asylum Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 преди 30 минути, BobiTo каза: Надали, все пак Счетоводителката е набутала песни, дето сигурно ги има от години и не залага на тях. Интересното е, че не спират да си споделят новите песни от година насам, откакто не делят банковата сметка на Коко се разбират. BpeMe e 3a gyem “ga He cu Mu cecmpa”! преди 27 минути, DarkChild каза: Краде жица. 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 преди 5 часа , Andrew Cunanan. каза: Милата. Не стига че положението в клозетника е ултра ред, а сега ще я подпукат от сякви комисии колко е най-малкото нехигиенично да продава вода от него .... 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 преди 4 часа , Andrew Cunanan. каза: А вашият живот дерби слива или дерби круша е? На Ивана със сигурност слива 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 преди 29 минути, asylum каза: BpeMe e 3a gyem “ga He cu Mu cecmpa”! Тоя дует е запазен за Емилия и Джена. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Чичовите… чичовите чичовите чичовите 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 преди 29 минути, Lelqtian каза: Тоя дует е запазен за Емилия и Джена. Tpuo! Cmo npo u gpyGu Moe ce Bk/\io4am 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 преди 33 минути, Andrew Cunanan. каза: И 300к са много за тая фалшиво изпята песен. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 преди 6 часа , Andrew Cunanan. каза: Еее това продават ли го взе още 😄 Наподобяваше "Nina Ricci - Red Apple" 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Не е ли смешно, че Глория има с 50к събс повече от Камелия в Ютуб? Това е супер смешно. Кама почна 2014. Глора има 135млн гледания, а Кама 62 милиона. Деса има 176 хиляди съба 181М гледания. Преслава 236К събс и 212М гледания. Жалена е с 280К събс и 262М. Меди е с 294к и 246М гледания. Азис е доста жалък. 262М гледания и 550К събс. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 12 Author Report Share Публикувано Декември 12 преди 2 минути, meleto каза: Не е ли смешно, че Глория има с 50к събс повече от Камелия в Ютуб? Това е супер смешно. Кама почна 2014. Глора има 135млн гледания, а Кама 62 милиона. Деса има 176 хиляди съба 181М гледания. Преслава 236К събс и 212М гледания. Жалена е с 280К събс и 262М. Меди е с 294к и 246М гледания. Азис е доста жалък. 262М гледания и 550К събс. 3 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Сигурен съм, че това щее повод за подигравки във форума. Ужасно ш-ч-щ на въпросния шеф. Зайчета, бе. Току що, pacho каза: И на мен ми излезе. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 12 Author Report Share Публикувано Декември 12 Току що, pacho каза: Пффффф.... тоя пък, момчето без пишле. Десета година все едно и също готви. Преди 10 години във Фолкмаратон пак това направи. Ох, Галчо, в кухнята май хич те няма.... Моля те, насочи се към музиката, че не те бива в това! 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 12 Author Report Share Публикувано Декември 12 преди 1 минута, meleto каза: Сигурен съм, че това щее повод за подигравки във форума. Ужасно ш-ч-щ на въпросния шеф. Зайчета, бе. И на мен ми излезе. Между другото Станислав от Хелс Китчън много ми напомняше на Галин. Като начин на говорене, даже и външно. Еднакви са ми. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 преди 3 минути, meleto каза: Не е ли смешно, че Глория има с 50к събс повече от Камелия в Ютуб? Това е супер смешно. Кама почна 2014. Глора има 135млн гледания, а Кама 62 милиона. Деса има 176 хиляди съба 181М гледания. Преслава 236К събс и 212М гледания. Жалена е с 280К събс и 262М. Меди е с 294к и 246М гледания. Азис е доста жалък. 262М гледания и 550К събс. Tbh Глория има 464 видеа в канала си, а Камелия 25 (и само нова продукция) 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 преди 1 минута, DevilWish каза: Между другото Станислав от Хелс Китчън много ми напомняше на Галин. Като начин на говорене, даже и външно. Еднакви са ми. 1:1 са и в лицето, и в говора, че и в диалекта. Мйекат и двамата. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 12 Author Report Share Публикувано Декември 12 Току що, pacho каза: 1:1 са и в лицето, и в говора, че и в диалекта. Мйекат и двамата. Абсолютно еднакви са ми. Даже честно да ти кажа предпочитам Галин. Една идея повече ме кефи. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 преди 1 минута, Emanuela.Carey каза: Tbh Глория има 464 видеа в канала си, а Камелия 25 (и само нова продукция) Ми да е качила, ние какво сме й виновни. Големи очаквания имаше за канала й, за книги, а накрая нищо. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 преди 2 минути, DevilWish каза: Между другото Станислав от Хелс Китчън много ми напомняше на Галин. Като начин на говорене, даже и външно. Еднакви са ми. Те това го бяха казали и в предаването, затова е поканил Галин като първи гост А и Галчо му беше харесал всички голи снимки в инстаграм още след първия епизод 5 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Току що, pacho каза: Ми да е качила, ние какво сме й виновни. Големи очаквания имаше за канала й, за книги, а накрая нищо. Още чакам биографията ѝ. Беше заплашила че поименно ще назове всички мутреси в чалгата и ще напише за “Троянския кон” дето съсипал хонорарите на всички (Ивана) 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 12 Author Report Share Публикувано Декември 12 Току що, Emanuela.Carey каза: Те това го бяха казали и в предаването, затова е поканил Галин като първи гост А и Галчо му беше харесал всички голи снимки в инстаграм още след първия епизод По принцип хората казват, че всеки си има двойник. Ами общо-взето, то си е така. Като готвач беше много добър, не случайно спечели момчето. Но иначе Галин ми е по-симпатичен. Но те и гласовете им са 1:1, просто ако говориш или ги гледаш.... не знам, аз лично трудно бих ги различил. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 преди 45 минути, meleto каза: Сигурен съм, че това щее повод за подигравки във форума. Ужасно ш-ч-щ на въпросния шеф. Зайчета, бе. И на мен ми излезе. npo4emox щ+щ 😅 преди 38 минути, Emanuela.Carey каза: Още чакам биографията ѝ. Беше заплашила че поименно ще назове всички мутреси в чалгата и ще напише за “Троянския кон” дето съсипал хонорарите на всички (Ивана) Hakpaq /\yHa 6me q npeBapu. me3u gHu 4emox, 4e gjuHa Hu CmoeBa nu6e/\a u HqMa/\o ga cnecmu Hu6mo 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 преди 8 часа , Andrew Cunanan. каза: Йорданка Христова се накъдри като кралски пудел NEWS2.BG Естрадната звезда Йорданка Христова бе поканена да бъде част от емоционалното сбогуване със стадион "Българска армия", на който се изигра последният мач @DarkChild коментирай тази визия, скъпи. Е, това е перука в стил интимно окосмяване. И докато вашите чалгарки спят с разни треторазредни политици, Данчето е минала Фидел Кастро. 3 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари