Fast Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 преди 20 минути, xroflx9 каза: Българо-английска кралица и султанка! Дано я питат нещо за Сашка Ангелчето ❤️🔥Емануела няма ли Threads? Направила си е. Излезе ми постът й преди малко. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 преди 28 минути, xroflx9 каза: ❤️🔥Емануела няма ли Threads? сутринта си направи и треперя за евентуалната политическа рубрика която е планирала да ни представи 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Прави ми впечатление че я скъсват от хвалби, за разлика от много други, които ги нахейтиха, въпреки че не са толкова проблематични. Винаги съм се чудил защо в България подобни cut-throat русоидни персонажи като нея, Вулева, Кулагин и тн. са толкова на почит тук, и откъде идва този култ към "сипващите" . Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yamall Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 преди 1 час, Emanuela.Carey каза: 60% им взима Галин, знам го от приятел на Диона - тя затова се е махнала главно. Значи Пайнер ѝ взимат по-малък процент от Алфа. И Пайнер не й се бъркат в това какво да прави с кариерата си, очевидно, за разлика от Галин, очевидно. Сега се замислих, че най-големият хит в чалгата през последните години, реално е това: Заслужава! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 преди 12 минути, Fast каза: Прави ми впечатление че я скъсват от хвалби, за разлика от много други, които ги нахейтиха, въпреки че не са толкова проблематични. Винаги съм се чудил защо в България подобни cut-throat русоидни персонажи като нея, Вулева, Кулагин и тн. са толкова на почит тук, и откъде идва този култ към "сипващите" . И ти вземаш пример от Андри, като половината думи в изреченията ти са на Ханглийски. Communicate-вай с нас като с тъпи чалгари каквито сме, please. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Току що, Gerganafen каза: И ти вземаш пример от Андри, като половината думи в изреченията ти са на Ханглийски. Communication-вай с нас като с тъпи чалгари каквито сме, please. Даже не го правя съзнателно. Понякога ме мързи да търся бг еквиваленти на някои думи/изрази. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 😂😂😂 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 преди 1 час, xroflx9 каза: Българо-английска кралица и султанка! Дано я питат нещо за Сашка Ангелчето ❤️🔥 Аз мисля че Сашка съди Андреа и може би Анди няма право да говори за нея в момента. От веднъж спря изобщо да я коментира и споменава в лайвове, а беше обявила въстание срещу Мегастар. @-A. слушаме ли хитовете в стрийминг най-сетне? 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Grinch Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Най-новата звезда на хоризонта! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Grinch Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 преди 48 минути, THE IIconic каза: 😂😂😂 От тези само Луна е интересна ... Дали някоя друга чалгарка ще участва? Според мен Малина би се справила много добре. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 преди 46 минути, Grinch каза: От тези само Луна е интересна ... Дали някоя друга чалгарка ще участва? Според мен Малина би се справила много добре. Това шоу ми се струва изтъркано. По БТВ ли ще върви? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 19 Author Report Share Публикувано Декември 19 Току що, meleto каза: Това шоу ми се струва изтъркано. По БТВ ли ще върви? Преди го даваха по Нова телевизия? Но сигурно. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 преди 21 часа , Emanuela.Carey каза: Най-големия cringe в чалгата btw 😭 Не знам Галена и Янева на какви хапчета са се съгласили да участват в това Мисля, че тук проекта е изцяло реализиран и финансиран от Цветелина Янева. Тя тогава подготвяше песента "Да те бях зарязала" по музика на Галин. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 преди 6 часа , Emanuela.Carey каза: Новата песен на Галин вече е тренд в Тикток преди да я е пуснал цялата Изгубихме! Да не мислиш ,че това е безплатно или доброволно? Като гледам е платил на всичкото тиктокъри, инфлуенсъри и псевдоподкастъри (да, за Ивка Бейбе говоря) да му реагират на звука. По-глупавото е, че май и в клипа участват и Галин ги е минал с един хонорар за всичко. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 преди 54 минути, meleto каза: Това шоу ми се струва изтъркано. По БТВ ли ще върви? Да. По БТВ . Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 преди 54 минути, DevilWish каза: Преди го даваха по Нова телевизия? Но сигурно. По Нова даваха ВИП Денс. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 19 Author Report Share Публикувано Декември 19 Току що, THE IIconic каза: По Нова даваха ВИП Денс. Да, за него имах предвид. Обърках се, денсинг старс са си го давали винаги по БТВ, мисля. Нямам търпение да видя Луна в това шоу. ❤️ Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Милион! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 преди 3 часа , Fast каза: Прави ми впечатление че я скъсват от хвалби, за разлика от много други, които ги нахейтиха, въпреки че не са толкова проблематични. Винаги съм се чудил защо в България подобни cut-throat русоидни персонажи като нея, Вулева, Кулагин и тн. са толкова на почит тук, и откъде идва този култ към "сипващите" . Робско мислене, набито от векове + провалени в живота хорица тип "Кой ще ни даде пари?!" 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 преди 11 минути, meleto каза: Милион! Коментирай това Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Нов хит! Дори от Вирджиния разбраха, че каналът им е мъртъв и направиха канали на изпълнителите си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 преди 3 часа , THE IIconic каза: 😂😂😂 Тоя ерген пък ми е супер противен. Има вид на педофил 🤮 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 преди 7 минути, DarkChild каза: Коментирай това Този Никола е доста generic глас... ако е бил на финал - смятай колко нямат гласове. Иначе Дара си пее, но и тя не е супер разпознаваема като бленда. Напомня на Михаела Маринова. Въобще в Гласа вече подбират някакви хора, пеещи, не търсят интересни бленди и оригиналност. Просто да претупат поредния сезон. А и като се знае, че изобщо не успяват да наложат никого е разбираемо. Бабите се кефят на този формат. Много пъти съм казвал, че за да наложат някого им трябва млада аудитория, непълнолетна, която подкрепя любимци. Този Никола е идеален за 40+ аудиторията, която ще го забрави до седмица. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 19 Author Report Share Публикувано Декември 19 преди 7 минути, meleto каза: Нов хит! Дори от Вирджиния разбраха, че каналът им е мъртъв и направиха канали на изпълнителите си. Това няма и да го чуя. Тази ми е толкова противна, че няма накъде. 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 преди 2 минути, DarkChild каза: Тоя ерген пък ми е супер противен. Има вид на педофил 🤮 А този Не знам. Според мен Ергени беше най-приемлив. Е, поне са млади, не са като в американския формат, дето правят геронтофилски сезони с буквално бабички на 70 години. Току що, DevilWish каза: Това няма и да го чуя. Тази ми е толкова противна, че няма накъде. Хм... вече и ти си ми противен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари