любовта" ще е балада? По-интересно ми е да чуя Връзки по УЧЕБНИК. Типична песен за СЧЕТОВОДИТЕЛКА! Звучи много ретро! А явно на Пак ли ще залага за следващ сингъл, но да беше сменила заглавието, че с Пак ли се свързва Галена, същата тъпа грешка направи и Диона с Новата ти. Извинявам се ама да си кръстиш песента на голям хит е равносилно на флоп! Ще видим. 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 преди 2 минути, DevilWish каза: А явно на Пак ли ще залага за следващ сингъл, но да беше сменила заглавието, че с Пак ли се свързва Галена, същата тъпа грешка направи и Диона с Новата ти. Извинявам се ама да си кръстиш песента на голям хит е равносилно на флоп! Ще видим. Не! "Пак ли?", съкратено от "Пак ли ще ни трови тази Счетоводителка с поредните си безплодни напъни да се прави на световна звезда?!", е реакцията на хората при нова песен от Емилия с музика и аранжимент от Кости Форца. 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 преди 2 часа , Andrew Cunanan. каза: Счети тараши феновете си по най-безскрупулния начин! Ми, да не са й сестри?? 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 12 Author Report Share Публикувано Декември 12 Татяна - "Ака ми се във фитнеса" Soon ❤️ 2 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 преди 2 часа , Andrew Cunanan. каза: Счетоводителката е бита карта, събитието на деня е : @SG @Gerganafen @meleto След предните две - пълна боза. Даже звучи фалшиво като пее Не очаквах такава шитня. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 преди 27 минути, DevilWish каза: Татяна - "Ака ми се във фитнеса" Soon ❤️ Тотю си размазала само мутрата, но не тялото. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 12 Author Report Share Публикувано Декември 12 преди 29 минути, DarkChild каза: Ми, да не са й сестри?? Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 12 Author Report Share Публикувано Декември 12 преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза: АХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА ! Неееееееееееее, не, неееееееееееееееее могаааааааааааа! ТОАЛЕТНА ВОДА, Ивана! Става ли за момчета? 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 преди 7 минути, Andrew Cunanan. каза: А мирише ли на .... любов? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Йорданка Христова се накъдри като кралски пудел NEWS2.BG Естрадната звезда Йорданка Христова бе поканена да бъде част от емоционалното сбогуване със стадион "Българска армия", на който се изигра последният мач @DarkChild коментирай тази визия, скъпи. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари