Jump to content

Поп-фолк скандали (декември 2023)

Препоръчани коментари

• Отговори 3,3k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

@Emanuela.Carey имам няколко въпроса към теб!

1. ''Силата'' на Борис тренд в тикток ли е ? Доста гледания почна да прави и вече се появи в дневния спотифай!

2. Прогноза за ''Прощавам ти'' в стрийминг платформите ? Аз мисля, че късното качване изигра лоша шега!

Засега май е това!

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Интересен факт:

"Алкохол" на Емилия и Галин от премиерата си до днешна дата не е слизала от Топ 40 на Спотифай за седмицата. Най-ниската й позиция е 40-то място за седмица, а от средата на Август 2023 не е излезнала от Топ 20.

"Алкохол" е единствената песен от миналата година, която държи такива позиции. Дори вторият им дует е на по-ниски позиции от първият в момента. :D 

• Sad 1
Сподели в други сайтове

преди 9 часа , DarkChild каза:

Пипа месото с голи ръце 🤢🤮

Вашето месо с ръкавици ли го докосват???

Сподели в други сайтове

преди 25 минути, -A. каза:

1. ''Силата'' на Борис тренд в тикток ли е ? Доста гледания почна да прави и вече се появи в дневния спотифай!

2. Прогноза за ''Прощавам ти'' в стрийминг платформите ? Аз мисля, че късното качване изигра лоша шега!

Засега май е това!

Силата не съм я чувал в ТикТок, но тази е тренд с началото където Емилия изрежда държавите.

Прощавам ти според мен си изпусна пиковия момент, но в Спотифай баладите вървят по-добре така че може и да се нареди в класацията.

Сподели в други сайтове

преди 8 часа , meleto каза:

Петя обича да се отърква в най-силните на деня. 

Особено с тези си дуети - все с най-силните на деня:

Пред Аристос и Кеба треперят Меди, Емрах и Фики, а пред Ваня - Галош и Счета.

• Haha 6
Сподели в други сайтове

преди 16 минути, Andrew Cunanan. каза:

Особено с тези си дуети - все с най-силните на деня:

Пред Аристос и Кеба треперят Меди, Емрах и Фики, а пред Ваня - Галош и Счета.

Е каква по добра комбинация искаш от рандъм дюнерждия и Кеба(п)? Големият пропуск в тая схема е липсата на Трио със или без наша Лиса. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

Как си личи живото свирене, че е изсвирено с живи инструменти. Уникално е направено:

Откакто ходя на лайв концерти ги усещам нещата

Редактирано от Sunlight
  • Like 2
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Sunlight каза:

Как си личи живото свирене, че е изсвирено с живи инструменти. Уникално е направено:

Откакто ходя на лайв концерти ги усещам нещата

Силен албум направи Счетоводителката! 
И това много го слушам от новите: 

• Like 1
  • Love 1
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 35 минути, Lelqtian каза:

Е каква по добра комбинация искаш от рандъм дюнерждия и Кеба(п)? Големият пропуск в тая схема е липсата на Трио със или без наша Лиса. 

image.png.bfc0a38433f3456f0c94f3a68899437f.png

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 1 час , -A. каза:

Засега май е това!

Spotify също работи по някакъв странен алгоритъм и плейлистинг еднакво на показването в ютуб, но още никой не е разбил схемата. Примерно, в световен план, след Superbowl "We found love" на Рири стана най-стриймваната й песен на дневно ниво, а преди едвам влизаше в топ 10 и от тогава държи над милион- милион и триста, без да е тренд или нещо специално над другите й хитове.

• Like 1

Сподели в други сайтове

В Spotify Джентълмен на Меди има еднакви стриймове с другите му два соло хита тази година Обичам те, ти мене не и Живей си мило мое(даже повече от първата), но в ютуб двата хита имат 10М повече от Джентълмен. Това как става?

• Haha 1

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Willy каза:

В Spotify Джентълмен на Меди има еднакви стриймове с другите му два соло хита тази година Обичам те, ти мене не и Живей си мило мое(даже повече от първата), но в ютуб двата хита имат 10М повече от Джентълмен. Това как става?

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Willy каза:

Spotify също работи по някакъв странен алгоритъм и плейлистинг еднакво на показването в ютуб, но още никой не е разбил схемата. Примерно, в световен план, след Superbowl "We found love" на Рири стана най-стриймваната й песен на дневно ниво, а преди едвам влизаше в топ 10 и от тогава държи над милион- милион и триста, без да е тренд или нещо специално над другите й хитове.

Алгоритъм. Препоръчва. Налага. Особено ако дадена песен вижда, че е търпима - особено безплатната версия (60% са на безплатен) върти едно и също.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Yamall каза:

Нито една от трите не е скачала лудо с гледанията и после да пада тройно, че и повече, като песните на Галин. Има баланс и между гледанията, лайковете и коментарите и на трите песни. Просто Спотифай бута много Джентълмен.

• Like 2

Сподели в други сайтове

То и Ютуб има алгоритъм, и Епъл Мюзик, и Тикток. Всяка мрежа с потребители има алгоритми.

Всичко в Топ 50 на Спотифай са си актуални песни и в реално време виждаме как класацията се мени когато някоя песен се наложи като тренд.

Това че не са песни на вашите любимци не ги прави невалидни.

• Like 2
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...