GriskoBeats Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 преди 1 минута, Emanuela.Carey каза: Ей за тоя коментар сега ще си пусна всичко на Графа ❤️ Искам доказателства!!! Ама да видя и playing time! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Все едно слушам песента на Алисия - Телефона и Граници... Голяма микс са направели Биолака и Асенов интересно ми е кой е работил по мастера. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 преди 55 минути, Emanuela.Carey каза: Устните ти мръсни още е в класациите 🥰 Къде е продутия хит Телефона? Или Инсомния дето плати реклами в три социални платформи и пак до никъде? Или Сладка Работа дето уж иновативен хит от Кости пък умря за две седмици? А ти вече си в категория врагове! Откога песни със само 6 милиона за година се водят хитове? Рут Колева прави повече за същото време. 😘 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Тая песен, ако стане хит, ще е само заради участието на Супер Саш в клипа. 💋 1 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 4 Author Report Share Публикувано Декември 4 преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза: Откога песни със само 6 милиона за година се водят хитове? Рут Колева прави повече за същото време. 😘 Алисия без смърделника Стораро и купени гледания и толкова не може да направи. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 преди 1 минута, Emanuela.Carey каза: Алисия без смърделника Стораро и купени гледания и толкова не може да направи. Примири се, че Лисана има по-голям хит тази година от фсичку на Манол: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 4 Author Report Share Публикувано Декември 4 Току що, Andrew Cunanan. каза: Примири се, че Лисана има по-голям хит тази година от фсичку на Манол: Буквално всички в Тикток още си мислят че е кавър на “Ти не си за мен” и никой не я помни. Хит, но в категорията на Диона и Ариа със сигурност 😴 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Току що, Emanuela.Carey каза: Буквално всички в Тикток още си мислят че е кавър на “Ти не си за мен” и никой не я помни. Хит, но в категорията на Диона и Ариа със сигурност 😴 Ама има над 5 милиона гледания, а най-гледаната песен на Маноля за 2023-та е кавъра на Мъже милиарди - с над 2,3 милиона 😭 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 4 Author Report Share Публикувано Декември 4 Току що, Andrew Cunanan. каза: Ама има над 5 милиона гледания, а най-гледаната песен на Маноля за 2023-та е кавъра на Мъже милиарди - с над 2,3 милиона 😭 С 5 месеца разлика по между им и първото отново с платена реклама 😵💫 И да точно че Емануела с кавър на Деса скарата и клип за 5 лева предизвика повече интерес от “иновативната” СОТ-аджийка която се охарчи да се прави на класна дама. Златка Райкова едно време правилно ѝ каза да не се занимава с музика ами да си затваря там бурканите със зимнина. 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 преди 1 минута, Emanuela.Carey каза: С 5 месеца разлика по между им и първото отново с платена реклама 😵💫 И да точно че Емануела с кавър на Деса скарата и клип за 5 лева предизвика повече интерес от “иновативната” СОТ-аджийка която се охарчи да се прави на класна дама. Златка Райкова едно време правилно ѝ каза да не се занимава с музика ами да си затваря там бурканите със зимнина. Съжалявам, че Алисия има по-успешна кариера от Манол. ❤️ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 4 Author Report Share Публикувано Декември 4 Току що, Andrew Cunanan. каза: Съжалявам, че Алисия има по-успешна кариера от Манол. ❤️ В СОТ-а със сигурност е била служител на месеца поне веднъж, не се съмняваме в това. Истинска кариеристка! 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 преди 2 часа , Emanuela.Carey каза: Устните ти мръсни още е в класациите 🥰 Къде е продутия хит Телефона? Или Инсомния дето плати реклами в три социални платформи и пак до никъде? Или Сладка Работа дето уж иновативен хит от Кости пък умря за две седмици? А ти вече си в категория врагове! Тази китарка,цигулка и яките семпли няма как да те накарат да се откажеш от тях За това е в класациите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Турбо хитачка! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Crimson Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 преди 3 часа , DevilWish каза: Много добро! Това мисля, че ще е хит? Класи над Втори дом, че дори за мен е много по-добра от Устните ти мръсни. Става ми любимото след Направо в коша. Единствената ми забележка е, че Асенов явно е използвал отсвирите от Граници. Иначе текста е брутален, нахъсващ както тя си го може. Видеото е също толкова добро като предното. Ами този път съм повече от доволен! От Направо в коша не ми е харесвала повече нейна самостоятелна песен, наистина ми е много над всички. На мен лично Втори дом ми харесва повече, но Свекървище също е невероятна, мисля че след около 50 слушания може да ми стане Топ 5 любима песен. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 преди 1 час , Andrew Cunanan. каза: Съжалявам, че Алисия има по-успешна кариера от Манол. ❤️ Hahahahahahahhaha Емануела има 82262662 пъти повече хитове от Йосмата 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 И аз съм тийм Емето. Оная Алисия е головодница. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 А защо избираме между тия двете головодни парясници? Сина на Маноля да не и е довел дъртия лисугер от Вакарел за снаха? 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yamall Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Не ме грабва, "Втори дом" ми хареса повече и може би ми е любима нейна за тази година. Да се стяга, може много повече. Нито Алисия, нито Емануела някога са ми били фаворитки, но Емануела има много по-силна кариера от Божиновица. Алисия ако не бяха Ара Мюзик да я бутат, може би щеше да приключи със скандала с Николета и Валери. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 преди 2 часа , Yamall каза: Не ме грабва, "Втори дом" ми хареса повече и може би ми е любима нейна за тази година. Да се стяга, може много повече. Ме като не резбираш от музика.. 1 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 5 Author Report Share Публикувано Декември 5 Колкото повече я слушам под аранжимента на Асенов усещам стилистиката на Биолчев. Някак ми върви ръка за ръка с Таралежа. Ако Биолчев беше направил аранжимента сигурно щеше да има точно звученето ѝ от Ара. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 (редактирано) Мен пък ме кефи всичко на Емануела. И "Втори дом" си я слушам всеки път като си пусна музика. Просто Емануела е уникална. Който не му харесва, не разбира. Нали го имам албума й "Нотариално заверен" купен тази година, че даже си го поръчаха и още двама бивши колеги и Пайнер бяха учудени,че искам 3 бройки. Къде ли не се търси този албум. Но Емануела си е Емануела. Редактирано Декември 5 от Sunlight 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 преди 27 минути, Sunlight каза: Мен пък ме кефи всичко на Емануела. И "Втори дом" си я слушам всеки път като си пусна музика. Просто Емануела е уникална. Който не му харесва, не разбира. Нали го имам албума й "Нотариално заверен" купен тази година, че даже си го поръчаха и още двама бивши колеги и Пайнер бяха учудени,че искам 3 бройки. Къде ли не се търси този албум. Но Емануела си е Емануела. Аман от теб латерно! На Пайнер му е през оная Работа, че си кулила албума 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 преди 20 часа , FikLena каза: Hahahahahahahhaha Емануела има 82262662 пъти повече хитове от Йосмата Както и Преслава има повече хитове от Галош 😘 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 преди 18 часа , WindWalkerMonk каза: И аз съм тийм Емето. Оная Алисия е головодница. Най-малко от теб съм очаквал тази проява на липса на фкуз: 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 преди 56 минути, Andrew Cunanan. каза: Най-малко от теб съм очаквал тази проява на липса на фкуз: Емануела е българската Тейлър. Всичко си казва в песните и е много конкретно и точно. Това ме спечели мен. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.